Ρήξη τυμπανου

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Τις τελευταιες μερες ο μικρος φενοταν οτι τον ενοχλουσε το αυτι του, και οταν τον ακουμπουσα εκλεγε και γενικα φενοταν οτι πονουσε!

Σημερα λοιπον τον πηγαμε στον κτηνιατρο, ο οπιος μας ειπε ρηξη τυμπανου..Ενα χορτο ειχε μπει μεσα στο αυτακι του και ειχε παει πανω στο τυμπανο! Ευτυχως το βγαλαμε και τωρα ειμαστε μια χαρα :D Λιγο ζαλησμενει απο το ανεσθητικο αλλα οκ...το αυτακι θα αργησει να αναρωσει αλλα ευτυχως ειχαμε αισιο τελος!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.396
Ρήξη τυμπάνου;
Προφανώς κανένα άγανο θα του είχε μπει, αλλά απλά το αφαιρέσατε και είναι ok με ρήξη τυμπάνου;

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Ρήξη τυμπάνου;
Προφανώς κανένα άγανο θα του είχε μπει, αλλά απλά το αφαιρέσατε και είναι ok με ρήξη τυμπάνου;
ναι ετσι το ειπε αυτος! ναι μου φανικε σαν αγανο οταν το εβγαλε, ειχε παει βαθια :/
τωρα το βγαλαμε και κοιματε, μας ειπε μονο πως θα κανει 3 βδομαδες να αναρωση.

Περαστικά!

Ατιμο πράγμα τα χόρτα...
ευχαριστουμε! ναι ειναι τα ατιμα, εχουμε και πολλα εδω :/

Περαστικά στον...συνονόματο,και να προσέχει τα χορταράκια!!;);)
ευχαριστουμε :) :)

Last edited by a moderator:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αν η ρήξη δν ήταν μεγάλη, επουλώνεται μόνη της κ όντως θέλει χρόνο. Το ξέρω από τα πιτσιρίκια μιας φίλης που είχαν πάθει κ μας είχε εξηγήσει ο γιατρός ότι σε δυσκολότερες περιπτώσεις κάνουν τυμπανοπλαστική. Δν ξέρω, αλλά υποθέτω το ίδιο θα είναι κ στους σκύλους. Μόνο θέλει προσοχή μην του κάνει φλεγμονή γτ είναι αρκετά βαθιά κ μια ωτίτιδα στο μέσο ους δν ξέρω τί επιπτώσεις θα είχε. Εχε το νου σου μην τον πονάει ή τον τρώει κ τον τρίβει στο χώμα όσο αναρρώνει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.396
Αντιβίωση δεν έδωσε;

Μια ρήξη τυμπάνου, μπορεί να επουλωθεί μόνη της, μπορεί και όχι.
Στην περίοδο της αποθεραπείας, χρειάζεται μεγάλη προστασία το αφτί.
Κυρίως να μην μπαίνει μέσα νερό.

Αυτά δεν σου τα είπε;

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ρήξη ή διάτρηση; Όπως και να έχει αν ήταν απλά ένας ελαφρύς τραυματισμός, θα αναρρώσει σύντομα, αλλά να τον προσέχετε πολύ με τα χόρτα, τα νερά κλπ.
Περαστικά στο Ροκάκο!:)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αχ αυτα τα αγανα..ουτε ξερω ποσες φορες του εχει βγαλει του μεγαλου μου ο γιατρος. παντα αντιβιωση του εδινε.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Αντιβίωση δεν έδωσε;

Μια ρήξη τυμπάνου, μπορεί να επουλωθεί μόνη της, μπορεί και όχι.
Στην περίοδο της αποθεραπείας, χρειάζεται μεγάλη προστασία το αφτί.
Κυρίως να μην μπαίνει μέσα νερό.

Αυτά δεν σου τα είπε;
οχι δεν μας εδωσε τιποτα, ουτε μου ειπε να το προσεχω και τετια..:confused:

αχ αυτα τα αγανα..ουτε ξερω ποσες φορες του εχει βγαλει του μεγαλου μου ο γιατρος. παντα αντιβιωση του εδινε.
δεν μας εδωσε :/ Καλα δεν περιμενα και τιποτα αυτος παραλιγο να τον πνιξει, ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!

Ρήξη ή διάτρηση; Όπως και να έχει αν ήταν απλά ένας ελαφρύς τραυματισμός, θα αναρρώσει σύντομα, αλλά να τον προσέχετε πολύ με τα χόρτα, τα νερά κλπ.
Περαστικά στο Ροκάκο!:)
χμμμ...ρηξη. ευχαριστουμεε! Κριμα γαμοτο ειχαμε προγραμματισει να παμε για μπανιο αυτο τα Σ/Κ. :/
ΚΑΛΑ χαλαλει ομως :)

Αν η ρήξη δν ήταν μεγάλη, επουλώνεται μόνη της κ όντως θέλει χρόνο. Το ξέρω από τα πιτσιρίκια μιας φίλης που είχαν πάθει κ μας είχε εξηγήσει ο γιατρός ότι σε δυσκολότερες περιπτώσεις κάνουν τυμπανοπλαστική. Δν ξέρω, αλλά υποθέτω το ίδιο θα είναι κ στους σκύλους. Μόνο θέλει προσοχή μην του κάνει φλεγμονή γτ είναι αρκετά βαθιά κ μια ωτίτιδα στο μέσο ους δν ξέρω τί επιπτώσεις θα είχε. Εχε το νου σου μην τον πονάει ή τον τρώει κ τον τρίβει στο χώμα όσο αναρρώνει.
Ναι θα προσεχω.. ευχαριστω :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
χα χα καλα θα'τανε...εδω στην Παρο μονο αυτον εχουμε :/
Είναι κι αυτό! Ξεχασα ότι μένεις σε νησί και ξέρω πόσο δύσκολο είναι το θέμα γιατρών!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά,απλά προσεχε τον μέχρι να το ξεπεράσει!:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Περαστικά του Μαρουσώ. Μου κάνει εντύπωση που δεν έδωσε αντιβίωση.
Στην Λούση είχε μπει άγανο στο ρουθούνι και δεν μας έδωσε μεν αντιβίωση αλλά της έκανε αντιβιωτική ένεση στο ιατρείο.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Περαστικά!!
Αντε αρχίσαμε πάλι με αυτά τα άγανα! Πέρυσι 2 φορές μπήκε στη μυτούλα του και του τη μάτωσε.
Θέλει πολύ προσοχή στα χόρτα. Καλή ανάρρωση!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Περαστικά του Μαρουσώ. Μου κάνει εντύπωση που δεν έδωσε αντιβίωση.
Στην Λούση είχε μπει άγανο στο ρουθούνι και δεν μας έδωσε μεν αντιβίωση αλλά της έκανε αντιβιωτική ένεση στο ιατρείο.
δεν ξερω και εγω τι να πω..οπως ειπα και πιο πανω ειναι λιγο ασχετος αυτος :/ θα το παρακολουθω να δω πως θα παει και θα δουμε! :)

Περαστικά!!
Αντε αρχίσαμε πάλι με αυτά τα άγανα! Πέρυσι 2 φορές μπήκε στη μυτούλα του και του τη μάτωσε.
Θέλει πολύ προσοχή στα χόρτα. Καλή ανάρρωση!
ναι θελει, εχει το ελλατωμα αυτος ο χαζος να χωνετε μεσα στα χορτα :/

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Περαστικά σας!
Σήμερα το πρωί όταν γύρισε η μικρή από την βόλτα ήταν ανήσυχη την ενοχλούσε το αυτί της, μου είπε ο άντρας μου ότι πήγε στα χόρτα..Την βούτηξα κατευθείαν και πήγαμε στο γιατρό. Άγανο που το προλάβαμε και δεν μπήκε βαθιά, της το έβγαλε χωρίς ηρεμιστική και μας έδωσε σταγόνες για μια εβδομάδα. Φθηνά την γλυτώσαμε.