Ρουλα και Μayra...

Roula7

New Member
12 Μαϊου 2014
1
0
34
Χανια
Καλησπέρα σας και απο εμάς......καλώς σας βρήκαμε...
Είμαι η Ρούλα και έχω μια Ροτβαιλερίνα 9 μηνών την Μάϋρα....
Την απόκτησα απο έναν ιδιώτη γνωστό και ως byb...λόγω του ότι λεφτά για εκτροφείο δεν....
Ελπίζουμε σε όμορφες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών....και πάλι καλώς σας βρήκαμε...

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σας και απο εμάς......καλώς σας βρήκαμε...
Είμαι η Ρούλα και έχω μια Ροτβαιλερίνα 9 μηνών την Μάϋρα....
Την απόκτησα απο έναν ιδιώτη γνωστό και ως byb...λόγω του ότι λεφτά για εκτροφείο δεν....
Ελπίζουμε σε όμορφες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών....και πάλι καλώς σας βρήκαμε...
Καλώς ήρθες..Πως και δεν πήρες κάποιο αδέσποτο που δεν θα χρειαζόταν καν να πληρώσεις?

• Like
Reactions: Serge and M_and_M

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλημέρα Ρούλα. Αν θες να κάνουμε όμορφες συζητήσεις κάτςε σκέψου λίγο γιατί έκανες μεγάλη βλακεία που επιβράβευσες έναν byb αντί να πάρεις ένα ημίαιμο. Και δωρεάν θα το έπαιρνες, και έναν σκύλο θα έσωζες και δεν θα έπαιρνες ένα ροτ αμφιβόλου εκτροφής.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς ήρθες Ρούλα, αν και μπορώ να πω ότι με στενοχώρησε το ποστ σου.
Να ξέρεις για εκτροφείο και να επιλέξεις byb επειδη δεν σου βγαίναν τα οικονομικά τη δεδομένη στιγμή? Αν ήθελες ΤΟΣΟ πολυ, ροττ ας εκανες και μια οικονομια!

Όπως και να χει, να χαίρεσαι τη μικρή!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Υπάρχουν μια χαρά ημίαιμα που μοιάζουν με ροτ στις φιλοζωικές.
Απορώ που κάποιος αντί να σώσει ένα σκυλάκι, δίνει και λεφτά από πάνω για να πάει πάλι ημίαιμο.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως ηρθατε, και να χαιρεσαι την μικρη σου. Αν και ο τροπος αποκτησης δεν ειναι ο σωστος, ελπιζω μελλοντικα να μην το μετανιωσεις με προβληματα υγειας η δυσπλασιας και να σου βγει γερη η μικρη σου. [και πλεον η επομενη επιλογη σου σκυλο να ναι ή μια φιλοζωικη ή ενα εκτροφείο]. Πες μας Λιγα παραπανω για αυτη (σαν χαρακτηρα) και την μεταξυ σας συμβιωση.

• Like
Reactions: LaCat

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Επίσης, ελπίζω να μην την ζευγαρώσεις ποτέ.

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
..
.
Αν και αυτό δείχνει πως είχες γνώση του τι έκανες και δεν πήγες με κλειστά τα μάτια αλλά οκ..

undead

Active Member
29 Μαρτίου 2014
31
51
Με το να γνωρίζεις τους σωστούς τρόπους απόκτησης ενός σκύλου και παρ' όλα αυτά να επιλέγεις τον λάθος, δε ξέρω, είναι λίγο αδιανόητο! Βασικά παράλογο μου φαίνεται, γιατί είναι καθαρά θέμα ανυπομονησίας και μόνο... Κατά την ταπεινή μου γνώμη έπρεπε είτε να περιμένεις μέχρι να συγκεντρώσεις το ποσό που χρειάζεται για ένα ροτι αν σώνει και καλά ήθελες καθαρόαιμο, είτε να υιοθετήσεις ένα από τα χιλιάδες σκυλάκια των φιλοζωικών, που σίγουρα θα έβρισκες ένα να μοιάζει με ροτβάιλερ. Όπως και να 'χει, αφού τώρα το πήρες, να το χαίρεσαι και να κάνεις τα πάντα για να του προσφέρεις μια ιδανική ζωή! Αν και η ανυπομονησία σου να το αποκτήσεις, με κάνει να έχω τις αμφιβολίες μου! :)

• Like
Reactions: kanarini

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Από εμένα ένα θερμό καλώς όρισες μόνο!

Τα υπόλοιπα θα έχεις χρόνο να τα συζητήσεις και να εντρυφήσεις εάν και εφόσον συνεχίσεις να συχνάζεις στο forum.

Να την χαίρεσαι και δείξε μας και καμμία φωτογραφία αν θέλεις!

• Like
Reactions: ioanna a

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Καλώς ήρθες και να τη χαίρεσαι... Επιλογή του καθενός ειναι απο που παίρνει το σκυλί του απλα σου λεμε οτι θα μπορούσες να επιλέξεις ενα ημίαιμο ή αν ήθελες τοσο πολυ ενα ροττ να το επαιρνες απο εκτροφείο. Οπως και να χει να περνάτε καλα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
καλως ηρθες ρουλα,καπου καπου σε ξερω ε;χαχα
γουελκαμ του χελ λοιπον..ουυυυυυ 666

να χαιρεσαι την κουκλα σου.