Ροτβαιλερ προβλημα με ξηρα τροφη?


kwstasp

New Member
8 Ιανουαρίου 2010
2
0
ΡΟΔΟΣ
Καταρχην θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους εκ των προτερων για τις πολυτιμες πληροφοριες που βρηκα στο φορουμ αυτο.
Πολυ προσφατα εγινα πατερας ενως αξιαγαπητου ροτβαιλερ.Σημερα σχεδον 4 μηνων αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.επειτα απο αρκετη μελετη στο φορουμ αυτο και ενω ξεκινησα με τροφη hills puppy κατεληξα στην αγορα acana puppy lagre breed.Δυστηχως ομως στην Ροδο που βρισκομαι μια μολις κτηνιατρος πουλαει ξηρα τροφη acana-orijen τουλαχιστον αυτην εχω βρει μεχρι σημερα.και δυστηχως δεν ειχε την puppy lagre breed.Κατεληξα να αγοραζω την puppy and junior 2,5 kg για δοκιμη μηπως μεχρι τοτε φερει και την αλλη, το θεμα ειναι οτι η lara μου με την acana οταν ενεργειται ειναι πλεον πολυ μαλακα και δεν θα τα ελεγα και καλοσχηματισμενα δεν ξερω βεβαια τη ρολο παιζει αυτο απλα το αναφερω.Το σιγουρο ειναι οτι την τρωι με ορεξη κατι που ειναι θετικο.Τωρα επειδη γενικοτερα δεν γνωριζω και πολλα πραγματα θα ηθελα αν μπορειτε να βοηθησετε γενικοτερα διοτι για τα ροτβαιλερ συγκεκριμενα οσα αρθρα εχο διαβασει δεν μιλανε τοσο για την τροφη που χρειαζονται...


ΥΓ1.Σκεφτηκα και την orijen αλλα εαν θυμαμε καλα καποιο μελος του φορουμ δεν την προτεινε για ροτβαιλερ.
ΥΓ2.Λετε με την large breed να αλλαξουν τα πραγματα?
 


George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
είναι φυσιολογικό λόγω της αλλαγής απο μια τροφή στην άλλη, ο οργανισμός του θα προσαρμοστεί στην καινούργια (πολύ καλή) τροφή σε 1-2 εβδομάδες, υπομονή. :)
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Δεν ειναι απαραιτητο να προσαρμοστει... Εμενα με την acana εκανε κακα μαλακα πανω απο 2 μηνες, αφου περιμενα, και τελικα την αλλαξαμε... Μαλλον απλα δε του πηγαινε!
 








Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
και απο τα δικα μου το κανις κανει καλοσχηματισμενα κοπρανα με την ακανα , ο αλλος οχι , αλλα μονο με την ακανα εχει τοσο καλη και γυαλιστερη τριχα και ενεργεια
 


bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Δεν ειναι απαραιτητο να προσαρμοστει... Εμενα με την acana εκανε κακα μαλακα πανω απο 2 μηνες, αφου περιμενα, και τελικα την αλλαξαμε... Μαλλον απλα δε του πηγαινε!
Μια από τα ίδια, τελικά την άλλαξα με Royal Canin giant puppy που έδινε και ο εκτροφέας και τα κακά του έφτιαξαν αμέσως.
Είναι πολύ μπελάς να τα μαζεύεις όταν είναι πολύ μαλακά...:mad: