Πόνος στον μηρό

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
Αυτο που παρατηρω βλεποντας την να τρεχει ειναι οτι προσεχει λιγο το δεξι της πισω ποδι και παει λιγο σαν λαγος . Πριν το χτυπημα ΔΕΝ το εκανε .
Εχω κανονισει Δευτερα για ακτινογραφιες . Για να δουμε τι θα δουμε .

Το προηγουμενο ΣΚ που πηγα μονος για ποδηλατο κοντεψε να ξηλωσει την εξωπορτα , και μετα μου κραταγε και μουτρα :D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Προφανώς κανένα στραβοπάτημα έκανε στο παιχνίδι και το "ξαφνιασε", θα την πονάει λογικά ακόμη και γι' αυτό το φυλάει. Πάντως αν ο τραυματισμός είναι μυικός ή στους συνδέσμους δεν θα φανεί με τις ακτινογραφίες. Όχι ότι δεν πρέπει να τις κάνεις, ίσα ίσα. Λογικά ο γιατρός θα την εξετάσει κιόλας οπότε θα σου πει πιο σίγουρα.

Πάντως θέλουν προσοχή τα άτιμα, και η δικιά μου πέρσι στο βουνό έκανε τις γνωστές της κατσικιές και σ' ενα στραβοπάτημα έκοψε χιαστούς, είναι να μη σου τύχει....

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
Πηγαμε στη γιατρο σημερα και βγαλαμε ακτινογραφιες (με ναρκωση).
Με ψηλαφιση τεντωματα κ.α δεν ειδαμε σοβαρη ζημια .
Οπως ειδαμε στις ακτινογραφιες η αριστερη αρθρωση ειναι τελεια , η δεξια εχει μια μικρη διαφοροποιηση σε σχεση με την αριστερη . Ισως βγει στο μελλον κατι ισως και καθολου.
Οποτε κανουμε οτι καναμε , διατηρηση σε χαμηλο βαρος , καλη φυσικη κατασταση (εχουμε δυνατους μυς) και που και που κανενα συμπληρωμα χονδρονιτινης γλουκοσαμινης .

Στο τρεξιμο παντως το ποδι εχει αρχισει και το παταει σχεδον κανονικα .