Πρόβλημα

Chessmate

Member
28 Ιουλίου 2012
16
0
Πειραια
Βασικα Καλησπερα,
Εχω ενα σκυλακι groenendael ηλικιας μολις 41 ημερων.Το σκυλάκι μολις γυρναει τα ματια του να με κοιταξει διακρινω ενα μπλε σαν μεμβρανη ειναι παρακαλω τα φωτα σας να αρχησω να ανησηχω η οχι? καθε πληροφορια ειναι χρήσιμη ευχαριστώ εκ τον προτέρων...:confused::confused::confused::confused:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλώς μας ήρθες φίλε.

Στην ηλικία που είναι κακώς δώθηκε σε άνθρωπο. Απο αυτό και μόνο είσαι σαφές ότι το πήρες απο άσχετο άνθρωπο με σκυλιά. Εκτός του ότι είναι παράνομο αυτές οι ενέργειες δείχνουν μια ανευθυνότητα ως άνθρωπο απο τον εκτροφέα.

Το κουτάβι τι χρώμα μάτια έχει?
Είναι ακόμα μπλε?
 Αυτό που βλέπεις σε ποιό σημείο του ματιού είναι, στο ασπράδι?

Chessmate

Member
28 Ιουλίου 2012
16
0
Πειραια
εμμμ λοιπον τα ματια του σκυλου ειναι μαυρα και το σημειο που εχει αυτο το μπλε που λεω ειναι απο τι μερια της μυτης... δεν εχει καποιο πριξημο η κατι απλα εμφανιζεται οταν γυρναει να κοιταξει καποιον ο σκυλος κατα τα αλλα ολα καλα κοιματε ολη μερα τρωει ;) και πινει απειρο νερο ;) Kαι τα κοπρανα του ολα κανονικα....

Last edited:

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
αφου εκανες που εκανες το λαθος και το πηρες γιατι δεν το πας σε εναν κτηνιατρο? τι μπορουμε να καταλαβουμε εδω απο μια τετοια περιγραφη?

Chessmate

Member
28 Ιουλίου 2012
16
0
Πειραια
θα τον παω τη Δευτερα σε κτηνιατρο απλα... πεφτει κυριακη αυριο και ειναι ολα κλειστα και ανυσηχω μπορει καποιος να μου πει τι θα μπορουσε να ειναι.....

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Όταν πας στον κτηνίατρο πες του να κανει έλεγχο.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις Greonendael με μαύρα μάτια?
Δεν έχω δει ποτέ Βελγικο με μαύρο μάτι.

Chessmate

Member
28 Ιουλίου 2012
16
0
Πειραια
Για κοιτα εδω ειναι ετοιμος να κοιμηθει βεβαια αλλα νταξει.....1343486826440.jpg<---αυτο ειναι το σημειο που σου λεω ;) 1343486774959.jpg1343486841350.jpg

Last edited:

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
ποσες μερες εχεις τον σκυλο? αυτο το ειχε απο την αρχη που τον πηρες η βγηκε μετα? το μπλε ειναι σαν μεμβρανη που προεξεχει η ειναι "μεσα" στον φλοιο του ματιου?

Chessmate

Member
28 Ιουλίου 2012
16
0
Πειραια
Προεξέχει και το κουταβι ειναι 41 ημερων στις φωτογραφιες...... τωρα πριν λιγο τις τραβηξα και οχι δεν νομιζω να το ειχε απο την αρχη............

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
προσωπικά δυσκολεύομαι να διακρίνω στις φωτογραφίες αυτό που περιγράφεις....
το μόνο που βλέπω είναι ότι γύρω απο το μάτι το τρίχωμα έχει λίγο ανοιχτότερο χρώμα....

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
αυτα που εχω σκεφτει εγω ειναι τα εξης(κυριως με βαση αυτα που ξερω στους ανθρωπους):
!) πτερυγιο(στους ανθρωπου εχεις ασπρο χρωμα στα σκυλια δεν ξερω...)
2) καποια κακοηθεια του ματιου Glacier
3) ατροφια του σκληρου χιτωνα Blue Sclera Medical, Health & Disease Pictures & Images
4) δεν ειναι τιποτα και απλα βλεπεις τη φυσιολογικη μεμβρανη που υπαρχει ρινικα στο ματι...στη δικια μου ειναι μαυρη αλλα μπορει σε μικρες ηλικιες να εχει αλλο χρωμα

ΥΓ. αυτα μου ερχονται στο μυαλο...δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι...

Chessmate

Member
28 Ιουλίου 2012
16
0
Πειραια
Alexvag σε ευχαριστω παρα πολυ νομιζω οτι το μυαλο μου παιζει παιχνιδια αλλα ας παω σε ενα κτηνιατρο να το κανω ενα τσεκ απ ποτε δεν ξερεις + Ευχαριστω ;)

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
δεν κανει τιποτα...φυσικα και θα πας σε κτηνιατρο...μπορεις να καταλαβεις αν αυτο που βλεπεις ειναι σαν μια μεμβρανη επανω στο ματι η σαν να εχει φουσκωσει το ιδιο το ματι? αν τραβηξεις λιγο στο το δερμα πανω απο το ματι θα δεις τη φυσιολογικη μεμβρανη που σου λεω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Δεν βλέπω να κάνεις κανένα σχόλιο, σε κάποιες αναφορές που σου έκαναν, για λάθος τρόπο απόκτησης και λάθος ηλικία απόκτησης...:rolleyes:

Chessmate

Member
28 Ιουλίου 2012
16
0
Πειραια
alexvag ειναι μεμβρανη δεν ειναι το ματι φουσκομενο :confused::confused:k Mareco δεν κανω σχολια διοτι κατανοώ το λάθος μου ... κ μακάρι να μην το ειχα κάνει αλλα τωρα κοιτάω μπροστά οσο μπορώ στην καλύτερη ανατροφή του κουταβιού μου ... ;)

Last edited:

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
alexvag ειναι μεμβρανη δεν ειναι το ματι φουσκομενο :confused::confused:k Mareco δεν κανω σχολια διοτι κατανοώ το λάθος μου ... κ μακάρι να μην το ειχα κάνει αλλα τωρα κοιτάω μπροστά οσο μπορώ στην καλύτερη ανατροφή του κουταβιού μου ... ;)
αν δεν κουνιεται μαζι με το ματι με τισ κινησεις του ματιου τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι η μεμβρανη που εχουν τα σκυλια...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα πας στον κτηνιατρο...γιατι μπορει να εχει καποια μολυσνη αυτη η μεμβρανη και για αυτο να αλλαξε χρωμα... να προσεχεις τον κουταβο και σου ευχομαι να περασετε πολλα χρονια μαζι...α και καλως ηρθες...