Πρόβλημα με Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το τελευταίο version του tapatalk και είπα να το αναφέρω μήπως έχετε το ίδιο πρόβλημα και έχετε βρει λύση.
Όταν προσπαθώ να φορτώσω ένα καινούριο ποστ μου βγάζει συχνά πυκνά ένα εικονίδιο με μια τελίτσα στην μέση και μου λέει network problem refresh and try again.
Δεν είναι ό,ως πραγματικό πρόβλημα δικτύου και για να λυθεί πρέπει κάθε φορά να ξανασυνδεθώ στο φόρουμ . Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Α το είδα κ γω αυτό Ολγάκι. Κ καλό θα ήταν να ξέρουμε γτ γενικότερα δν την πολυχρειάζομαι την εφαρμογή. Μόνο στο φόρουμ της apple είμαι κατά τα άλλα! :rolleyes:

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Εγώ δεν είμαι σε κάποιο άλλο φόρουμ, οπότε μόνο για το dog θα το κατεβάσω ξανά, αν προστεθεί. Με κουράζει να μπαίνω από το browser και κάνει και αρκετή ώρα με χρήση δεδομένων.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το tapatalk λειτουργούσε κανονικά στην προηγούμενη πλατφόρμα του φόρουμ, σε αυτή όμως μας παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν και πότε θα λυθούν. Σίγουρα πάντως θα ειδοποιήσουμε όταν θα εγκατασταθεί και θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Ευχαριστούμε!

• Like
Reactions: Aslan and Lavernne

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea