Πρόβλημα με αυτιά;

labradorgolden

New Member
22 Μαϊου 2011
4
0
Καλησπερα σας,
Εχω ενα labrador golden retriever που ειναι 16 μηνων.Απο χθες που γυρισαμε απο την βολτα κουναει συνεχεια το κεφαλι του και το γερνει προς τα αριστερα.Στην αρχη νομιζα οτι ειναι ψυξη η κατι παρομοιο ομως παρατηρησα οτι αρχισε να ξυνεται στο αυτι,καθαρισα το πρωι το αυτι του και το μεσημερι ηταν παλι βρωμικο,σε αντιθεση με το αλλο οπου ειναι καθαρο.Μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει?

Υ.Γ:Αν το εβαλα σε λαθος σημειο το θεμα αλλαξτε το.

ευχαριστω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Mήπως μπήκε τίποτα μέσα κατά την διάρκεια της βόλτας; Είναι πολύ της μοδός τα άγανα αυτή την εποχή και πολύ πολύ επικίνδυνα. Αυτό ή καμια ωτίτιδα, ο γιατρός θα σου πει σίγουρα.

labradorgolden

New Member
22 Μαϊου 2011
4
0
Θα τον παω αυριο.Οταν δοκιμασα να του χαιδεψω τα αυτια,εκλαψε λιγο.Ισως μπηκε κατι μεσα,γιατι τον πηγαινω σε μια μεγαλη αλανα με χορτα και τρεχει πανω κατω με αλλα σκυλια

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χμμ βάση της κατασκευής του αυτιού του Golden Retriever και με την τρίχα που διαθέτει το σημείο του αυτιού είναι λιγάκι δύσκολο να μπήκε κάτι αλλά δεν αποκλείεται!

Το ότι το καθάρισες και ξαναβρώμισε σημαίνει ότι είναι κάτι σαν αλλεργία ή μπορεί και ωτίτιδα!

Από προσωπική εμπειρία όταν ο δικός μου είχε ωτίτιδα, τον καθάριζα και έβαζα και το φάρμακο αλλά ξαναβρώμιζε κατευθείαν!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Στελιο αν εχει ωτιτιδα δεν θα μυριζει κ πολυ ασχημα το αυτι του ? Δλδ εμενα που ξυνοταν κ ειχε τελιικα δερματικο σταφυλοκκοκο τι διαφορα εχει ?
Μαλλον εμεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι διαφορα !!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ναι σωστά, θα μυρίζει η ωτίτιδα!

Μπορεί όμως να έχει ατοπία!
Ευχαριστω!

Δεν ξερω τι εναι η ατοπια( εχω πολλα να μαθω ακομα) .. Οποτε φιλε μυρισε τα αυτια του σκυλου κ αν δεν αντεχεις την μποχα τοτε "Ισως" ειναι κ ωτιτιδα!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Στον κτηνίατρο γρήγορα, για να αποφύγεις τα χειρότερα ! Περαστικά σας εύχομαι, και μακάρι να είναι κάτι ασήμαντο ...