Πρώτη φορά σκύλο... Ενθουσιασμός αλλά και αγχος!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Το να παρετε ενα κουταβι 2 μηνων από μια που "ω τι τύχη" αποφασισε να το δώσει γιατι δηθεν μετακομιζει και δεν μπορεί να το εχει, βρωμάει από παντου. Δλδ πριν το αποκτησει δεν ηξερε ότι δεν μπορεί να το εχει στην πολυκατοικια? Η μετακόμιση τραβάει σε χρόνο περισσότερο από το χρόνο ζωης του κουταβιου, αρα πρώτα βρήκε διαμερισμα και μετά το κουτάβι.... και επισης "ω τι τυχη" το δινει στον χρόνο που απογαλακτίζονται τα κουτάβια.

Αν θες κουταβι, και δεν σε νοιάζει η φυλή -αυτο καταλαβαίνω με το "αφου το δινει το κουτάβι το παίρνουμε- δες σε φιλοζωική. Μην γινεις το κοροιδο κάποιας που σε ενα εξάμηνο παλι θα εχει κουτάβι να δώσει γιατι δεν μπορεί να κρατησει ..."ω τι συμφορα".
Παίρνοντας το κουτάβι, δινεις πατημα σε αυτή την "κυρια" να ξανακάνει γεννα/παρει-ξεφορτωθει κουτάβι. Βλέποντας οτι εδωσε αυτο, τόσο ευκολα, θα το ξανακάνει. Και ειναι τουλάχιστον ανηθικο εκ μέρους σας να την στηρίξετε.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Θα έχει και παραπάνω ώρες εκτόνωσης την ημέρα, γι αυτό δεν αμφιβάλλω... Ξέρω πόσα πολλά σκυλάκια είναι στον δρόμο και πόσα στα καταφύγια και ίσως είναι και ένας λόγος παραπάνω που θέλω να το πάρω, γιατι φοβάμαι ότι μπορεί να καταλήξει και αυτό εκεί, το οποίο όμως έχει κάνει και το πρώτο του εμβόλιο, το χάπι για το σκουλήκι, είναι μέσα στο σπίτι όλη μέρα εκτός από την ανάγκη του, είναι καθαρό και έρθει έρθει σε επαφή και εξοικίωση με τα μωρά...Ένα πράγμα με ανησυχεί... Που δε ξέρω τι ράτσα είναι ο μπαμπάς.. Και μιας και δεν έχω την εμπειρία δε μπορώ να το διευκρινήσω
Δηλαδη που ξερεις οτι ηταν η μαμα μποξερ?
Συν οτι και η μαμα ημιαιμη ειναι αφου δεν εχει pedigree. Συν οτι γιατι να καταληξει στο δρομο? Πιστευεις πραγματικα οτι θα καναν κατι τετοιο? Αν ναι, πως μπορεις να εχεις ακομα επαφες με τετοια "ατομα", να πεταξουμε εμεις αυτους στο δρομο.
Το "βασικα ειμαι" το ειπα γιατι ειμαι αντιθετη να παρεις σκυλο και να στηριξεις αυτους τους ανθρωπους, αν το καναν μια τα το ξανακανουνε.
Οπως και να εχει η αποφαση ειναι δικη σας.

17 Ιανουαρίου 2014
9
0
Δηλαδη που ξερεις οτι ηταν η μαμα μποξερ?
Συν οτι και η μαμα ημιαιμη ειναι αφου δεν εχει pedigree. Συν οτι γιατι να καταληξει στο δρομο? Πιστευεις πραγματικα οτι θα καναν κατι τετοιο? Αν ναι, πως μπορεις να εχεις ακομα επαφες με τετοια "ατομα", να πεταξουμε εμεις αυτους στο δρομο.
Το "βασικα ειμαι" το ειπα γιατι ειμαι αντιθετη να παρεις σκυλο και να στηριξεις αυτους τους ανθρωπους, αν το καναν μια τα το ξανακανουνε.
Οπως και να εχει η αποφαση ειναι δικη σας.
Αν είναι να φυγουν από το σπίτι που μένουν και δε βρουν κάποιον να το πάρει δεν υπάρχει η περίπτωση να το αφήσουν ακόμη και στον δρόμο??? Δε ξέρω μου βάλατε τόσα στο μυαλό και δε ξέρω τι να σκεφτώ. Με διαβεβαίωσε πψς η μαμά είναι μπόξερ και έχει και pedigree. δεν εχω επαφές... αλλο ατομο κάνει το σπασμένο τηλέφωνο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν είναι να φυγουν από το σπίτι που μένουν και δε βρουν κάποιον να το πάρει δεν υπάρχει η περίπτωση να το αφήσουν ακόμη και στον δρόμο??? Δε ξέρω μου βάλατε τόσα στο μυαλό και δε ξέρω τι να σκεφτώ. Με διαβεβαίωσε πψς η μαμά είναι μπόξερ και έχει και pedigree. δεν εχω επαφές... αλλο ατομο κάνει το σπασμένο τηλέφωνο
κόψε ρόδα μυρωμενα.....

δεν ειναι αυτό τροπος αποκτησης σκυλου... μεσω τριτων, με "εκβιαστικα" διλημματα του τύπου τι θα απογινει αν δεν δοθεί....

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2013
136
6
μυτιληνη
Καλως ηρθες!Νικολεττα απο τη στιγμη που δεν θελετε να πληρωσετε για να παρετε σκυλο υπαρχουν τοσα αδεσποτα εκει εξω.και ειμαι σιγουρη οτι μολις δειτε αρκετα θα καταλαβετε ποιο κανει για εσας!θα ειναι ερωτας με την πρωτη ματια!αν ειναι ετσι οπως λενε τα παιδια (που σιγουρα ετσι ειναι) τοτε μην στηριξεις αυτο το ατομο!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Η αλήθεια είναι ότι στον ερωτα με την πρωτη ματια μπορει να πεσεις πολυυυυ εξω.. χρειάζεται και δεύτερη και τρίτη αν μιλαμε για σοβαρο και πολυετη δεσμό.

D

Deleted member 14614

Guest
Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω posts.
Και η κουτσή Μαρία, πλέον, ξέρει ότι επιτρέπονται σε όλες τις ιδιόκτητες κατοικίες τα ζώα. Κατά πάσα πιθανότητα, απλά πασάρει κουτάβια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης η ξαδέρφη. Η αλήθεια είναι ότι το λυπάσαι το κουτάβι και σκέφτεσαι τι θα απογίνει, αλλά πρέπει να είμαστε σκληροί σε τέτοιες περιπτώσεις. Ας χαθούν λίγα για να γλυτώσουν πολλά.
Θα γίνω και λίγο σκληρός μαζί σου (για καλό, όμως, όχι για να το παίξω έξυπνος). Δεν θεωρώ ότι είστε έτοιμοι, ακόμη, για σκύλο βάσει όσων γράφεις. Το λέω γιατί βλέπω ότι σας αρέσουν σκυλιά που απλά είδατε σε ταινίες και είπες η ίδια ότι είσαι ανυπόμονη.
Όμως, για να μη σε "ρίχνω" θεωρώ παράλληλα ότι είστε σε έναν πολύ καλό δρόμο, γιατί σκέφτεστε. Σκεφτήκατε ότι ήταν μικρό το προηγούμενο σπίτι, σκέφτηκες να γραφτείς στο forum για να πάρεις πληροφορίες, κλπ. Εφόσον επιθυμείτε να σώσετε ένα σκυλάκι, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο καταφύγιο ή φιλοζωική, όπου και θα λάβετε πολλές επίσης πληροφορίες. Βασικό όμως: εάν αποφασίσετε να υιοθετήσετε, μην ξεχνάτε ότι για τα επόμενα 10 περίπου χρόνια θα έχετε δίπλα σας μια ζωή που θα θέλει φροντίδα και βόλτες. Μην ξεχνάτε την κούραση που συνεπάγεται ένας σκύλος. Εάν πράγματι τα έχετε συνειδητοποιήσει όλα αυτά και απλά κάνω λάθος, εύχομαι τότε σύντομα να postάρεις εδώ τον νέο σας τετράποδο σύντροφο.:)

DenMagapas

Member
19 Ιανουαρίου 2014
7
0
αμα ειναι καφε το μποξερ το διαβασα στο wikipedia 18% ειναι κουφα τα σκυλακια να ξερεις κανε ενα τσεκαπ.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εγω θα κουφαθω στο τελος με το νεο entrance!!!!

αν το ημ. μποξερακι το χαριζουν για χ/ψ λογους και δεν ειναι γεννα τους, δεν το πουλανε κτλ κτλ.. παρτο το καημενο, δεν μπορεις να ξερεις τι στοιχεια του χαρακτηρα του μποξερ θα παρει και τι θα αφησει, αφου ειναι ημιαιμο, αυτα θα τα δεις στην πορεια, αν το μεγαλωσεις υπευθυνα και με αγαπη , μια χαρα σκυλος θα σου βγει! Αλλωστε δεν υπαρχει σκυλος που να μην ειναι υπεροχος!
Απο την στιγμη που σας αρεσουν συνειδητα σκυλια με ενεργεια θα σας αρεσει και αυτο.
καλη συνεχεια!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Εγω προτείνω να μην το πάρουν ετσι κι αλλιώς. Θα τους κοστίσει μια περιουσία. Ακουστικά, μπαταρίες, δάσκαλος νοηματικής.. :shock: