Πραγματικοι Ηρωες

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Πραγματικα συγκινητικο βιντεο.Τετοιοι ανθρωποι στεκονται ως αντιβαρο σε ολους αυτους που θεωρουν πως τα σκυλια ειναι αξεσουαρ και τα πετανε στον δρομο χωρις καν δευτερη σκεψη.Τουλαχιστον στα ματια μου ειναι πραγματικοι ηρωες και ελπιζω μια μερα να μπορεσω και γω να κανω αυτο που κανανε.

[video=youtube;P6XMwu-I6aE]http://www.youtube.com/watch?v=P6XMwu-I6aE[/video]

Πειτε μου ποιος αλλος θα σου δωσει τοση αγαπη οσο αυτο το σκυλι που του εσωσες τη ζωη;

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πώς ήταν στην αρχή και πως άρχισε μετά να παίζει και να τρέχει! Πολύ όμορφο και συγκινητικό βιντεο!

IVAN-TZIA

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2012
82
0
Κέα, Κυκλάδες
Τρομερό μάθημα ζωής αυτό το βίντεο!
Να μην ξεχνάμε πως το καλό που κάνεις σε ένα ζώο γυρνάει πάνω σου με κάποια μορφή :rolleyes:
(όπως και το κακό αντίστοιχα!)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Πλάνταξα! Μακάρι να μπορούσε όλος ο κόσμος να αντιληφθεί αυτό το μεγαλείο!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Είναι μια "ομάδα" όπου κάνουν διασώσεις!!! Hope for paws!
Έχω δει όλες τις διασώσεις που έχουν κάνει και απ' τις "αγαπημένες" μου είναι αυτή:

[video=youtube;FRArAjo384g]http://www.youtube.com/watch?v=FRArAjo384g&feature=plcp[/video]

Έχω ρίξει ΤΟ κλάμα σε όλα τους τα βίντεο..Δάκρυα χαράς, συγκίνησης και ευγνωμοσύνης που υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι!!!
Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι αυτοί!!Δεν βρίσκω την σωστή λέξη για να τους χαρακτηρίσω κάπως..

το site τους: Hope For Paws - Animal Rescue

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πραγματικα καταπληκτικα βιντεο. Απιστευτη αλλαγη. Μπραβο τους!!!! Και λιγο ειναι το μπραβο για αυτα που κανουν για τα ζωα και τους δινουν παλι ελπιδα για την ζωη.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Δεν έχω δει πιο συγκινητικά βίντεο!!!!
Απίστευτο!!!! Μπράβο σας που τα βάλατε για να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.