Πρόβλημα στην επαφή

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Καλημέρα παιδιά ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος .Για 2 μέρες φιλοξένησα μια σκυλίτσα για να ζευγαρώσει με τον δικό μου αλλά το καμάρι μου δεν έβρισκε "στόχο" τι μπορεί να φταίει γιαυτό?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
δεν μπορούν να ζευγαρώσουν όλα τα αρσενικά, κάποια είναι προοριμένα να αναπαραχθούν και κάποια όχι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.355
Και βασικά για ποιό λόγο προσπαθείς να το ζευγαρώσεις;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Το ενα το σκυλακι το υιοθετησες οταν οι πρωην ιδιοκτητες του δε το ηθελαν και το αλλο το βρηκες στο δρομο.
Κανενα απο τα 2 δεν πρεπει να ζευγαρωσεις.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Είναι κ τα δυο κοκεράκια κ πολύ απτούς φίλους θέλανε κοκεράκια αλλά δεν πάει κανείς σε pet shop κ εγώ θα ήθελα πολύ να τα χαρίσω σε άτομα που θα ξέρω...τα είχα εξασφαλίσει από πριν αλλά δεν προέκυψε!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Αυτό που δεν το ήθελαν γιατί να μην το ζευγαρώσω αν θέλω κ τους ιδιοκτητες ξέρω κ τον κτηνίατρο που το παρακολουθούσε μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τους προγόνους του τους ξερεις? Γνωριζεις αν ειναι υγιεις? Εαν σε καποια απο τα κουταβια παρουσιαστει κληρονομικη ασθενεια θα τα κρατησεις σε ολη τους τη ζωη φροντιζοντας τα?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Είναι κ τα δυο κοκεράκια κ πολύ απτούς φίλους θέλανε κοκεράκια !
αν εννοεις" κοκερακι" αυτο που ειδα σε μια φωτο σου, καλυτερα να δωσεις κρακερακι στους φιλους σου..περισσοτερο θα μοιαζει με κοκερακι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.355
Δεν βιάζεται κανένας να βγάλει συμπεράσματα. Εχεις διαβάσει το "γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας" ; Κάντο σε παρακαλώ και το ξανασυζητάμε. Υπάρχουν άπειρα αδέσποτα ημίαιμα που μπορούν να πάρουν οι φίλοι σου. Δεν χρειάζεται καθόλου να βάλεις και άλλα σε παραγωγή.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Αυτό που δεν το ήθελαν γιατί να μην το ζευγαρώσω αν θέλω κ τους ιδιοκτητες ξέρω κ τον κτηνίατρο που το παρακολουθούσε μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα​
εαν το σκυλάκι σου κουβαλάει κάποιο ελλατωματικό γονίδιο π.χ. δυσπλασίας, δερματικά, οφθαλμολογικά κλπ. (αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις), είσαι διατεθειμένη να πληρώσης το κόστος της θεραπείας στους ιδιοκτήτες των κουταβιών?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Να λες αυτό που θες με ποιο ευγενικό τρόπο κ δεν ζήτησα την αδειά σου κάνε μας την χάρη λοιπόν
κ το κρακεράκι φάτο εσύ
καλή όρεξη

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Να λες αυτό που θες με ποιο ευγενικό τρόπο κ δεν ζήτησα την αδειά σου κάνε μας την χάρη λοιπόν
κ το κρακεράκι φάτο εσύ
καλή όρεξη
μωρε, εγω θα το φαω, τα μπασταρδια εσυ, γιατι βαλθηκες να τα ζευγαρωσεις, θα μας πεις?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τωρα τελευταια ειμαστε μεσα στη γλυκα!
Αναστασια μου δε χρειαζεται να ζευγαρωσεις το σκυλο σου.. αφενος δεν εχεις την εμπειρια και τις γνωσεις να το κανεις αφετερου θα εχεις μετα ενα σκυλο πολυ πιο "τρελαμενο" . Ειναι γνωστο οτι "τα σκυλια που εφαγαν και γλυκαθηκαν μια φορα γινονται αχορταγα" ! (ειμαι μεσα στο πνευμα του φαγητου)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Είσαι πολύ φιλόζωος εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο όποιος θέλει τις απαντήσεις του τις πήρε.Ωραία μιλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Αmaliaz μου τα δέχομαι αυτά που λες κ σευχαριστω για τις συμβουλές σου!Απλά εγώ δεν νομίζω ότι μίλησα ασχημα η πρόσβαλλα κανέναν δεν ξέρω γιατί επιτρέπεται καποιοι να το κάνουν εδώ μέσα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.355
Αναστασία, μπορείς επίσης, αν νομίζεις ότι έχεις κάποια δίκια στο θέμα, να ασχοληθείς με τους υπόλοιπους "φιλόζωους" που κατά την γνώμη σου, μιλάνε καλύτερα και προσπαθούν να σου προσφέρουν κάτι. Δεν υπάρχει λόγος να κολλάς με κάποιον που δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις του. Επί του θέματος το οποίο άνοιξες και συνεχίζουμε, δεν έχεις τίποτα να πεις;

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
που ειναι η προσβολη αναστασια μου? ημιαιμο δεν ειναι το σκυλι σου? (ενταξει, το ειπα μπασταρδι, αλλα προσωπικα δεν το θεωρω βρισια αυτο)
ενημερωσου πρωτα εαν ειναι οντως κοκερακι, η μοιαζει καπως με κοκερακι , μαθε να φροντιζεις το τριχωμα του και οχι να το παιρνεις με την ψιλη και μετα προχωρας και στα πιο πολυπλοκα θεματα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.094
Νεότερο μέλος
Thoryorky