Προσεχώς!

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Μετά από ένα χρόνο έρευνας και υπομονής έχω την χαρά να σας ανακοινώσω ότι βρήκα τους γονείς για το δικο μου dogo canario κουτάβι! Η μητέρα μας ειναι η Nova Nova Bullsara del Pemba - Dogo Сanario απο το εκτροφείο Bap de Cluj στην Ρουμανία (Τitles: Junior Champion of Romania, Champion of Moldova,Champion of Cyprus, Champion of Azerbaijan,1st place -Open Class-Euro dog show 2012).

Ο πατέρας είναι ο Turco από το εκτροφείο Isla de los Volcanes στην Ισπανία http://worldpedigree.clubdogocanario.ru/dog/id/6701/
Το ζευγάρωμα θα γινει μεσα στις επόμενες μέρες και ελπίζω να πάνε όλα καλά για να έχω τον κούταβο στις αρχές του καλοκαιριού! Αντε και στα δικά σας!

Last edited:

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Αντε με το καλο και με εναν πονο.χαχαχα Εαν εχεις σκοπο να πας και σε καμμια εκθσεη εδω στην Ελλαδα διευκρίνισε στον εκτροφεα σου να ΜΗΝ κοψει τα αυτια και την ουρα.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Γεια σου, σου εύχομαι θα γεννηθεί το δικό σου μοναδικό κουτάβι. Απλά μια παρατήρηση θα κάνω: καλοί είναι οι τίτλοι, αποδεικνύουν ότι οι γονείς είναι σωστοί μορφολογικά αλλά φρόντισε να δεις αν έχουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για κληρονομικές ασθένειες - είναι βασικό.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αντε με το καλο να παρεις το νεο μελος της οικογενειας σου :D
Οκ, θα χρειαστει να περιμενεις λιγο ακομα αλλα αξιζει τον κοπο οπως ειδες. Αντε αντε περιμενουμε νεοτερα!!!

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Σας ευχαριστώ! Ναι Jimbo δεν είχα έτσι και αλλιώς πρόθεση να κόψω τα αυτάκια του ανεξαρτητως αν θα κατεβω σε εκθεση ή οχι! Οσο για τις εξετάσεις θα τις δω σε ένα μηνα που θα πάω να δω τα σκυλιά , έχω ενημερώσει ήδη οτι θέλω να είναι διαθέσημες.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
πως κατεληξες σε αυτη τη φυλη; και πως σε αυτη τη γραμμη(ντογκο)

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Μου αρέσουν πάρα πολυ τα χαρακτηριστηκά της φυλής και ήθελα να έχω ένα σκύλο φύλακα. Τωρα όσον αφορά τη γραμμή είμαι από τους ανθρώπους που τώρα πια πιστεύει ότι το ντογκο και το πρεσα είναι δυο διαφορετικά σκυλιά, άλλο ταμπεραμεντο ακόμα και άλλη εμφάνιση. Δεν θέλω να υποβαθμίσω τα ντογκο σε καμια περίπτωση αλλα εφόσον ειναι showdogs είναι καταλληλότερα για μενα καθώς είμαι άπειρος με την συγκεκριμένη φυλή. Θα με ενδιέφερε να κατεβαίνω σε μια -δυο εκθέσεις το χρόνο για την εμπειρια.

Δεν θέλω να ανοίξω την τεράστια αυτή κουβέντα για την ονομασιά του σκύλου απλα θέλω παντα να μιλάω με επιχειρήματα, αυτή η φότο λεει ακριβώς την αλήθεια για μενα.
presa_n.jpg