Πρόβλημα με το πόδι του - Ψάχνω καλό κτηνίατρο

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Το μπασε μου εχει προβλημα με το ποδαρακι του. Συγκεκριμενα με το μπροστα. Κουτσαίνει εδώ και λίγο καιρό. Δοκιμάσαμε αντιφλεγμονωδες κτλ αλλα δεν βελτιώθηκε. Η κτηνιατρος μου προτεινε για λιγο καιρο να φαει την royal canin mobility που βοηθαει στις αρθρώσεις αφου ειδε πως μαλλον εκει βρισκεται το προβλημα.

Μου ειπε πως ισως ειναι εσωτερικο καταγματακι και χρειαστει ακτινογραφιες και καθαρισμα της αρθρωσης.

Επειδη ειμαι επαρχια ειπε πως θα ηταν καλυτερο οταν παω για ακτινογραφιες, να παω Θεσσαλονικη. Μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι τα καλα κτηνιατρια στη Θεσσαλονικη που να μπορουν να κανουν αυτη τη δουλεια?

Ευχαριστω

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
στην Θεσσαλονίκη υπάρχει η Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου ......http://www.vet.auth.gr/public_el.htm

το τηλ. της γραμματείας της Κλινικής των Ζώων Συντροφιάς είναι 2310-994403 ( 9.00-12.00 π.μ.),επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις -για να πάρεις μια δεύτερη γνώμη- με τον Τσιμόπουλο Γεώργιο που είναι επιστημονικός συνεργάτης της χειρουργικής κλινικής του τμήματος κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
Περαστικά...:)

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Καλη πρόταση αλλα για το συγκεκριμενο θεμα προτιμω μια ιδιωτικη κλινικη.

Αν ξερει καποιος κατι καλο για Θεσσαλονικη?

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Γιατί η προτίμηση σε ιδιωτική κλινική? Δεν ξέρω αν θα βρεις καλύτερη αντιμετώπιση σε ορθοπεδικά από το ΑΠΘ.

Πάντως θα σου στείλω με πμ τα στοιχεία του κτηνίατρου που έκανε πρακτική η φίλη μου. Βρίσκεται Χαριλάου.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν υπάρχεις περίπτωση να βρεις καλύτερα από την Κτηνιατρική Θεσσαλονίκη...πίστεψέ μας...

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Σχετικά με την τροφή, έχει δώσει κανείς Mobility για τις αρθρώσεις?
Επειδη την Royral Canin δεν την βρίσκω εύκολα, θα πάρω την Hills mobility.
έχει κανεις γνώμη γιαυτο το θεμα?