Πρησμένη μυτούλα...

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Σήμερα το πρωί στο μωράκι μου έκανα το τελευταίο του εμβόλιο...και πρίν από 2,5 ώρες περίπου παρατήρησα την μυτούλα του πρησμένη :eek: :( :eek:

Κοίταξα αν ήταν στεγνή και ήταν! :( Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το εμβόλιο αλλά πραγματικά ανησυχώ διότι δεν το έχω ξανα συναντήσει ποτέ!

Τον πήγα βολτίτσα με το αυτοκίνητο για να πάρει λίγο αέρα και ευτυχώς όταν γυρίσαμε είδα πώς η μυτούλα μας είναι υγρή αλλά παραμένει να είναι πρησμένη!

Τι μπορεί να είναι??? :confused: :confused: :confused:

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
210-....... το τηλεφωνο του γιατρου;)..... μπορει να την τσιμπησε κατι.... για αλλεργια(απο το εμβολιο)-δεν γνωριζω.

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Βρε παιδιά πήγα από εκεί αλλά είναι κλειστά! Και τηλ. δεν σηκώνει!

Ουφ! Αυτό σκέυτηκα και εγώ...ότι μπορεί να τον (;)αγολάκι είναι;)) τσίμπησε κάτι!!!!

Το πάνω μέρος της μυτούλας είναι κοκκινοπό!δλδ πίσω από την μυτούλα...δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε :confused:

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Χτές το βράδυ που πήγα σπίτι, είδα τα ματάκια του επίσης πολύ πρησμένα...γύρω γύρω κόκκινα (στο δέρμα) και πρησμένα!:( Δεν μπορείτε να φανταστείτε την στενοχώρια μου! Άρχησε να μου γλύφει το χέρι και μέσα σε 5' έκανε 3 φορές εμετούλη όλο το μεσημερινανό του γεύμα :( :( :(

Μετά πήγε και κοιμήθηκε μέχρι το πρωί!

Σήμερα το πρωί τα ματάκια του ξεπρήστηκαν και η μυτούλα λίγο...
Ελπίζω να ήταν από το εμβόλιο και να είναι περαστικο!

Σας έχει συμβεί ποτέ???
Ας μου πεί κάποιος τι μπορεί να είναι...

puppylove

Active Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
25
0
Θεσσαλονικη
Ο κτηνίατρος είναι υπεύθυνος σε κάθε περίπτωση αν δεν μπορείς να τον βρεις άλλαξέ τον. Τον δικό μας του τηλεφωνούμε και μεταμεσονύχτιες ώρες και πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Θεωρώ πως είναι αντίστοιχο με τον παιδίατρο. Αν αρρωστήσει το παιδί μου και δεν μπορώ να βρω τον παιδίατρο τί σκ@τ# να τον κάνω?:mad:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μια πιθανή αλλεργία σε μια χημική ουσία όπως είναι το εμβόλιο ειναι ο λογος που επιβαλεται να μπορουμε πάντα μετά να βρίσκουμε τον γιατρό..
Aυτή του η κίνηση εμενα θα μου έβαζε πολλά πλην στην εκτίμηση μου.
Aν η αλλεργία είναι ισχυρή και πάθει αλλεργικό σοκ..,δεν θέλεις να σου πω τι θα είχε συμβεί..

Να σε ρωτήσω μήπως τον έκανες μπάνιο μετά?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87