Πρόβλημα στο μάτι του σκύλου

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλησπέρα παιδιά!! Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας. Μόλις γύρισα από την δουλειά και είδα το αριστερό μάτι του Άρη κατακόκκινο και πρησμένο! Επιπλέον η κόρη του ματιού έχει μικρύνει πολύ σε σχέση με το δεξί μάτι και είναι θολό! Θα πάμε στον κτηνίατρο σε λίγο αλλά βρίσκομαι σε πανικό! Να του βάλω χαμομήλι? Η΄να μην κάνω τίποτα?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Nα μην κάνεις τίποτα θα έλεγα, μέχρι να πας στο κτηνίατρο.
Μην αγχώνεσαι μπορεί να είναι ερεθισμός, αλλεργία οτιδήποτε..

Θα μάθεις σε λίγο,
γνωμη μου μην κάνεις κάτι πιθανώς να το ερεθίσεις περισσότερο.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μην πανικοβαλλεσαι! Θα ελεγα να μην του βαλεις τιποτα. Καλυτερα να το δει ο γιατρος και να σου δωσει το καταλληλο κολλυριο. Αν μενεις σε εξοχη μπορει να τον πειραξε καποιο φυτο.

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Ναι μένω σε εξοχή αλλά δεν έχει τύχει ξανά κάτι παρόμοιο γι'αυτό έχω φρικάρει! Δεν θα κάνω τίποτα. Θα περιμένω να δω τι θα μου πει ο κτηνίατρος. Προς το παρόν τον έχω πάρει αγκαλιά και κοιμάται το αγοράκι μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά...Σας ευχαριστώ παιδιά!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μπορει να εχωσε την μουσουδα του σε καποιο θαμνο-φυτο και να επαθε αλλεργια (τυχαινει καμια φορα)
η μπορει να ειναι κατι παθολογικο. Θα στα πει ο κτηνιατρος καλυτερα οταν θα πας! Περαστικα!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να πας στον κτηνίατρο να κάνει οφθαλμολογική εξέταση.
Μπορείς να βάλεις φυσικό ορό μέχρι τότε αλλά τίποτα άλλο.
Μπορεί όντως να είναι κάποια αλλεργία ή να το έγδαρε κατά λάθος..(η θολότητα μπορεί να δικαιολογήσει και αυτό).

Περιμένουμε νέα! :)

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλησπέρα παιδιά! Τέλος καλά όλα καλά... Ένας απλός ερεθισμός ήταν μας είπε ο κτηνίατρος. Μας είπε να κάνουμε πλύσεις με χαμομήλι και να του δώσουμε και ένα depon για τον πόνο. Σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και εγώ αυτό γνωρίζω..και απορώ γιατί πολλοί κτηνίατροι δίνουν στα σκυλιά τους καθώς στην ουσία.."απαγορεύεται"..

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα καθόλου... Αλλά επειδή το είπε ο κτηνίατρος θεώρησα ότι έπρεπε να το κάνω. Τώρα όμως το έμαθα. Θα το συζητήσω κιόλας μαζί του όταν θα πάμε να κάνουμε αιματολογικές.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87