Καλησπέρα παιδιά.Ο ρήγας αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα για δευτερη φορα (είχα κάνει ένα σχετικό πόστ την προηγούμενη φορα για όσους θυμάστε).Το μπροστινό αριστερό πόδι του λοιπόν το κούτσενε στα 4 μηνών,και αφου ο κτηνιιατρος το ψηλαφισε και δεν διέγνωσε κάποια κάκωση η κάτι τέτοιο μου είπε να του χορηγήσω κατι χάπια που λέγονται Prezonol που λειτουργούν σαν παυσίπονα και σαν αντιφλεγμονώδες.Αφόυ λοιπόν του τά δωσα σε 4 μέρες το πόδι του ήταν και πάλι εντάξει.Αλλα τώρα που είναι 9 μηνών ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα σε εντονότερη μορφη.Και πάλι τον πήγα στον κτηνίατρο ,το ψηλάφισε,δεν βρήκε κάποιο τραύμα και μου έδωσε πάλι Pezonol αλλα μετά απο περίπου 10 μέρες δεν πέρασε το πόδι του.Μου έδωσε επίσης ταμπλέτες ασβεστίου που του τισ δίνω απο τώρα και για περίπου 20 μέρες.Αν δεν πέρασει και τότε μου σύστησε να του κάνουμε ακτινογραφία.Πάντως δεν μου είπε με σιγουρια τι μπορεί να έχει,μπορεί λέει επειδη είναι στην αναπτυξη και ψηλώνει απότομα,μπορεί να πρέπει να χάσει βάρος για να μην κουράζει το πόδια του,μπορέι δυσπλασία μπορει μπορεί μπορει..Ανυσηχω πολύ μην είναι κάτι που θα του μέινει κουσούρι.Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς ? Έχετε να μπου προτείνεται κατι? Ευχαριστω.