Πρωτη φορα σε καραβι με τον σκυλο


fridaki

Member
1 Δεκεμβρίου 2021
10
0
32
Καλησπερα και συγγνωμη αν ειναι λαθος εδω το θεμα η αν εχει ηδη συζητηθει αλλα πρωτη φορα φετος διακοπες με το σκυλακι μας και εχω καποιες αποριες.
Θα ταξιδεψουμε με blue star ferries για Παρο . Ειναι υποχρεωτικο να την εχουμε σε κλουβακι; Ειναι 6 κιλα
Ξερω οτι βασει κανονισμων θελουν κλουβακι και φιμωτρο αλλα αν θυμαμαι καλα οι περισσοτεοι τα εχουν χωρις και αναγκαστικα καθεσαι εξω. Δεν της εχουμε παρει τιποτα απο τα δυο και σκεφτομαι μηπως υπαρξει θεμα.
Επισης οποιαδηποτε συμβουλη ειτε για τη θαλασσα ειτε για το νησι αν ξερετε ας πουμε pet friendly μαγαζια κ παραλιες θα με βοηθουσε πολυ!
 


Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
131
41
Άνω Γλυφάδα
Στα πλοία μπορείς να έχεις μαζυ σου τον σκύλο στα εξωτερικά καταστρώματα τα οποία είναι κλειστά σε κάποια σημεία με αλουμινοκατασκευη και τζάμια προστατευμένο από αέρα βροχή κρύο κλπ.Στους εσωτερικούς χώρους επιτρέπεται μέσα σε κλουβακι μεταφοράς.Και επίσης υπάρχουν και οι καμπίνες pet cabins που είναι για να έχεις και τον σκύλο μαζυ.Οσο για το φίμωτρο η νομοθεσία το απαιτεί αλλά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε με το πλήρωμα ούτε με κανέναν αν δεν φοράει φίμωτρο.απλα το λουράκι του να φοράει για λόγους ασφαλείας μην πέσει στη θάλασσα.Εχουν και kennel τα καράβια που μπορείς να το αφήσεις και περνάει το πληρωμα καθε μιση ώρα και τα ελέγχει!Αν πας με το naxos έχει και εξαερισμό στα kennel.αν πας με το delos επειδή είναι καινούργιο έχει και air-condition.
 
  • Like
Reactions: Estranged


Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
527
49
Πέρσι, στο Bluestar προς Πάρο, στη μια από τις αίθουσες των αριθμημένων που ήμασταν εμείς, υπήρχαν τουλάχιστον 3 σκυλάκια γύρω μας...χωρίς κλουβάκι, στη ζούλα..πέρασε 1-2 φορές προσωπικό, τους είπε να βγούν εξω γιατί δεν επιτρέπεται, έκαναν να βγουν και δε βγήκαν ποτέ Δεν ενοχλούσαν καθόλου, τυχαία τα καταλάβαμε. κάθονταν κάτω ήσυχα και ούτε που φαίνονταν. Ειδικά αυτό που ήταν μπροστά μας το καταλάβαμε όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε!!!
 
  • Love
Reactions: Billias83


Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
131
41
Άνω Γλυφάδα
Είναι καθαρά θέμα νομοθεσίας!!Το πλήρωμα πρέπει να κάνει συστάσεις εφόσον υπάρξει παράπονο από συνεπιβάτη!Δεν έχει να κάνει με τα κατοικίδια,πάνε στη ρεσεψιόν του πλοίο και και λένε πάντα για κατοικίδια,για συνεπιβάτες ότι έχουν μουσική στα ακουστικά και ακούγεται,ότι έβγαλαν τα παπούτσια τους,ότι τρώνε,ότι πίνουν,ότι μιλάνε,χίλια δυο!Αλλά δυστηχως πατάνε στη νομοθεσία και πρέπει να κάνει συστάσεις το πλήρωμα!Εδώ τα έχουμε στα σπίτια μας με τα παιδιά μας τα σκυλάκια και τους πειράζει στο καράβι?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.792
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf