Πόνος στα αυτιά

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Καλησπερα παιδια ο σκυλος μου ξαφνικα αρχισε να κουναει το κεφαλι του και την επομενη μερα εξηνε τα αυτια του και εκλαιγε τον πηρα τον πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι εχει πιασει το αυτι του βαθια μεσα βρωμα !
Μου εδωσε για αρχη κατι σαν υγρο για τα αυτια για 10 μερες... περασαν 10 μερες και δεν του περασαν τα αυτια !Επειδη αυτος ο γιατρος δεν ασχοληθηκε και πολυ απο οτι ειδα τον πηγα σε εναν αλλον και μου ειπε το ιδιο πραγμα οτι εχει βαθια το αυτι του βρωμα και μου εδωσε ενα υγρο που καθαριζει τα αυτια , ενα υγρο για τα μικροβια και αντιβιωση ωπου πρεπει να τα παρει για 10 μερες .Σημερα ειναι η τριτη μερα το κεφαλι σηνεχιζει να το κουναει :(
Ειναι αρκετα αυτα που του δινω?:confused:
Αν εχετε καμια ιδεα η κατι τετοιο μου το λετε :(

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
του καθαρισαν τα αυτια οι κτηνιατροι?

Σου ειπαν κατι για οτιτιδα ή όχι?

Το καλο ειναι ότι και οι 2 κτηνιάτροι εχουν την ιδια αποψη...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Το σκυλακι σου εχει ωτιτιδα και δυστυχως εχουμε και εμεις το ιδιο προβλημα μονιμως. Αφου βλεπεις οτι δεν του περναει με τις σταγονες δεν ρωτας τον γιατρο σου μηπως πρεπει να παρει χαπακια αντιβιωση? Γιατι η ωτιτιδα μπορει να εξελιχτει σε χρόνια, οπως και στον δικο μου..:(
1. Θελει πολυ καλο καθαρισμο με το ειδικο υγρο που σου εδωσε ο γιατρος, οσες φορες τη μερα χρειαζεται, μεχρι να βγαίνει καθαρό το βαμβάκι
2. Τις σταγόνες που σου έδωσε ο γιατρος, οσες φορες τη μέρα σου είπε
3. Αντιβίωση
4. Υπαρχουν κατι σκονες σαν πουδρα, που τις βαζεις προληπτικα για να μην ξαναδημιουργηθει το προβλημα.
Πολυ προσοχη γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια, ειμαι παθουσα και ξέρω :(

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Το σκυλακι σου εχει ωτιτιδα και δυστυχως εχουμε και εμεις το ιδιο προβλημα μονιμως. Αφου βλεπεις οτι δεν του περναει με τις σταγονες δεν ρωτας τον γιατρο σου μηπως πρεπει να παρει χαπακια αντιβιωση? Γιατι η ωτιτιδα μπορει να εξελιχτει σε χρόνια, οπως και στον δικο μου..:(
1. Θελει πολυ καλο καθαρισμο με το ειδικο υγρο που σου εδωσε ο γιατρος, οσες φορες τη μερα χρειαζεται, μεχρι να βγαίνει καθαρό το βαμβάκι
2. Τις σταγόνες που σου έδωσε ο γιατρος, οσες φορες τη μέρα σου είπε
3. Αντιβίωση
4. Υπαρχουν κατι σκονες σαν πουδρα, που τις βαζεις προληπτικα για να μην ξαναδημιουργηθει το προβλημα.
Πολυ προσοχη γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια, ειμαι παθουσα και ξέρω :(
Ειναι σημερα η τριτη μερα που θα παρει αντιβιωση και τα αλλα φαρμακα μου ειπε να περιμενω μεχρι παρασκευη να δουμε αν καλυτερεψει

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
του καθαρισαν τα αυτια οι κτηνιατροι?

Σου ειπαν κατι για οτιτιδα ή όχι?

Το καλο ειναι ότι και οι 2 κτηνιάτροι εχουν την ιδια αποψη...
Οχι δεν εχει οτιτιδα μου ειπαν οτι εχει πιασει βαθια το αυτη μεσα βρωμα :(

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Οχι δεν εχει οτιτιδα μου ειπαν οτι εχει πιασει βαθια το αυτη μεσα βρωμα :(
Εισαι σιγουρος γι αυτο? Ρωταω γιατι στην αρχη και γω ετσι νομιζα οτι απλα ειναι βρωμικο το αυτακι του. Και μου ειπε ο γιατρος πως εχει πιασει ολη αυτη τη βρωμα επειδη εχει ωτιτιδα. Γιατι αν το προβλημα ηταν απλα το οτι το αυτι του δεν ηταν καθαρο, μετα απο καθαρισμο 10 ημερων δεν θα επρεπε να ειχε περασει λογικα? Τι να πω, ο γιατρος σαφως και ξερει καλυτερα απλα μου φαινεται λιγο περιεργο.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ειναι σημερα η τριτη μερα που θα παρει αντιβιωση και τα αλλα φαρμακα μου ειπε να περιμενω μεχρι παρασκευη να δουμε αν καλυτερεψει
όπως και στους ανθρώπους, έτσι και στα σκυλιά, το φάρμακο και πόσο μάλλον η αντιβίωση πρέπει να κάνει τον κύκλο της μερικές μέρες για να δεις αποτελέσματα... Κάνε λίγη υπομονή, ελπίζω πως σε 1-2 μέρες θα νιώθει πολύ καλύτερα!
Περαστικά!!!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Επιτελους ειναι καλυτερα εχει βρει το κεφι του και δεν ποναει σχεδον καθολου .Τα χαπια και τις αλοιφες πρεπει να τις συνεχισω για 4 μερες ακομα :)