Καλησπέρα σε όλους
δυστυχώς το δικό μου μήνυμα θα είναι πολύ πιο τραγικό από πολλά από αυτά που διάβασα.
Έως χθες είχα 2 ημίαιμες αδερφούλες 8 χρονών.... σήμερα μόνο μία. Μπροστά στα μάτια μου αυτοκίνητο πάτησε την άλλη. Ξεψύχησε από εσωτερική αιμορραγία 30' μετά. Ο πόνος ανείπωτος και η ανησυχία για την εναπομείνασα αδερφή στα ύψη αφού η θλίψη φαίνεται πάνω της.
Έχω μερικά ερωτήματα για το τί να κάνω τώρα και παρακαλώ θερμά για τη βοήθειά σας.
Είμαι πεπεισμένος πως κάτι καλό πρέπει να βγει από την όλη τραγική κατάσταση. Εξάλλου η θέλησή μου να βοηθήσω με οδήγησε πριν 8 χρόνια στο να τις πάρω από μάντρα.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω ιδαιτέρως. Είμαι νέο μέλος εδώ (γράφτηκα σήμερα) και ελπίζω να μπορέσω να πάρω τις πληροφορίες που ζητώ.
Με εκτίμηση
Νίκος
δυστυχώς το δικό μου μήνυμα θα είναι πολύ πιο τραγικό από πολλά από αυτά που διάβασα.
Έως χθες είχα 2 ημίαιμες αδερφούλες 8 χρονών.... σήμερα μόνο μία. Μπροστά στα μάτια μου αυτοκίνητο πάτησε την άλλη. Ξεψύχησε από εσωτερική αιμορραγία 30' μετά. Ο πόνος ανείπωτος και η ανησυχία για την εναπομείνασα αδερφή στα ύψη αφού η θλίψη φαίνεται πάνω της.
Έχω μερικά ερωτήματα για το τί να κάνω τώρα και παρακαλώ θερμά για τη βοήθειά σας.
Είμαι πεπεισμένος πως κάτι καλό πρέπει να βγει από την όλη τραγική κατάσταση. Εξάλλου η θέλησή μου να βοηθήσω με οδήγησε πριν 8 χρόνια στο να τις πάρω από μάντρα.
- είναι προτιμότερο να ζευγαρώσω την αδερφή που μου έμεινε ή να πάρω ένα σκυλάκι ακόμη? (σσ. δεν έχει ζευγαρώσει ποτέ και είναι ήδη 8 χρονών, άρα η εγκυμοσύνη θα είναι δύσκολη αλλά τουλάχιστον θα της δώσει αγάπη)
- Αν πάρω 2ο σκυλάκι τί είναι καλύτερο να πάρω? Σίγουρα θα έπαιρνα ένα πρώην αδέσποτο, αλλά τί? Αγοράκι ή κοριτσάκι? Κουτάβι ή μεγαλύτερης ηλικίας σαν και αυτήν που έχω? (σσ. υπάρχει και ο παράγοντας ζήλιας στη μέση).
- (αυτό αφορά μόνο όσους μένουν Θεσσαλονίκη) Αποφάσισα να συμμετέχω πιο ενεργά ως εθελοντής σε κάποιο φιλοζωϊκό σωματείο της Θεσσαλονίκης όπου μένω. Έχω βρει αρκετά και όλα έχουν ανάγκη. Ξέρει κανείς σας ποιό/-ά κάνει/-ουν πραγματικά καλή δουλειά?
Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω ιδαιτέρως. Είμαι νέο μέλος εδώ (γράφτηκα σήμερα) και ελπίζω να μπορέσω να πάρω τις πληροφορίες που ζητώ.
Με εκτίμηση
Νίκος