Πόσες φορές την ημέρα?

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Πόσες φορές την ημέρα πρέπει ένα σκυλάκι 6 μηνών να κάνει τα κακά του? Ρωτάω γιατί ο δικός μου τον τελευταίο καιρό κάνει 4 φορές την ημέρα κακά. Τρώει 3 φορές την ημέρα ξηρά τροφή RC ανακατεμένη με 1 κουτ.γλ. κονσέρβα schesir.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
3 φορές εκανε και η δικια μου σ'αυτη την ηλικια θυμαμαι. Τωρα -2 ετων περιπου- μια συνηθως, αντε δυο μερικες φορες/μερα.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
εμένα κάνει 2 φορές την μέρα. μια πρωι και μια απογευμα.
γευμα τρεις φορες την μέρα ξηρά τροφη royal canin

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
2 φορές τρώει 2 φορές κάνει κακά! Βέβαια κατά τη διάρκεια της ημέρας μασουλαει διάφορα
Γεύμα ή κροκετα visan imagine ή οτι έχουμε κ εμείς και ενδείκνυται για το σκυλί. Δεν παρατηρώ δδιαφορά κοπράνων.

Last edited:

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
κονσερβουλα γιατι?
Γιατί έχει βαρεθεί να τρώει τις κροκέτες σκέτες και του βάζω 1 κουταλάκι, ίσα ίσα για τη γεύση ( και όχι πάντα). Αλλες φορές του βάζω λιγο ζουμί απο το φαγητό που φτιάχνω. Εχω δοκιμάσει και με λαδάκι ή ζωμό κότας αλλά δεν το τρώει.
Πάντως είναι ψιλοφυσιολογικό που τα κάνει 3-4 φορές την ημέρα σ' αυτή την ηλικία, ε?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Επίσης,μειώνεται αρκετά και η ποσότητα...όταν ταιζουμε barf ή μαγειρευτό, (κοτόπουλο, κιμάς, ρύζι και λαχανικά). Οι ξηρές τροφές παράγουν ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ!!!

amstaff_blue

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
100
0
eleysina
εμενα είναι 3.5 μηνών περίπου τις δίνω 3 γεύματα την μέρα και κάνει 2 φορες κακά της την ταΐζω sams field junior

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
και εμενα που ειναι 7 μηνων τα ιδια,,, τρωει τρεις φορες και ενεργηται αμεσως μολις φαει,,, και καμια φορα και λιγο αργοτερα αρα 3 με 4 φορες...

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
και εμενα που ειναι 7 μηνων τα ιδια,,, τρωει τρεις φορες και ενεργηται αμεσως μολις φαει,,, και καμια φορα και λιγο αργοτερα αρα 3 με 4 φορες...
Πως ενεργηται μολις φαει?

Χορτατη την βγαζεις βολτα?