Προτάσεις για εκδρομή ή camping

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Ααα εγω ειχα μεινει στην καντινα......!Εξελίξεις η Χιλιαδου,λες λόγω γυμνιστών?(αφου πας θα ξέρεις οτι ειναι και παραλια γυμνιστων...ε? ή και αυτο έχει αλλαξει????)Ναι υπαρχουν πολυ ωραια μέρη και κοντα στην Αθήνα για εξορμήσεις...καλα να ειμαστε να πηγαίνουμε!Αν και εγω τα 2 τελευταια χρονια τον Καλαμο Ευβοιας δεν τον αλλαζω με τπτ!!!!!!(Καιρός για κατι καινουργιο!)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλε εσυ δεν ελεγες οτι θελεις να παμε για σκυλοψαρεμα??:p
Ναι....αλλά όταν όλοι ξεκινήσουν για σκυλοψάρεμα όλοι ξέρουν τι θα γίνει...
Αν εσύ ξεκινήσεις για ψάρεμα κι άλλοι για σκυλοπάρτυ στην παραλία άστα να πάνε!!! :p

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Πάντως αν θέλετε την ταπεινή μου γνώμη για Χιλιαδού μην το παρααργήσετε.
Μαζεύει πλέον πάαααρα πολύ κόσμο!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
Ααα εγω ειχα μεινει στην καντινα......!Εξελίξεις η Χιλιαδου,λες λόγω γυμνιστών?(αφου πας θα ξέρεις οτι ειναι και παραλια γυμνιστων...ε? ή και αυτο έχει αλλαξει????)Ναι υπαρχουν πολυ ωραια μέρη και κοντα στην Αθήνα για εξορμήσεις...καλα να ειμαστε να πηγαίνουμε!Αν και εγω τα 2 τελευταια χρονια τον Καλαμο Ευβοιας δεν τον αλλαζω με τπτ!!!!!!(Καιρός για κατι καινουργιο!)
αχ τι μου έκανες βραδιάτικα.... εμείς ελπίζουμε μέσα στο Ιούλη να πάμε Εύβοια..εκει κοντά ειναι το χωρίο μου...κ κάλαμος το μέρος που παμε για μπανιο...στην κακία πλευρά του...μόνο που το αποκαλούμε το μέρος κεφάλα..ειναι πανέμορφα εκεί....

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
αχ τι μου έκανες βραδιάτικα.... εμείς ελπίζουμε μέσα στο Ιούλη να πάμε Εύβοια..εκει κοντά ειναι το χωρίο μου...κ κάλαμος το μέρος που παμε για μπανιο...στην κακία πλευρά του...μόνο που το αποκαλούμε το μέρος κεφάλα..ειναι πανέμορφα εκεί....
Στην κακια πλευρα ενοοειτε!!!!Εκει στηνουμε και τις σκηνές μας και ειμαστε τελεια!!Βεβαια το πρωι σηκωνεσαι απο τις 6 με το που βγαινει ο ήλιος....αλλα αξίζει...πραγματικα!!!!!Και βουτιές απο τον απίστευτο βραχο που χωρίζει τις 2 παραλίες....!!!Αχ!Αντε να ερθει το Καλοκαιράκι....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea