Πρισμενο πατουσακι

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
43
Καλησπέρα παιδιά. Καινούριο πρόβλημα για εμάς. Το μαλτεζακι μου πριν λίγες μέρες παρατήρησα πως δν πατούσε καλά το πίσω ποδαράκι της μετά από βόλτα. Το σήκωσα και είδα πως είχε μια μικρή εκδοριτσα σαν μικρή γρατζουνιτσα. Αλλά δν έδωσα σημασία γιατί μετά το πατούσε κανονικά κ λέω κάτι σοβαρο δν είναι θα της περάσει. Τώρα όμως μετά από μέρες το συγκεκριμένο πατουσακια είναι όλο κόκκινο από κάτω και το μαξιλαράκι το κύριο είναι λίγο φουσκωμένο και το γλύφει συνέχεια. Είμαι Ιταλία και έχω πάθει σοκ. Έχει γυρίσει όλη την πόλη εδώ βέβαια και εγώ το είδα τώρα. Τι κάνω από εδώ κ πέρα; Θα περάσει; Κάνει να το πατάει; Μήπως πρέπει να βρω κτηνίατρο; Το βράδυ έχει πάλι περίπατο τι θα την κάνω;;;

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
ξερεις ηδη την απαντηση μεσα σου απο ενστικτο! εμπιστευσου το.... ;) θα καταλαβεις οτι εχεις ενστικτο οταν απο ολες τις απαντησεις που θα παρεις,θα ακολουθησεις αυτην που θα ταυτιζεται με αυτο που σκεφτεσαι εξαρχης να κανεις.

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Εγώ ή ο Μήτσος ή Κα Γιώργαινα θα σου δώσουμε συμβουλή αν θα περπατήσει το σκυλί ; Αν υπάρχει μόλυνση, αν στην πατούσα υπάρχει ξένο σώμα, αν, αν.. ( έφυγε ο κάλχας γμτ απ' το φόρουμ ).

Θέλει ερώτηση αν ο κτηνίατρος είναι η επιλογή ;

• Like
Reactions: Haris Drazen

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.972
7.548
Νομίζω ότι το θέμα είναι ότι είναι Ιταλία (και δε μένει εκεί) και αν μας φαίνεται κάτι γνωστό ή κάτι που μας φαίνεται ότι επείγει να βρει "στον ξένο τόπο" κτηνίατρο με το πρόβλημα ότι πρέπει να προσπαθήσει να συνεννοηθεί. Αυτό είναι @isha?

Αν ναι, μην την τρελάνεις στο περίπατο, και μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν έχει παραπρηστεί και θέλει κτηνίατρο. Εγώ θα πήγαινα μια βόλτα πάντως, δεν υπάρχει εκεί στον περίγυρο κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει με τη γλώσσα να κάνετε μια βόλτα να της το τσεκάρει λίγο? Μη μολυνθεί (ή μην έχει ήδη μολυνθεί) και τρέχετε χωρίς λόγο?

Αν όχι, σβήστα τα παραπάνω. Εννοείται να το δει ο κτηνίατρος.

Last edited:

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
43
Τελικά τα πράγματα είναι χειρότερα απ ότι τα περίμενα. Την πήγα στον κτηνίατρο κ μου είπε εξάρθρωση επιγονατιδας ☹☹
Κλαίω από εκείνη την ώρα. Το μωράκι μου που έπαιζε από το πρωί ως το βράδυ έχει γίνει μουτζουφλικο κ κάθεται όλη μέρα αγκαλιά μου. Είναι μόνο ενάμιση έτους κ έπαιζε όλη μέρα και τώρα μόλις πάει να χαρεί η να παίξει της βγαίνει η επιγονατίδα και πέφτει σε κατάθλιψη ως την επόμενη μέρα που θα το έχει ψιλό ξεχάσει κ πάλι θα το πάθει και πακι τα ίδια. Ένας κύκλος. Μαραζωνω μαζί της στην κυριολεξία. Την πήγα χθες σε έναν ορθοπεδικό και μου είπε έχει δεύτερου βαθμού εξάρθρωση που αυτή την στιγμή δν θέλει χειρουργείο μπορεί να σταθεροποιηθεί κ να ζήσει απλά έτσι. Τώρα αν το δω να χειροτερεύει πάμε για εγχείρηση. Την οποία εγχείρηση μου είπες ένας άλλος κτηνίατρος μην την κανείς γιατί μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα κ δν πετυχαίνει ποτέ κτλ κ με έχει κάνει ράκος. Παιδιά πέσετε μου αν έχετε ακούσει τίποτα η έχετε δικές σας εμπειρίες με τέτοια γιατί εγώ πρώτη φορά στην ζωή μου έχω σκυλάκι με τέτοιο πρόβλημα κ έχω τρελαθεί. Δν αντέχω να το βλέπω στεναχωρημενο. Εγώ το πήρα για να το κάνω χαρούμενο. Για να με κοιτάει με τα λαμπερά της ματάκια κ να παίζουμε όλη μέρα. Όχι να με κοιτάει στεναχωρημενο και μόλις της κάνω κάτι να παίξουμε τρέμει από τον φόβο της και πάει και κρύβεται. Πως γίνεται αυτό το πλασματάκι να μην παίξει ξανά ποτέ; Πως της εξηγείς ότι τελείωσε; Που ήταν η χαρά της ζωής. Δν την προλάβαινα. Όσο την βλέπω να μαραζώνει τόσο μαραζωνω κ εγώ μαζί της