Πρόβλημα συμπεριφοράς!!!

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Αντίδραση είναι επίσης, να αφήσει αμέσως το αντικείμενο του πόθου του υπακούοντας στην εντολή. Να απομακρυνθεί, να σκύψει το κεφάλι στο μάλωμα του ανθρώπου του, να πάει στην θέση του, στην σιγουριά του, να κουνήσει την ουρά του χαρωπά ή και με εκνευρισμό και ένα σωρό άλλα. Αν αυτά εννοείς, λέγοντας "αντίδραση", ναι θα συμφωνήσω. Γιατί σκυλιά, που είναι από την φύση τους "αρνιά=υποτακτικά" δεν θα αντιδράσουν με επίθεση, ακόμη κι αν τα βασανίζεις.
Ναι συμφωνώ ότι αυτές πρέπει να είναι οι κινήσεις του,σε προτροπή του αφεντικού του.Μόνο που δεν θα το ονομάσω αντίδραση, αλλά αποτέλεσμα εκπαίδευσης καί κατ' επέκταση εμπιστοσύνης του προς εσένα. Αντίδραση εδώ εννοώ, περισσότερο την ενστικτώδη κίνηση του,κυρίως σε νέες υιοθεσίες,σε περίπτωση οποιασδήποτε "απειλής",από οποιονδήποτε. Οσο δένεται με τον άνθρωπο του,θα πλησιάζει στην δική σου περιγραφή.
Μαρία δεν θα συμφωνήσω,ότι σκυλιά από την φύση τους ήρεμα,ή με μεγάλο δέσιμο με το αφεντικό τους,δεν μπορεί να έχουν μία ενστικτώδη αρνητική συμπεριφορά,έστω στιγμιαία.Δεν λέμε να σε κυνηγάει να σε δαγκώσει!!
Παλαιότερα είχα ένα μαύρο Βέλγικο Groenendael.Μαζί μου,ναί ήταν αρνί!!Σε μιά βόλτα,κάποιο λυτό σκυλί από το ανεγκέφαλο αφεντικό του,όρμησε άνευ λόγου στο δικό μου. Ο λύκος μου,παρότι δεμένος,με το πρώτο κτύπημα το έριξε κάτω.Εβαλα τα χέρια μου να τον τραβήξω, γιά να μην το σκοτώσει(επικίνδυνο,αλλά είχα εμπιστοσύνη).Σε δευτερόλεπτα,το χέρι μου ήταν στα σαγόνια του καί ευτυχώς πρόλαβα να φωνάξω"ΜΗ" καί με άφησε αμέσως.Δεν έφταιγε ο λύκος μου. Πάνω στην άμυνα του, η κίνηση του ήταν ενστικτώδης. Οχι δεν τον κτύπησα ή τον μάλωσα,τον χάϊδεψα! (Το άλλο σκυλί,έτσι σώθηκε όμως).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Δεν είναι ίδια περίπτωση αυτή που περιγράφεις, με αυτή του θέματος.
Δεν αμφισβητώ ότι ισχύει, αλλά απέχουν έτη φωτός, ως καταστάσεις :)

Εγώ ευτυχώς, έχω δύο τέτοια σκυλιά στο σπίτι μου, που ότι, μα ότι, μα ότι και να τους κάνεις, δεν θα γυρίσουν να δαγκώσουν. Ούτε καν να γρυλίσουν. Ούτε καν να σε στραβοκοιτάξουν. Και δεν υπερβάλλω.

Κι έχω κι ένα ρημάδι, που μπορεί να σε σακατέψει, επειδή έτσι γουστάρει. Η...σχεδόν...έτσι.

Και στα τρία, οι συμπεριφορές αυτές, είναι εκ γεννετής και έχουν να κάνουν αποκλειστικά, με τον σκύλο μου κι εμένα. Δεν συζητώ για εκτός σπιτιού ή με άλλους ανθρώπους, καταστάσεις.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Δεν είναι ίδια περίπτωση αυτή που περιγράφεις, με αυτή του θέματος.
Δεν αμφισβητώ ότι ισχύει, αλλά απέχουν έτη φωτός, ως καταστάσεις :)

Εγώ ευτυχώς, έχω δύο τέτοια σκυλιά στο σπίτι μου, που ότι, μα ότι, μα ότι και να τους κάνεις, δεν θα γυρίσουν να δαγκώσουν. Ούτε καν να γρυλίσουν. Ούτε καν να σε στραβοκοιτάξουν. Και δεν υπερβάλλω.

Κι έχω κι ένα ρημάδι, που μπορεί να σε σακατέψει, επειδή έτσι γουστάρει. Η...σχεδόν...έτσι.

Και στα τρία, οι συμπεριφορές αυτές, είναι εκ γεννετής και έχουν να κάνουν αποκλειστικά, με τον σκύλο μου κι εμένα. Δεν συζητώ για εκτός σπιτιού ή με άλλους ανθρώπους, καταστάσεις.
Φυσικά δεν είναι ίδιες περιπτώσεις.Απλά το ανέφερα σαν εξαιρετέο παράδειγμα, μιας ενστικτώδους αντίδρασης, από εκεί που δεν το περιμένεις. Χαίρομαι που βρήκες δύο "αρνόσκυλα" καί εύχομαι... να μην σε απογοητεύσουν ποτέ! Εμένα όμως μου αρέσει και το "ρημάδι" :)! Μου αρέσει ο σκύλος μου,να είναι καί λίγο μάγκας! Οταν έχω και εγώ όρεξη για παιχνίδια, να "παίζουμε και λίγο ξύλο". Αρκει να καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι τελείωσε και ποιός πλέον κάνει κουμάντο.
Για να έρθουμε τώρα καί στο θέμα μας, δεν με εκπλήσει το γρύλισμα που περιγράφει ο φίλος μας. Είναι "νέα παρέα" καί σιγά-σιγά θα βρούν τρόπους συννενόησης.Αρκεί να υπάρχει υπομονή και αγάπη από το αφεντικό καί ο σκύλος να μην είναι ανεπίδεκτος!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
δε σε εκπλήσσει που ενα
1)γκολντεν ριτριβερ
2)χαδιαρικο με όλους
3) που ειναι αψογο 9 μηνες
και συν τοις άλλοις
4)εκπαιδευμενο
μια ωραια μερα γρυλίζει, γαυγίζει και προσπαθει να δαγκώσει το αφεντικο του;;;;;;;;;;;
τρελανε μας !

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
δε σε εκπλήσσει που ενα
1)γκολντεν ριτριβερ
2)χαδιαρικο με όλους
3) που ειναι αψογο 9 μηνες
και συν τοις άλλοις
4)εκπαιδευμενο
μια ωραια μερα γρυλίζει, γαυγίζει και προσπαθει να δαγκώσει το αφεντικο του;;;;;;;;;;;
τρελανε μας !
Ετσι όπως τα περιγράφεις,σκέφτηκα μήπως δεν θυμόμουν καλά καί ήσουν εσύ που είχες το πρόβλημα!!
Πολύ παραστατικός,εκ του μακρόθεν! Μία κουβέντα μόνο. Το σκυλάκι είναι ακόμη κουτάβι,με σχεδόν άγνωστες σε όλους μας, λεπτομέρειες εκπαίδευσης.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
1)δεν μου λεει κατι ιδιαιτερο
2)....οκ.......
3) 9μηνες τι αντιστοιχο του εχει συμβει? να του παρουνε κατι που τον εξιταρει πχ?
4)ποσο σιγουροι ειμαστε? οτι ξερει μια σειρα απο 7εντολες απο μονο του πχ μπορει να μην λεει κατι......

μια ωραια μερα ζει για πρωτη φορα κατι που δεν εχει ξανανιωσει (στην ζωη του!!!!!!) να χασει κατι που εκεινη την ωρα θελει σαν τρελλο!!!!!!

Εσενα πχ γιατι σε εκπλησει που το κανει????
Εμενα θα με εξεπλητε αν εγραφε, 9χρονων, που του το εχω παρει 20 φορες στο παρελθον κ δεν εχει κανει κιχ, τωρα που πηγα να κανω ακριβως το ιδιο με απειλησε!:cool:

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ετσι όπως τα περιγράφεις,σκέφτηκα μήπως δεν θυμόμουν καλά καί ήσουν εσύ που είχες το πρόβλημα!!
Πολύ παραστατικός,εκ του μακρόθεν! Μία κουβέντα μόνο. Το σκυλάκι είναι ακόμη κουτάβι,με σχεδόν άγνωστες σε όλους μας, λεπτομέρειες εκπαίδευσης.
ναι σε πρωτη αναγνωση θα μπορουσες να θεωρησεις κατι τετοιο, αν ομως διαβαζες το πρωτο ποστ του φιλου θα καταλαβαινες αμεσως οτι το μονο που εκανα ειναι κοπι-πειστ των λεγόμενων του :) αρα δεν ειμαι εγω ο παραστατικος εκ του μακρόθεν αλλα το παιδί εκ του σύνεγγυς ..

1)δεν μου λεει κατι ιδιαιτερο-θαπρεπε, γκολντεν λεμε !
2)....οκ.......
3) 9μηνες τι αντιστοιχο του εχει συμβει? να του παρουνε κατι που τον εξιταρει πχ?-ντοντ νοου..
4)ποσο σιγουροι ειμαστε? οτι ξερει μια σειρα απο 7εντολες απο μονο του πχ μπορει να μην λεει κατι......οσο σιγουροι ειμαστε για οτιδηποτε γραφεται απο οποιονδηποτε εδω μεσα..

μια ωραια μερα ζει για πρωτη φορα κατι που δεν εχει ξανανιωσει (στην ζωη του!!!!!!) να χασει κατι που εκεινη την ωρα θελει σαν τρελλο!!!!!!- μπορει να μην ειναι πρωτη..

Εσενα πχ γιατι σε εκπλησει που το κανει????- 1) 2) 3) 4)
Εμενα θα με εξεπλητε αν εγραφε, 9χρονων, που του το εχω παρει 20 φορες στο παρελθον κ δεν εχει κανει κιχ, τωρα που πηγα να κανω ακριβως το ιδιο με απειλησε!:cool:
αυτο το τελευταιο ορθόν :)

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
Γεια σας εχω ενα τεραστιο προβλημα!!! εχω ενα golden retriever 9 μηνων που μεχρι στιγμης δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα συμπεριφορας.. εκπαιδευτικε πανευκολα χωρις να ζοριστω ακουει σε ολες τις εντολες που του κανω και ειναι χαδιαρης με ολον τον κοσμο! σημερα το πρωι που ξυπνησα ειδα ειχε παρει το λαδι σωλομου ειχε αδιασει το μισω πανω στο χαλι και το αλλο μισω προσπαθουσε να το πιει.. πλησιαζω να του το παρω και μου κανει μια επιθεση με γαυγισμα και γρυλισμα που δεν εχω ξανα ακουσει στην ζωη μου.. του εριξα μια μπατσα και εκανα πισω εχοντας χασει τον ελεγχο. παω σε αλλο μερος και τον φωναξα να ερθει.. ηρθε συνεχιζοντας να μου γρυλιζει και να προσπαθει να με δαγκωσει... Του εβαλα το κολαρο και τον εδεσα εξω στο μπαλκονι για τιμωρια! δεν ξερω τι να κάνω.. Πως μπορω να αντιμετωπίσω αυτην την κατασταση??
το σκυλι σου ειναι αφεντικο,γι αυτο κι αντεδρασε ετσι...θεωρει οτι ειστε το ιδιο και σε πληρωσε με το ιδιο νομισμα...

ας το δουμε λιγο πιο σφαιρικα...διαβασα σε μερικα απο τα ποστς περι σεβασμου του ζωου απεναντι μας...ουτε κατα διαννοια...

ο σεβασμος ειναι απορροια λογικης διεργασιας ,κατι που δεν υφισταται σε ζωο,μια και ειναι αλογο ον...παει αυτο...το σκυλι φοβαται κυρωσεις και γι αυτο υπακουει...δεν σεβεται τον αρχηγο της αγελης..τον φοβαται και ξερει οτι αν λειτουργησει εκτος των κανονων που εχει θεσει αυτος θα τις αρπαξει...

εγραψα και σε αλλο ποστ οτι το σκυλι υπακουει επειδη εντελεται...δηλαδη ειναι στρατιωτης...δεν αντιλαμβανεται την διαννοητικη ανωτεροτητα σου,διοτι δεν εχει λογικη...

στην δικη σου περιπτωση βασιλη το σκυλι ειναι υπακουο μονο στις περιπτωσεις που δεν του προκαλουν ιδιαιτερο ενδιαφερον,κατι που κανει εμενα να καταλαβω οτι η "εκπαιδευση" που ανεφερες ,δεν ηταν ουσιαστικη...δεν το λεω για να σε προσβαλλω,ουτε για να αμφισβητησω τα γραφομενα σου,αλλα για να καταλαβεις οτι η "εκπαιδευση" εχει αλλη εννοια στην ουσια της...

χτυπησες το σκυλι κι εκανες πισω,φωναζοντας του απο αλλο δωματιο...αυτο ο σκυλος το ειδε σαν κινηση υποχωρησης κατι που ενισχυσε το αρχηγικο του ενστικτο...

εγω δεν θα σου πω οτι το μπατσακι ηταν λαθος,θα σου πω οτι ηταν κινηση επιβολης σε ενα ζωντανο στο οποιο στην ουσια δεν σε βλεπει ως αρχηγο,διοτι δεν του το εχεις "περασει"...το οτι σε ακουει στην καθημερινοτητα του δεν λεει κατι...υπακοη στο ζωο σημαινει απολυτοτητα...ανεξαρτητως συνθηκων πρεπει να υπακουει...τελεια σε αυτο...

τι μπορεις να κανεις...να ξεκινησεις απο το μηδεν...διαβασε περι βασικης υπακοης,η απευθυνσου σε επαγγελματια και ξεκινα το ζωο σαν να εισαι νεος ιδιοκτητης...ειναι δυσκολο μια και σε ξερει ηδη,αλλα οχι ακατορθωτο...σταματω εδω για να μην γραψω κατεβατα και βλεπουμε πως θα εξελιχθει η συζητηση...

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
αν ομως διαβαζες το πρωτο ποστ του φιλου θα καταλαβαινες αμεσως οτι το μονο που εκανα ειναι κοπι-πειστ των λεγόμενων του :) αρα δεν ειμαι εγω ο παραστατικος εκ του μακρόθεν αλλα το παιδί εκ του σύνεγγυς

αυτο το τελευταιο ορθόν :)
Το κοπι-πειστ,δεν αντικαθιστά την προσωπική επαφή καί εμπειρία! Σε κάθε περιγραφή,είναι απόλυτα θεμιτό,να μπαίνει ο προσωπικός παράγοντας,πού ο κάθ' ένας βλέπει και αξιολογεί τα πράγματα. Αρα εκ του μακρόθεν! "Το τελευταίο ορθόν". Απόλυτα συμφωνώ με "east 49"!! Τα ίδια είπα με δυό κουβέντες,ότι είναι "νέα παρέα"!!

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
το σκυλι σου ειναι αφεντικο,γι αυτο κι αντεδρασε ετσι...θεωρει οτι ειστε το ιδιο και σε πληρωσε με το ιδιο νομισμα...

ας το δουμε λιγο πιο σφαιρικα...διαβασα σε μερικα απο τα ποστς περι σεβασμου του ζωου απεναντι μας...ουτε κατα διαννοια...

ο σεβασμος ειναι απορροια λογικης διεργασιας ,κατι που δεν υφισταται σε ζωο,μια και ειναι αλογο ον...παει αυτο...το σκυλι φοβαται κυρωσεις και γι αυτο υπακουει...δεν σεβεται τον αρχηγο της αγελης..τον φοβαται και ξερει οτι αν λειτουργησει εκτος των κανονων που εχει θεσει αυτος θα τις αρπαξει...

εγραψα και σε αλλο ποστ οτι το σκυλι υπακουει επειδη εντελεται...δηλαδη ειναι στρατιωτης...δεν αντιλαμβανεται την διαννοητικη ανωτεροτητα σου,διοτι δεν εχει λογικη...

στην δικη σου περιπτωση βασιλη το σκυλι ειναι υπακουο μονο στις περιπτωσεις που δεν του προκαλουν ιδιαιτερο ενδιαφερον,κατι που κανει εμενα να καταλαβω οτι η "εκπαιδευση" που ανεφερες ,δεν ηταν ουσιαστικη...δεν το λεω για να σε προσβαλλω,ουτε για να αμφισβητησω τα γραφομενα σου,αλλα για να καταλαβεις οτι η "εκπαιδευση" εχει αλλη εννοια στην ουσια της...

χτυπησες το σκυλι κι εκανες πισω,φωναζοντας του απο αλλο δωματιο...αυτο ο σκυλος το ειδε σαν κινηση υποχωρησης κατι που ενισχυσε το αρχηγικο του ενστικτο...

εγω δεν θα σου πω οτι το μπατσακι ηταν λαθος,θα σου πω οτι ηταν κινηση επιβολης σε ενα ζωντανο στο οποιο στην ουσια δεν σε βλεπει ως αρχηγο,διοτι δεν του το εχεις "περασει"...το οτι σε ακουει στην καθημερινοτητα του δεν λεει κατι...υπακοη στο ζωο σημαινει απολυτοτητα...ανεξαρτητως συνθηκων πρεπει να υπακουει...τελεια σε αυτο...

τι μπορεις να κανεις...να ξεκινησεις απο το μηδεν...διαβασε περι βασικης υπακοης,η απευθυνσου σε επαγγελματια και ξεκινα το ζωο σαν να εισαι νεος ιδιοκτητης...ειναι δυσκολο μια και σε ξερει ηδη,αλλα οχι ακατορθωτο...σταματω εδω για να μην γραψω κατεβατα και βλεπουμε πως θα εξελιχθει η συζητηση...
Reinmeister, Περιτό να σου πω,ότι δεν συμφωνώ σε τίποτα μαζί σου! Μόνο γιά πνίχτες καί κολλάρα με ηλεκτρικές εκκενώσεις,δεν διάβασα! Γι' αυτό δεν θα επεκταθώ σε πολλά σχόλια.
Μόνο ένα θα σου διευκρινήσω. Ο δεσμός του σκύλου με το αφεντικό του,δεν είναι ο σεβασμός (όπως σε καθηγητή-διανοούμενο). Είναι αγάπη,που χτίζεται σιγά-σιγά,με υπομονή καί φιλικότητα.Καί η αγάπη δεν είναι απόρροια λογικής (που καί αυτήν διαθέτουν τα σκυλιά,σε μικρότερο βαθμό).Είναι απόρροια συναισθημάτων,που διαθέτουν πληθώρα. Εσύ,πού έχεις λογική διεργασία,όταν ο λοχίας σου έκανε καψόνια,τα αποδεχόσουν ως θεμιτά λόγω θητείας, και τον σεβόσουν? Ασε την άγρια ζωή στην ησυχία της. Εδώ μιλάμε για σχέσεις οικόσιτων ζώων,με τελείως άλλη συμπεριφορά!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ωραίο θέμα...

Αλλά, επειδή θέλω (με τη νέα χρονιά:D) να αποφύγω τα σεντόνια, θα αρκεστώ στην υπογραφή του φίλου Ran Tan Plan...:)

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
Reinmeister, Περιτό να σου πω,ότι δεν συμφωνώ σε τίποτα μαζί σου! Μόνο γιά πνίχτες καί κολλάρα με ηλεκτρικές εκκενώσεις,δεν διάβασα! Γι' αυτό δεν θα επεκταθώ σε πολλά σχόλια.
Μόνο ένα θα σου διευκρινήσω. Ο δεσμός του σκύλου με το αφεντικό του,δεν είναι ο σεβασμός (όπως σε καθηγητή-διανοούμενο). Είναι αγάπη,που χτίζεται σιγά-σιγά,με υπομονή καί φιλικότητα.Καί η αγάπη δεν είναι απόρροια λογικής (που καί αυτήν διαθέτουν τα σκυλιά,σε μικρότερο βαθμό).Είναι απόρροια συναισθημάτων,που διαθέτουν πληθώρα. Εσύ,πού έχεις λογική διεργασία,όταν ο λοχίας σου έκανε καψόνια,τα αποδεχόσουν ως θεμιτά λόγω θητείας, και τον σεβόσουν? Ασε την άγρια ζωή στην ησυχία της. Εδώ μιλάμε για σχέσεις οικόσιτων ζώων,με τελείως άλλη συμπεριφορά!
εγω απο την αλλη συμφωνω απολυτως μαζι σου...οταν ενα σκυλι δαγκωσει τον ιδιοκτητη του ο οποιος παει να του παρει το φαγητο την ωρα που τρωει το κανει σαφως απο αγαπη...

επισης οταν αρπαχτει με αλλο σκυλο στον δρομο και παει να τον τραβηξει ο ιδιοκτητης και γυρισει και τον δαγκωσει ,λογω του κλειδωματος, σιγουρα κι αυτο τα κανει λογω αγαπης και συντροφικοτητας...

ειναι αυτη η πληθωρα των συναισθηματων και των κατ εσε λογικων διεργασιων που κανουν το σκυλι να αντιδρασει ετσι...

και μια τιγρη,εαν την βαλεις μεσα στο σπιτι σου και την ταιζεις οικοσιτη θα θεωρηθει...

ναυτικο πηγα...

υ.γ. τι σημαινει σεβασμος και τι προυποθετει γκουγκλαρε το...θα σε βοηθησει πολυ...

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
εγω απο την αλλη συμφωνω απολυτως μαζι σου...οταν ενα σκυλι δαγκωσει τον ιδιοκτητη του ο οποιος παει να του παρει το φαγητο την ωρα που τρωει το κανει σαφως απο αγαπη...

επισης οταν αρπαχτει με αλλο σκυλο στον δρομο και παει να τον τραβηξει ο ιδιοκτητης και γυρισει και τον δαγκωσει ,λογω του κλειδωματος, σιγουρα κι αυτο τα κανει λογω αγαπης και συντροφικοτητας...

ειναι αυτη η πληθωρα των συναισθηματων και των κατ εσε λογικων διεργασιων που κανουν το σκυλι να αντιδρασει ετσι...

και μια τιγρη,εαν την βαλεις μεσα στο σπιτι σου και την ταιζεις οικοσιτη θα θεωρηθει...

ναυτικο πηγα...

υ.γ. τι σημαινει σεβασμος και τι προυποθετει γκουγκλαρε το...θα σε βοηθησει πολυ...
Αν περίμενα από το Google να μάθω τι σημαίνει "σεβασμός",θα ήμουν δυστυχισμένος!
Αλλωστε φαίνεται καθαρά στα posts σου.Αυτό που λείπει από τις σχέσεις σου,με τα ζώα!
Σταματώ εδώ οριστικά,γιατί μιλάμε άλλες γλώσσες!!

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
Αν περίμενα από το Google να μάθω τι σημαίνει "σεβασμός",θα ήμουν δυστυχισμένος!
Αλλωστε φαίνεται καθαρά στα posts σου.Αυτό που λείπει από τις σχέσεις σου,με τα ζώα!
Σταματώ εδώ οριστικά,γιατί μιλάμε άλλες γλώσσες!!
θα σου απαντουσα στο δια ταυτα του νηματος με κατεβατο,εαν ησουν σε θεση να το αντιληφθεις...δεν εισαι ομως οποτε απαντω μονο στο θεμα σεβασμου για να καταλαβεις τι εννοουσα με το γκουγκλαρισμα...

σου ειπα να το κοιταξεις για να καταλαβεις οτι το ζωντανο δεν δυναται να σεβαστει απολυτως τιποτα διοτι ο σεβασμος προυποθετει λογικη διεργασια που δεν την κατεχει φυσει...

εσυ προφανως θεωρησες οτι η αναφορα στο σεβασμο αφορουσε εσενα και γι αυτο μου απαντησες σαν 5χρονο που του εκλεψαν τις καραμελες προσβαλλοντας με...απαλλασσεσαι φυσικα διοτι δεν αντεληφθεις...

ενημερωτικα λοιπον...την επομενη φορα που θα θελησεις να προσβαλλεις,φροντισε τουλαχιστον να το στηριξεις καπου διοτι εκτιθεσαι...

υ.γ.ευτυχισμενος εισαι στο βαθμο που αντιλαμβανεσαι...αλλοι ειναι οι δυστυχεις...

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
θα σου απαντουσα στο δια ταυτα του νηματος με κατεβατο,εαν ησουν σε θεση να το αντιληφθεις...δεν εισαι ομως οποτε απαντω μονο στο θεμα σεβασμου για να καταλαβεις τι εννοουσα με το γκουγκλαρισμα...

σου ειπα να το κοιταξεις για να καταλαβεις οτι το ζωντανο δεν δυναται να σεβαστει απολυτως τιποτα διοτι ο σεβασμος προυποθετει λογικη διεργασια που δεν την κατεχει φυσει...

εσυ προφανως θεωρησες οτι η αναφορα στο σεβασμο αφορουσε εσενα και γι αυτο μου απαντησες σαν 5χρονο που του εκλεψαν τις καραμελες προσβαλλοντας με...απαλλασσεσαι φυσικα διοτι δεν αντεληφθεις...

ενημερωτικα λοιπον...την επομενη φορα που θα θελησεις να προσβαλλεις,φροντισε τουλαχιστον να το στηριξεις καπου διοτι εκτιθεσαι...

υ.γ.ευτυχισμενος εισαι στο βαθμο που αντιλαμβανεσαι...αλλοι ειναι οι δυστυχεις...
ΠΙΚΡΗ ΧΟΛΗ!!! Δες την υπογραφή μου.