Πτώση τριχών κκάτω από το μάτι

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Καλησπερα παιδια, ο τιτλος τα λεει ολα.
Η Γκρετα κατω απο το αριστερο ματι της, εχει ενα μικρο κενο απο τριχες και βλεπεις το μαυρο δερμα της.Στο αλλο εχει τριχες γυρω απο το ματι της.Αυτο πρεπει νε εχει γινει προσφατα.Εγω το προσεξα χθες.Πειτε μου αν ξερετε κατι..:(

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Μπορεί να είναι Δεμοδήκωση , Σαρκοπτική ψώρα, μύκητες κλπ.
Αύριο στο γιατρό για εξέταση στο μικροσκόπιο και την ανάλογη θεραπεία.
Περαστικά!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ευχαριστω, το γεγονος απλα να εχουν πεσει λιγες τριχες σε εκεινο το σημειο δεν παιζει:(:(?Μενω επαρχια και δεν μπορω να παω σε κτηνιατρο οποτε θελω, ερχεται μονο καποιες μερες..

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Χμ...
Να έχουν πέσει οι τρίχες χωρίς να υπάρχει πληγή? Μακάρι να είναι έτσι αλλά δεν το νομίζω....
Όποτε μπορέσεις πήγαινε σε κτηνίατρο. Ότι και να λέμε εδώ είναι μόνο υποθέσεις.
Όλα αυτά τα δερματικά αντιμετωπίζονται. Μην αγχώνεσαι

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Να σου πω και εγω την γνωμη μου και ευχομαι να ειναι λαθος,πτωση τριχων γυρω απο τα ματια συμβαινει και στην λεισμανιαση σαν μασκα ενα παραγμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Δεν είναι πολύ μικρό για να έχει προλάβει να εκδηλώσει λεισμάνια ή κάνω λάθος;
Βέβαια αδεσποτάκι το βρήκε αν θυμάμαι καλά, αλλά πρέπει να του είχε κάνει το αρχικό πακέτο εξετάσεων.
Για να δούμε...

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Το σαββατο θα παμε κτηνιατρο και θα δουμε τι θα μας πει.Ναι, αδεσποτο ηταν..Εμενα μου φαινεται σαν να εχει αρχισει να γεμιζει ξανα με τριχες εκεινο το σημειο, τωρα δεν ξερω.Το αλλο ματι της ειναι μια χαρα.Στην λεισμανια πεφτουν οι τριχες και απο τα 2 ματια?

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ολα μια χαρα, το ραντεβου μας πηγε λιγο πισω αλλα ευτυχως τα νεα ειναι καλα!Εχει παθει ψωρα, κανουμε μια θεραπεια και σε 10 μερες θα ειναι μια χαρα και θα ξαναβγουν τριχες σε εκεινο το σημειο.:)