Πρωτη φορα οιστρος!!

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Καλημερα και καλη ανασταση ευχομαι σε ολους και σε ολες!!
Η μικρη μου,7 μηνων εχει οιστρο.Ημουν στην αθηνα , ελειπε ο ροκυ στο χωριο και μια μερα πριν φυγω την ειδα απο κατω καπως πρισμενη αλλα δεν ειχα δει αιμα και το αγνοησα.

Την επομενη μερα,πηγα στο χωριο και μολις μπηκα σπιτι,ο ροκυ την κυνηγαγε και εκανε σαν τρελος...
Τα χωρησα και εβαλα με μια χαρτοπετσετα και ειδα οτι ειχε αιμα.

Τωρα εχω το ενα στο αλλο δωματιο και το αλλο στο αλλο για να μην συναντιουνται γιατι κλαψουριζει ο ροκυ.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης... Ποσο καιρο πρεπει η ζιζελ να κατσει μακρια απο τον ροκυ για να μην εχουμε γεννητουρια??
Θα φυγω εγω με την μικρη αθηνα και τον ροκυ αναγκαστικα θα κατσει η μητερα μου στο χωριο μεχρι να της περασει.

Θελω να ειναι ασφαλης για να μην εχουμε ατυχηματα. Σημερα την ειδα με την χαρτοπετσετα οτι ειχε αιμα,δεν ξερω αν ειναι η πρωτη της μερα,αλλα παρατηρησα σημερα να ειναι πιο ηρεμη,πιο υπακουη και πολυ χαδιαρα!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Καλα να περασετε και καλο πασχα να εχουμε!!

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
επισης για ψευδοκυηση πρεπει να προσεξω ποτε ?αν της ηρθε για πρωτη φορα περιοδος χθες...
τωρα που εχει περιοδο ,πρεπει να μειωσω την τροφη της και οταν ξαπλωνει στο δωματιο της,να της αφαιρω ολα τα παιχνιδια?
εχω μπερδευτει με οσα διαβασα,αν μπορει καποιος να μου εξηγησει..
ευχαριστω

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
'Μεταοιστρος: (διάρκεια περίπου 90 ημέρες): Η αρχή και το τέλος αυτού του σταδίου δεν χαρακτηρίζονται από εμφανή εξωτερικά συμπτώματα. Είναι το στάδιο κατά το οποίο η σκύλα που δεν ζευγάρωσε μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα ψευδοκυησης.'

Απο οτι διαβασα , τοτε δηλαδη πρεπει να της κρυβω τα παιχνιδια και να την ταιζω λιγο? Τοτε πρεπει να την ελεγχω στο στηθος της?
Πρωτη φορα εχω θηλυκο και εχω αγχωθει...
Μετα τις 90 ημερες , δεν υπαρχει περιπτωση να εμφανισει ψευδοκυηση?