Ρηξη Ισχύων σε Rottweiler

MANT92

New Member
10 Μαρτίου 2020
4
2
33
Καλησπέρα,

Ο σκύλος μου 9 ετών πάνω στο παιχνίδι έπαθε ρήξη χιαστών στο δεξί πίσω πόδι του.
Επειδή είμαι από επαρχία και θα πρέπει να κατεβώ Αθήνα για το χειρουργείο, παρακαλώ να με βοηθήσετε λίγο με τους γιατρούς.
Μου πρότειναν τον Τσιαπανίτη Ερρίκο αλλά επίσης και τον Βλαχόπουλο.
Παρακαλώ βοηθήστε με να επιλέξω σωστά.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Εύχομαι περαστικά στο αγόρι σου.
Μπράβο σου που αποφάσισες να τον χειρουργήσεις, πόσο μάλλον που πρέπει να κάνεις και ταξίδι γι'αυτό. Μην εκπλαγείς που στο λέω. Για πολλούς, δεν είναι το αυτονόητο δυστυχώς.
Και δεύτερο μπράβο σου, που ρωτάς και ζητάς σοβαρή βοήθεια (y)

Το θέμα είναι, ότι ο καθένας τώρα, θα μπορούσε να σου προτείνει τον δικό του γιατρό ως καλύτερο, ή να βρει κάτι αρνητικό να σου πει, για όποιο όνομα ρωτήσεις. Οπότε, αντί για βοήθεια, θα εισπράξεις τελικά, χάος.

Ευτυχώς στην Αθήνα έχει πολλούς και καλούς γιατρούς. Και αντικειμενικά και υποκειμενικά. Απόλυτη εγγύηση δεν μπορεί κανείς να σου δώσει. Χειρουργείο είναι, το καταλαβαίνεις. Και στον κατ'όνομα καλύτερο να πας, κάτι μπορεί να πάει στραβά.

Εχεις που να μείνεις εδώ; Σε ποιά περιοχή; Μήπως να ψάξεις γιατρό κάπου κοντά εκεί; Με την αποθεραπεία που είναι εξίσου σημαντική τι θα κάνεις; Αν χρειαστείς φυσικοθεραπείες, έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις;

MANT92

New Member
10 Μαρτίου 2020
4
2
33
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Εύχομαι περαστικά στο αγόρι σου.
Μπράβο σου που αποφάσισες να τον χειρουργήσεις, πόσο μάλλον που πρέπει να κάνεις και ταξίδι γι'αυτό. Μην εκπλαγείς που στο λέω. Για πολλούς, δεν είναι το αυτονόητο δυστυχώς.
Και δεύτερο μπράβο σου, που ρωτάς και ζητάς σοβαρή βοήθεια (y)

Το θέμα είναι, ότι ο καθένας τώρα, θα μπορούσε να σου προτείνει τον δικό του γιατρό ως καλύτερο, ή να βρει κάτι αρνητικό να σου πει, για όποιο όνομα ρωτήσεις. Οπότε, αντί για βοήθεια, θα εισπράξεις τελικά, χάος.

Ευτυχώς στην Αθήνα έχει πολλούς και καλούς γιατρούς. Και αντικειμενικά και υποκειμενικά. Απόλυτη εγγύηση δεν μπορεί κανείς να σου δώσει. Χειρουργείο είναι, το καταλαβαίνεις. Και στον κατ'όνομα καλύτερο να πας, κάτι μπορεί να πάει στραβά.

Εχεις που να μείνεις εδώ; Σε ποιά περιοχή; Μήπως να ψάξεις γιατρό κάπου κοντά εκεί; Με την αποθεραπεία που είναι εξίσου σημαντική τι θα κάνεις; Αν χρειαστείς φυσικοθεραπείες, έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις;
Δεν έχω κάπου να μείνω οπότε δεν θα είναι πρόβλημα ή περιοχή του γιατρού αφού θα χρειαστεί να νοικιάσω σπίτι.
Ελπίζω όσο αναφορά την φυσικοθεραπεια να μην χρειαστεί κάποιον επαγγελματία γιατί από όσο γνωρίζω δεν έχουμε κάποιον εδώ. Ελπίζω με τις συμβουλές του γιατρού να μπορέσω από μόνος μου να κάνω ότι χρειάζεται.
Επίσης με την αποθεραπεία μετά το χειρουργείο που όπως έχω καταλάβει είναι πολύ σημαντική θα τον έχω περιορισμένο μέσα στο σπίτι, το θετικό είναι πως και ο σκύλος γενικά είναι πολύ ήσυχος οπότε θα βοηθήσει αυτό..
Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Σπίτι θα νοικιάσεις;
Για πόσες μέρες;
Μήπως είναι πιο εύκολο να μείνεις σε ξενοδοχείο.

MANT92

New Member
10 Μαρτίου 2020
4
2
33
Σπίτι θα νοικιάσεις;
Για πόσες μέρες;
Μήπως είναι πιο εύκολο να μείνεις σε ξενοδοχείο.
Δεν ξέρω ακόμα για σίγουρα θα εξαρτηθεί και από την περιοχή και από το πότε θα μου πει ο γιατρός. Θα ψάξω κάτι να βολεύει και τον σκύλο πχ να μην έχει σκάλες, ιδανικά να εχει πάρκο δίπλα..

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ενα τεσταρισμένο dog friendly ξενοδοχείο, που άφησε καλές εντυπώσεις στην φίλη που έμεινε και είναι σε καλή και ήσυχη περιοχή, με διάφορα παρκάκια γύρω-γύρω απ'ότι θυμάμαι, είναι αυτό:

Τσέκαρέ το, μήπως σε εξυπηρετεί.

MANT92

New Member
10 Μαρτίου 2020
4
2
33
Ενα τεσταρισμένο dog friendly ξενοδοχείο, που άφησε καλές εντυπώσεις στην φίλη που έμεινε και είναι σε καλή και ήσυχη περιοχή, με διάφορα παρκάκια γύρω-γύρω απ'ότι θυμάμαι, είναι αυτό:

Τσέκαρέ το, μήπως σε εξυπηρετεί.
Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω

4 Οκτωβρίου 2016
108
33
34
Κυπρος
Καλημερα, ειναι υποχρεωτικο το χειρουργείο; επειδη το κουταβάκι μας το ξεπερασε με αγωγη και ακινησια. Φυσικα εμας ηταν ρίξει χιαστου και ηταν μικροκαμωμένη.8 κιλα