Πρησμένο στήθος;

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Πριν 5 ημέρες περίπου έγινε ένα σχόλιο στο θέμα της Ζήνας και από τότε την παρατηρώ συνεχώς αν και στην προηγούμενη επίσκεψη ο γιατρός είπε πως είναι εντάξει.

Επίσης, οι θηλές της γιατί είναι έτσι εξογκωμένες; Μετά τον οίστρο έγιναν ή έτσι ήταν και πριν; Φαίνεται σα σκυλί που έχει θηλάσει..
Χθες παρατήρησα, εκτός του ότι άρχισε να βάζει ...γραμμάρια(επιτέλους), να έχει φουσκώσει και το δέρμα γύρω από τις θηλές.

Νομίζω πως είχε δίκιο η mad00lini και μου φαίνονται πλέον μη φυσιολογικές. Αύριο θα πάμε στον κτηνίατρο για καθορισμένο εμβόλιο και θα τον ρωτήσω βέβαια τι γίνεται..

Απλά με τρομάζει που φούσκωσε τόσο μέσα σε 5 ημέρες!

Παίζει ρόλο ο οίστρος σε αυτό; Αίμα είχε από 7/10 μέχρι περίπου 19/10 αν θυμάμαι καλά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Για συμπτώματα ψευδοκύησης το πάει. Μην πειράζεις τις θηλές για να μην ερεθίζονται χειρότερα. Κάνε κομπρέσες με αλουμινόνερο - το πουλάνε στα φαρμακεία. Αν κατεβάσουν γάλα φαντάζομαι θα σου δώσει ο κτηνίατρος galastop.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Δεν πειράζω τίποτα επάνω της, γενικά δεν την χαϊδεύω πολύ-πολύ για να μη τη στρεσάρω περισσότερο. Έχει και μια υπερκινητικότητα, δε βολεύεται πουθενά.

Τι άλλο θα τραβήξει το καημένο μου.. άντε να δούμε αύριο αν είναι αυτό που μου λες γιατί πάω να σκάσω! :(

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρωτάω γιατί μια φίλη μου υιοθέτησε μια σκυλιτσα από το δρόμο, περίπου 9 μηνών. Όταν την είχανε βρει της έίπανε ότι την επόμενη μέρα η σκύλα είχε αδιαθετήσει...Μετά από 45 μέρες ανακαλύψαμε ότι η μικρή ήταν έγκυος. Είχε "πιάσει" τη πρώτη μέρα της αδιαθεσίας της...Πήγε για έκτρωση & στείρωση...

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ο οίστρος της ήρθε περίπου ένα μήνα αφότου την πήρα από τον αχαρακτήριστο. Πριν της έρθει περίοδος, χάθηκε για μισή μέρα περίπου και μετά ξανά κάναμε υπέρηχο-εξετάσεις αίματος κλπ για να προχωρήσουμε σε εμβόλια και αποπαρασιτώσεις, δεν είχε δει τίποτα ο γιατρός γιατί όπως είπε ήταν νωρίς και κάναμε το εμβόλιο. Μετά ζήτησε να την ξανά δει σε 10 ημέρες και έτυχε να είναι μόλις τελείωσε το αίμα, πάλι δε φάνηκε κάτι όπως είπε. Αργότερα πάω και σε δεύτερο γιατρό ο οποίος δεν έχει υπέρηχο και της έκανα το επόμενο εμβόλιο...

Αύριο έχουμε άλλο ένα...
Δηλαδή βρε Κατερίνα μου λες πως υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης; Θα τρελαθώ...:(

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι...για αυτό ρώτησα πότε της ήρθε περίοδος...της φίλης μου ήδη είχε αίμα όταν την βρήκαν...οπότε μάλλον ψευδοκύηση θα είναι...

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Γεια σας παιδιά... Με συγχωρείτε που δεν ενημέρωσα νωρίτερα, είχα πρόβλημα με τη σύνδεση μου και επίσης δεν είχα πολύ χρόνο.
Η μικρή λοιπόν δεν είχε τίποτα απολύτως!! Το στήθος όμως παραμένει λίιιιιγο πρησμένο χωρίς να πονάει... Πήρε προληπτικά ένα παυσίπονο για 3 μερούλες (δε θυμάμαι πιο ήταν αυτή τη στιγμή) και με διαβεβαιώνουν οι γιατροί πως είναι όλα καλά!! Και τι δεν τις κάναμε από εξετάσεις της καημενούλας, ταλαιπωρήθηκε αρκετά!
Ανέφερα και το αλουμινόνερο και μου είπαν πως είναι περιττό...