Πρόβλημα με κοπράκι.


tsibli

Member
26 Σεπτεμβρίου 2010
9
0
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει , έχω ενα κουταβάκι ( κοπράκι 8 μηνών ηλικία , θηλυκό ) με κοντό τρίχωμα και τους τελευταίους 5 μήνες μυρίζει πολύ έντονα το τρίχωμα του . Ακόμα και μία ώρα μετά το μπάνιο της . Ο κτηνίατρος μου είπε φταίει το σαμπουάν ( το άλλαξα με κάποιο της pedigree μάταια ) μετά μου άλλαξε και την σκυλοτροφή τίποτα και με αυτό .Η μυρωδιά δυναμώνει όσο παιρνά ο καιρός και επίσης υπάρχουν 1 με 2 μέρες την εβδομάδα που μπορεί να μην μυρίζει καθόλου . Το σκυλάκι ζεί σε αυλή με γκαζόν .
 


io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλησπερα
ποσο συχνα κανεις μπανιο στο σκυλακι? Κανονικα θελει 4 φορες τον χρονο περιπου. Αν ψαξεις στο φορουμ θα δεις οτι υπαρχουν και μελη που κανουν ακομα λιγοτερα μπανια χωρις κανενα προβλημα.
Καλυτερα λοιπον να μην του κανεις συνεχεια μπανιο του κακομοιρη γιατι του καταστρεφεις την τριχα ασε που τα κουταβια γενικοτερα εχουν μια μυρωδια.
Χτενιζε τον συχνα και κατα διαστηματα καντον "μπανιο" με διαλυμα μυλοξιδο με νερο 1 προς 2. Και οταν λεμε μπανιο εννοουμε να περναμε τον σκυλο με μια πολυ καλα στυμμενη πετσετα με το διαλυμα.
 


Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αν μπορείς επισης κάνε την μπάνιο το βράδυ, στέγνωσέ την καλά με πετσέτα και σεσουάρ και κρατα την μέσα στο σπίτι. Πρεπει μετα το μπανιο τους να ειναι στα ζεστά.
Με το χτένισμα, καθαριζει η τριχα πολυ καλα και δε μένει βρωμιά.

Αν διαβάσεις την ενότητα Εμφάνιση και Καλλωπισμος, θα βρεις πολλα σχετικα θέματα.
 




minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
35
Ξεσσαλονίκη
Αν δεν στεγνωσεις τον σκυλο πολυ καλα μετα το μπανιο μυριζει ακομα χειροτερα απο ο,τι πριν. Πολυ καλο στεγνωμα λοιπον!
Μηπως κυλιεται καπου ομως και για αυτο μυριζει τοσο εντονα? Το λεω αυτο γιατι λες οτι δεν μπορεις να φανταστεις καποιον αλλον λογο...
 


tsibli

Member
26 Σεπτεμβρίου 2010
9
0
Καλησπέρα και πάλι δυο μπάνια την έχω κάνει η μυρωδιά άρχισε πρίν το πρώτο της μπάνιο .
 


Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Δεν γνωρίζω την συχνότητα που την κάνεις μπανιο ,αλλά μερικά σκυλιά αν τα κάνουμε πολύ συχνά μυρίζουν πιο έντονα .Σε άλλα πάλι υσχύει το αντίθετο .Να την στεγνώνεις με σεσουάρ όταν το μπάνιο τελειώσει γιατί αν τα αφήνουμε να στγνώσουν απο μόνα τους μυρίζουν περισσότερο .Μήπως είναι τίποτα ορμονικό που ίσως να ρυθμιστεί με στείρωση ?Μια υπόθεση κάνω .
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22