Πρόβλημα τριχόπτωσης

GS_addict

New Member
25 Σεπτεμβρίου 2013
1
0
Καλημέρα σας..

Είμαι περήφανος κάτοχος ενός πανέμορφου ημίαιμου ΓΠ 11 μηνών .

Τα πάμε καλά σε γενικές γραμμές , η εκπαίδευσή του είναι σε καλό στάδιο έχουμε όμως 2 προβλήματα :

1) Είναι κάπως αδύνατος (25 κιλά περίπου ) και γενικά δεν τρώει πολύ . Προσπαθώ να του έχω σταθερό γεύμα γύρω στις 7 το απόγευμα . Δεν φαίνεται να συμπαθεί γενικά την ξηρά τροφή. Του δίνω Acana puppy large breed.

2) Εδώ και 2 βδομάδες έχουμε ΦΟΒΕΡΗ τριχόπτωση τον χτενίζω συνέχεια και πάλι μετα απο μισή ώρα πάλι έχουμε τούφες , γεμίζει όλο το σπίτι απο κει που δεν μαδούσε καθόλου. Να ανησυχήσω ?

Η γνώμη σας ;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
να σου ζησει φιλε!!!ειναι αδυνατος μαλλον κ οχι αδυναμος! :p αλλα αυτο γιατι το λες?δεν υπαρχει καποιο προτυπο ωστε να οριζει τα κιλα ενος ημιαιμου σκυλου...φαινονται τα κοκαλα του?οσο για το προβλημα του,τι ταιζεις?αυτο υπηρχε απο παντα σαν προβλημα κ αν οχι ,ποτε αρχισε να ειναι καθημερινο φαινομενο?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Να τον χαιρεσαι!!:)
Εμεις εχουμε σχεδον ολο το χρονο θεμα τριχοπτωσης,αλλά δυο φορες το χρονο που ειναι η εποχη αλλαγης τριχωματος,οι τουφες πανε κι ερχονται!!!
Πως και δεν εφαρμοζεις να του δινεις δυο γευματα την ημερα,αφου ειναι μικρο ακομα?? Εμενα μου συστησε η κτηνιατρος και εο εκπαιδευτης μας δυο φορες την ημερα να τρωει,βοηθαει καλυτερα στη χωνεψη,οπως μας ειπαν!!