Ρανάκι με φουτεράκι-βίντεο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ωραιότατη είναι και δε σου στριντζώνεται με το φούτερ. Του Μουφ πήγα να του φορέσω μια φορά χιονόμποτες και μόλις βγήκε έξω τις έβγαλε αμέσως, τις έχασε και τις τέσσερεις και γενικώς δε σηκώνει ντυσίματα και τέτοια. :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
χαχαχα είχα δει κάτι βίντεο με σκυλάκι με μποτάκια και απότι κατάλαβα από τον τρόπο που περπατούσαν δεν πρέπει να τους άρεσε καθόλου..
(πχ σαν αυτό : Doggy Boots! (Hilarious) - YouTube)

Πάντως κι εμείς πρώτη φορά φορέσαμε ρούχο.. Παρότι μικρόσωμη δεν πτοείται στις βόλτες, ακόμα και τώρα που έχουμε πολύ χιόνι έξω..Ίσα ίσα το ευχαριστιέται και εμείς ξεπαγιάζουμε.. Και απότι φαίνεται θα συνεχίσουμε να μην της φοράμε ρούχα!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Στη Λούνα φοράω γιατί τρέμει !
Και δεν έχει κανένα πρόβλημα . Μπορεί να το φορέσει και άνετα όλη μέρα , θα έλεγα οτι της αρέσει .
Δεν γαβγίζει σχεδόν ποτέ μόνο όταν χτυπάει το κουδούνι και το τηλέφωνο :D
To " πάνω " τώρα προσπαθούμε να το μάθει ... χλωμό το βλέπω :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Δεν είναι καθόλου δύσκολο ;)
ειδικά για κοκόνι!!!
για δοκίμασε όμως το "μην μιλάς" :lol:
μετά απο κανα χρόνο μπορεί να καταφέρεις να γαυγίζει μία δυνατή και μετά να κάνει γαύγισμα με κλειστό στόμα......και όχι όταν είναι πραγματικά ενθουσιασμένα

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σκέτη γλύκα είναι,και πως της πάει αυτό το χρώμα!!!!:D
Καλά το "¨Οοοορθια" που της είπες και σηκώθηκε, όλα τα λεφτά!! Σα ψεύτικη κουκλίτσα!;)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
δεν σχολιάζω ότι δεν χρειάζεται να την ντύνεις βέβαια
αλλά όντως αυτό το χρώμα της πάει

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
ειδικά για κοκόνι!!!
για δοκίμασε όμως το "μην μιλάς" :lol:
μετά απο κανα χρόνο μπορεί να καταφέρεις να γαυγίζει μία δυνατή και μετά να κάνει γαύγισμα με κλειστό στόμα......και όχι όταν είναι πραγματικά ενθουσιασμένα
Το μην μιλάς ξέρει τι σημαίνει.....Υπακούει επιλεκτικά όμως..αραιά και που ....χαχαχαχαχ :D
Καποιες φορές κρίνει από μόνη της ότι ο κίνδυνος είναι σοβαρότερος από την εντολή (π.χ. περνάει κάποιος έξω από το σπίτι) και μας γράφει κανονικά :cool:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κρίνει μόνη της!!!!
ακριβώς έτσι
κρίνει μόνη της ότι δεν υπάρχει λόγος να κάτσει/έρθει/μείνει κλπ κλπ κλπ
κι εγω λοιπόν πρόσθεσα στις εντολές το ΤΩΡΑ-το οποίο σημαίνει ότι "εκτελείς τώρα και κρίνεις μίαν άλλη φορά γιατί αλλιώς θα βάλω την αγριοφωνάρα και όλοι ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει καθόλου" είναι μία νέα έκδοση της θετικής εκπαίδευσης σε special kokoni edition

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Χμμμ...Πως το μαθαίνεις αυτό? :D

Πολύ καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί.. Αν και ευτυχώς έξω ακούει στις εντολές συνήθως,μέσα στο σπίτι όμως έχει την δική της άποψη επί του θέματος :p
Θέλω να της το μάθω κι εγώ!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
α
δεν είναι τίποτα
αφού ξέρεις ότι ξέρει τι λές
και ξέρει ότι ξέρεις πως σε γράφει
απλά επαναλαμβάνεις την εντολή μαζί με το τώρα προσθέτοντας αυστηρότητα στην φωνή σου και αυξάνοντας την γλύκα στα μπράβο όταν έρθει
πιάνει με την πρώτη πάντα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Eυχαριστώ Βαγγέλη,θα της το μάθω.

Βέβαια,για να πω την αλήθεια μου, αυτό το πείσμα που έχουν, μου αρέσει πολύ, έχουν έντονη προσωπικότητα! :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ το λατρεύω- δεν το λές και πείσμα - αλλά όταν πρέπει να γίνει κάτι,καλό είναι να το ξέρουν και να το κατανοούν

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
δηλαδή αν ας πούμε πάνε να βγούν έξω σκάβοντας την σίτα της μπαλκονόπορτας και τους πείς ΜΗ-μπορεί στην χειρότερη να σε κοιτάξουν και να "κάνουν" πως θα την σκάψουν.οπότε στο δεύτερο ΜΗ όλα τελειώνουν
δεν περιμένουν να μην κοιτάς για να την κάνουν θρούλια δηλαδή.
το πείσμα-όταν το δείς σε κανα σκυλί θα το καταλάβεις καλά.να μην φτάνει να περάσει πάνω απο το κάγκελο και να επιμένει μέχρι να κουραστεί ας πούμε

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλά ναι, είπαμε είναι και έξυπνα ξέρουν μέχρι που τους παίρνει.. :p

Πάντως για τα ρουχαλάκια κλπ εγώ δεν της φοράω, γιατί δεν κρυώνει, λες να μην κρυώνουν -σε σχέση δηλαδή με άλλα μικρόσωμα που διαβάζω πως κρυώνουν- επειδή είναι συνηθισμένα στο ελληνικό κλίμα? :lol: