Πρόβλημα με γείτονες!


AnnaMar

Member
7 Απριλίου 2020
6
0
28
Καλησπέρα,ήθελα να μοιραστώ και εγώ το πρόβλημα μου καθώς δεν έχω ξαναντιμετωπισει κάτι αντίστοιχο και θα ήθελα να ξέρω πως εσείς θα αντιδρούσατε ..
Έχουμε ένα σκυλάκι το μαξ,εδώ και 3 χρόνια πρόσφατα μετακομίσαμε στο μεσολογγι λόγω της εργασίας του συντρόφου μου και γενικά επειδή το σκυλάκι μας είναι αρκετά ήρεμο σπάνια θα γαύγισει και δεν είναι καθόλου άγριος δεν είχαμε ποτέ θέματα!
Τον πρώτο καιρό που ήρθαμε στη γειτονιά είχα παρκάρει μπροστά σε ένα σπίτι το αμάξι μου στο οποίο είχε κάτι τεράστιους πορτοκαλί κώνους γιατί δεν βρήκα πουθενά άλλου πάρκινγκ καθώς μένουμε κέντρο κ γινόταν χαμός!την επόμενη μέρα πήγε να το πάρει ο σύντροφος μου και η κυρία που έμενε στο σπίτι εκείνο του είπε να μην ξαναφησουμε το αμάξι εκεί γιατί είναι το σπίτι της κ θα παρκάρουν μόνο αυτοί ( δεν έχει σχέση με το περιστατικό που θέλω να αναφέρω απλά σας το λέω για να καταλάβετε ότι γενικά είναι περίεργοι άνθρωποι ) εκείνος δεν απάντησε και έφυγε.
Πρόσφατα πηγαίναμε βόλτα το μαξ στο δρόμο περπατούσαμε το τονίΖω ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ και βγαίνει έξω αυτή η ίδια κυρία και αρχίζει και μας βρίζει γιατί ο μαξ κατούρησε στη κολώνα που είναι στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι της !!! ( εμείς πάντα κουβαλάμε σακουλάκια για τα κακά του σκυλιού ποτέ δν τα έχουμε αφήσει εκεί όταν τα κάνει)
Λογομαχουμε της λέω ότι δεν έχει δικαίωμα να το απαιτεί αυτό συνεχίζει να μιλάει άσχημα κ να βρίζει και φεύγουμε.
Σήμερα πριν λίγο τον πήγαμε πάλι την καθιερωμένη βόλτα για το βράδυ και καθώς είμαστε σταματημένοι στο πεζοδρόμιο γιατί νομίζαμε ότι θα έκανε κακά και μάλιστα κρατούσα κ το σακουλάκι στο χέρι ώστε να τα μαζέψω κατευθείαν σταματαει απειλητικά ένας κύριος με το ποδήλατο και αρχίζει και μας βρίζει και μας λέει ότι δεν θα τον ξαναφερετε εδώ το κωλοσκυλο !!!!! Γιατί εγώ εδώ κοιμάμαι και δεν θέλω να κάνει τις βρωμιές του να τον πάτε στο σπίτι σας στο κρεβάτι σας να χεζει!! Του λέμε εμείς ήρεμα στην αρχή ποιο είναι το πρόβλημα και εμείς πάντα μαζεύουμε τις ακαθαρσίες κλπ και μας λέει αρχ@@@ είναι αυτά με τα σακουλάκια που λέτε Και βρίζει.Δεν θα τον ξαναφερετε εδώ και πλησιάζει προς το μέρος μας απειλητικά .. αλλιώς μας λέει θα δείτε!.Εξαλλη έγω όπως αντιλαμβάνεστε και ο σύντροφος μου του φώναζα θα σας φέρω την αστυνομία εάν συνεχίσετε και θα πηγαίνω το σκύλο μου όπου θέλω δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τα λέτε αυτά είμαι καθ’ολα νόμιμη κλπ κλπ.Και φύγαμε και αυτός μας έβριζε και εγώ φώναζα.
Δεν ξέρω όμως πως να το χειριστώ;να πάω στην αστυνομία ; Εσείς τι λέτε
 


bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
359
246
dog-place.blogspot.com
δυστυχως επεσες σε τρελους... ισως να κρατας ημερολογιο με αναλυτικες πληροφοριες και περιγραφες των ατομων με το τι εχει γινει στο καθε επεισοδιο, οποτε αν χρειαστει να πας αστυνομια, να τα χεις ολα καταγεγραμμενα. τωρα αν θα κανει κατι η αστυνομια, ο θεος ξερει...δυστυχως στην επαρχια στην ελλαδα ειναι 100000000 χειροτεροι στη νοοτροπια τους προς τα κατοικιδια....κι αυτο με τους κωνους το βλεπω πολυ και στην αθηνα, νομιζουν οτι ο δρομος εξω απο το σπιτι τους τους ανηκει...ψωναρες...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.595
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3