Πρίξιμο στα πλευρά

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Πριν κάτι ώρες είδα στο Νταλί ένα πρίξιμο σε μέγεθος βερίκοκου (φυσικά δεν εννοώ όπως εξέχει αλλά τη διάμετρο) στο δεξί του πλευρό το οποίο εμφανίστηκε μέσα σε μισή ώρα και είμαι σίγουρη γιατί ασχολιόμουν μαζί του και τον ακούμπαγα ακριβώς σε αυτο το σημείο και δεν είχε τίποτα.Θα το καταλάβαινα αμέσως γιατί φαίνεται χωρίς καν να το πιάσεις.
Ξαφνικά μου ήρθε ενώ είχα να τον δω το πολύ μισή ώρα και βλέπω αυτή τη βλακεία.Τον έτριψα με λίγο οινόπνευμα αλλά μέχρι και τώρα δεν έχει μικρήνει καθόλου.
Δεν έχω ιδέα τι είναι πάντως δεν τον πονάει καθόλου και λέω μήπως τον τσίμπησε κάτι.Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό... αν ξέρετε κάτι βοηθήστε με...:(

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Όχι ρε συ, το τελευταίο του εμβόλιο ήταν πριν 6 μήνες περίπου, όσο για το χτύπημα, μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο γιατί ήταν μαζί με τον αδερφό μου όσο δεν ήμουν εγώ μαζί του και τον ρώτησα εάν έγινε κάτι και μου είπε όχι.Άσε που αν ήταν χτύπημα, δεν θα πόναγε? Αυτός δεν ενοχλείται ούτε καν που του το πιέζω και με δύναμη κιόλας.Δεν ξέρω ρε γαμώτο πολύ περίεργο είναι, σαν λιποματάκι...Σαν αυτό από τα εμβόλια που λες αλλά πιο μεγάλο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν λίγες μέρες ...
Είχε βγάλει ένα εξόγκωμα πίσω στην πλάτη ...
Ταράχτηκα πήρα τον γιατρό (του είχα κάνει πρόσφατα όλες τις εξετάσεις )μου λέει τίποτα δεν είναι χτύπημα είναι ..
Εγώ επέμενα και πέρασα να το δει για καλού κακού .. , χτύπημα μου λέει ξανά ..
Σε λίγες μέρες είχε φύγει ..
Ούτε εγώ μπορώ να θυμηθώ που χτύπησε ..
Αλλα έτσι όπως τρέχει σαν κατσίκι δεν το θεωρώ απίθανο..
Ούτε ο δικός μου πόναγε..
Πήγαινε να το δει ο γιατρός ...
Επειδή λες ότι είναι μαλακό μπορεί να τον τσίμπησε και τίποτα..
Δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο , αλλα πες το στον γιατρο ..

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Θα τον πάρω να τον ρωτήσω αύριο.Το καλό είναι ότι άμα βγαίνει κάτι έτσι απότομα σημαίνει ότι μάλλον δεν είναι σοβαρό.
Ή χτύπημα ή τσίμπημα θα είναι (αν και το πρώτο λίγο απίθανο γιατί ο δικός μου μόνο σαν κατσίκι δεν τρέχει,σε λίγο θα χρειάζεται αναπηρικό καροτσάκι ο μούχλας μου :D)
Θα δούμε... άντε καλό βράδυ σε όλους... ;)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Για τσιμπιμα μου ακουγεται!
Καμια φορα γινεται εκει που δεν το περιμενεις!
Τις προαλλες, μαζεψα με το χερι μου κατι τριχες απο κατω στο ιατρειο- και με μιας πεθαινα στον πονο! Με ειχε τσιμπισει μια μελισσα/σφυγγα που ηταν μπλεγμενη στις τριχες στο πατομα.
Ειχε μουδιασει για ορες το χερι μου απο την παλαμη μεχρι τον αγκονα και ειχε πρηστει και αρκετα!

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Αν ειναι τσιμπημα, δεν φαινετε εξωτερικο σημαδι; Δεν κοιτας προσεκτικα την περιοχη μηπως δεις τιποτα εξωτερικο; Και μια απορια, κανει να τριβουμε με οινοπνευμα; Μηπως καιει το δερμα;:confused::confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πάρε παιδί μου το γιατρό ένα τηλέφωνο! Τέτοιο πράγμα σαν αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει αντίδραση σε εμβόλιο. Αλλά δεν έκανε... Αν δεν τον πονάει πώς γίνεται να είναι τσίμπημα?
Kotsidas σε τέτοιες περιπτώσεις (εξόγκωμα λόγω εμβολίου που βγάζει σχεδόν πάντα) με συμβουλή γιατρού τον τρίβω με μολυβόνερο - το βρίσκεις στο φαρμακείο.

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Είναι πολύ καλύτερα σήμερα, έχει μείνει μόνο ένα μικρό γρομπαλάκι τώρα.Πάντως το οινόπνευμα το έβαλα γιατί θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός να τον τρίβω όταν έκανε λιποματάκια από τα εμβόλια.Για το μολυβόνερο ξέρω ότι κάνει για μελανιές (για τους ανθρώπους), για τα λιπόματα δεν το ήξερα, θα το έχω υπ' όψην μου.
Δεν ξέρω τώρα αν αξίζει το κόπο να πάρω το γιατρό, έχει μικρίνει πολύ.Εσείς τι λέτε?:rolleyes:

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Τελικά δεν έχει ξεπριστεί όσο νόμιζα, το ξανακοίταξα και τελικά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά.Θα τον πάρω το γιατρό τελικά...:rolleyes:

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Τον πείρα, είμαι γρήγορο μπιστόλι :D, μου είπε ότι ίσως κάτι να τον τσίμπησε επειδή βγήκε και τόσο απότομα και να μην ανησυχώ, να τον τρίψω με λίγο οινόπνευμα και αν δεν έχει φύγει μέχρι αύριο να τον πάω από κει να το δει και να το αδειάσουμε ίσως με μία ενεσούλα. Αυτά... μου έφυγε και το άγχος... :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπραβο !!!!δεν θα ηταν κατι ...!!!!:D:D:D
Kαλο ειναι να περνουμε τον γιατρο να μας φευγει και το άγχος !;):)

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Περαστικα του.Απο το πολυ αγχος στο τελος θα βγαλουμε εμεις γρομπαλακια:)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλα κοτσιδα.. ειδικα οι σκυλοπατεραδες μου φαινεται ειστε πιο αγχωμενοι απο τις σκυλομαμαδες μου φαινεταιι!:D:D