Προβληματακι με το Μποξερακι μου

raul_vet

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2009
55
0
Patras city
Αυτο το φαρμακο δεν χρειαζεται καμια κτηνιατρικη συνταγη...
Απλα τα καθαριζει... (τα μαυρακια αυτα που βλεπει ειναι βρωμια που ποτε δεν καθαρισε)
Το χρησιμοποιω και εγω στα δικα μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα (1 φορα ανα 2 εβδομαδες περιπου)
Η κτηνιατρος μας, μας ειπε οτι το κανουμε και προληπτικα..Για να μην καταληξει το αυτι, σαν του παραπανω.
Η κτηνίατρός σου έχει δίκιο αλλά σου είπε προληπτικά. Σε ωτίτιδες το δίνουμε αφού εξετάσουμε το ζώο και... ναι θέλει συνταγή.

Αν το βάλεις σε σκύλο με ρήξη τυμπάνου θα κάνει μια απίστευτη μέση ωτίτιδα που θα το λυπηθείς το ζώο (άσε που θα τραβιέται για 1-2 μήνες).

Γι' αυτό το internet δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κλινική εξέταση.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Η κτηνίατρός σου έχει δίκιο αλλά σου είπε προληπτικά. Σε ωτίτιδες το δίνουμε αφού εξετάσουμε το ζώο και... ναι θέλει συνταγή.

Αν το βάλεις σε σκύλο με ρήξη τυμπάνου θα κάνει μια απίστευτη μέση ωτίτιδα που θα το λυπηθείς το ζώο (άσε που θα τραβιέται για 1-2 μήνες).

Γι' αυτό το internet δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κλινική εξέταση.
Συνταγη για επι οτικ πρωτη φορα ακουω...Τι να σου πω!
και το ιντερνετ σαφως δεν μπορει να υποκαταστησει καμια κλινικη εξεταση..Γιαυτο και ειπα να παει σε κτηνιατρο...
Αλλα αυτο, πες το σε οσους ζητουν διαγνωση απο ενα φορουμ.

Basilis176

Active Member
16 Ιουνίου 2012
25
0
Betadin μέσα στα αφτιά; Δεν το ήξερα ότι επιτρέπεται.
Τι να σου πω ετσι μου ειπε και ειδα οτι δεν τον ενοχλει πλεον και αρχισε το αυτακι του να επανερχεται στο χρωμα του και οχι κοκκινο κοκκινο οπωσ ηταν..

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Φανταζομαι οτι το εβαλες απο μεσα μεν, αλλα γυρω,γυρω..
Εννοω δεν το αφησες να σταξει μεσα στο αυτι ε;
Κ εγω παντως πρωτη φορα ακουω για μπεταντιν μεσα σε αυτι.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
. ναι θέλει συνταγή.

.
Ενα απλο καθαριστικο αυτιων ειναι!
Ουτε στην γερμανια, οπου για καθε κλανια χρειαζεται να εχεις συνταγη, δεν χρειαζεται συνταγη για epiotic και πουλιεται σε ολα τα πετ σοπ.

Καφε "σκουλικακια" σαν otodectes ακουγεται και να εισαι σιγουρος φιλε, οτι δεν φευγει ετσι απλα με Betadine.
Αλλα σιγουρα θα πρεπει να ριξει ο ιατρος ενα ματι.