Πόσα κουτάβια?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τεχνιτή 3 φορές,
μην ρισκαρεις ,οριζεις ημερομηνια καισαρικης,οχι πολυ νωρις αλλα ουτε και αργα
αυτό θα κάνω

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
τεχνιτή 3 φορές
souper !!! γιατι ετσι γνωριζεις με μεγαλυτερη προσσεγγιση τη μερα τοκετου γιατι σιγουρα σου κανανε κ.ε.κ.ε(κυτταρολογικη στο μικροσκοπιο στο ιατρειο) και αν ειχες κανει και καμπυλη προγεστερονης (ορου αιματος στο εργαστηριο)γνωριζεις ακριβως την μερα τοκετου ,κλεισε ημερομηνια καισαρικης και καλα γεννητουρια στα μικρα μαυρα-πυρινα καθαρματακια :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στα σκυλιά ο φόβος είναι μηπως εμφανιστεί δυτοκία ξανά ή μήπως επέλθει ρήξη τη τομής κατά την εξώθηση;
Γιατί στους ανθρώπους είναι το δεύτερο, αν και πλέον και σε αυτούς ισχύει αυτό που σου είπαν οι κτηνίατροι george a, αν περάσει έυλογο χρονικό διάστημα από την καισαρική(νομίζω ότι και στους ανθρώπους είναι η τριετία) μετά μπορεί να γίνει φυσιολογικός τοκετός με πολύ μικρό ποσοστό κινδύνου!
Τώρα βέβαια πόσοι δοκιμάζουν δεν έχω δεδομένα.....

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος του εκτροφεα μου, μετα απο καισαρικη και αφου ειχε προγραμματισει για την επομενη μερα να γινει και παλι καισαρικη, ειχε γεννησει στην διαρκεια της νυχτας, χωρις να το παρει χαμπαρι (ενω ειχε την σκυλα διπλα του!!) 3 κουταβια μονη της- και τα επομενα 4 αφου πηρε ειδηση, οτι γενναει και κατοπιν συμβολης της κτινιατρου του- φυσιολογικα!
Ολα μια χαρα- μονο το τελευταιο και πολυ πιο μικρο απο τα αλλα κουταβι δεν τα καταφερε! Η Μαμα και ολα τα υπολοιπα ηταν μια χαρα!