Ε μη τρελλαθώ τώρα.....!!!!!!Γιατι εσυ εδω νομιζεις οτι δεν εχεις φαει....
Ποτέ δεν έφαγα τέτοιου ειδους σουβλάκι,και εδω στη γειτονιά μς είναι χρόνια κάποια σουβλατζίδικα πολύ γνωστά...Γενικά Viviana μου oπου βλέπεις σουβλατζιδικο που να χει το τυλιχτό 1 ευρω να το αποφευγεις.
Με δουλεύεις μου φαίνεται...Για τι σου κάνει εντύπωση? Οι Ελβετοί έχουν παράδοση να κάνουν λαρδί και λουκάνικα τα σκυλιά τους όταν πεθάνουν....
Aδεσποτα εχετε στο Χολαργο?Ποτέ δεν έφαγα τέτοιου ειδους σουβλάκι,και εδω στη γειτονιά μς είναι χρόνια κάποια σουβλατζίδικα πολύ γνωστά...
Τωρα τελευταια βλεπω περισσοτερα,αλλά εχουμε και μια κοπελα που διατηρει κατι σαν φιλοζωικη οπότε παίρνει οσα μπορει για να τα φιλοξενησει!Aδεσποτα εχετε στο Χολαργο?
Aδεσποτα εχετε στο Χολαργο?
Με ποιο τροπο δλδ τιμούν το κατοικίδιο τους? Τρώγοντας τα???οχι καθόλου το έχουν ως παράδοση (απο συγγενικό πρόσωπο ελβετό το έχω ακούσει πρώτη φορά), ως τρόπο να τιμήσουν το κατοικίδιο τους....δεν ξέρω εαν το εφαρμόζουν κιόλας...
Ωστε τωρα τελευταια αναπαραγονται κιολας ε; Viviana μου εδω εχουμε να κανουμε με οργανωμενο κυκλωμα το οποιο "εκτρεφει" αδεσποτα με σκοπο την προωθηση τους ως βρωσιμο προϊον στους καταναλωτες... Κλασικη περιπτωση..Τωρα τελευταια βλεπω περισσοτερα,αλλά εχουμε και μια κοπελα που διατηρει κατι σαν φιλοζωικη οπότε παίρνει οσα μπορει για να τα φιλοξενησει!
Δεν πάει χαμένο....τι ψάχνεις να βρεις.....Με ποιο τροπο δλδ τιμούν το κατοικίδιο τους? Τρώγοντας τα???
Στο κεντρο δεν προλαβαινουν οι σουβλατζηδες. Τους προλαβαινουν οι μεταναστες... (ολιγον τι ρατσιστικο αλλα τι να κανουμε...)¨Ενα τσουβάλι! Αλλά μεγαλώσαμε με σουβλάκι κοκοφίνο και δεν κινδυνεύουμε να έχουμε φάει σκύλο!!!
Βέβαια κατι ύποπτα σουβλατζιδικα στο κεντρο όλο και κάποια γάτα θα σερβίρουν.....
Αραγε η ξηρα τροφη για σκυλους στην Κινα τι να περιεχει μεσα;;Δεν πάει χαμένο....τι ψάχνεις να βρεις.....
Πάντως και στην Κίνα πέτυχα πολλές κονσέρβες κρέας σκύλου, και σκύλο παστό κτλ.....αηδίασα την ζωή μου....
χαχαχαχαχαχα σωστά σωστά!Στο κεντρο δεν προλαβαινουν οι σουβλατζηδες. Τους προλαβαινουν οι μεταναστες... (ολιγον τι ρατσιστικο αλλα τι να κανουμε...)