ΣΟΚ!!!! Στην Ελβετία...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Γενικά Viviana μου oπου βλέπεις σουβλατζιδικο που να χει το τυλιχτό 1 ευρω να το αποφευγεις.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Για τι σου κάνει εντύπωση? Οι Ελβετοί έχουν παράδοση να κάνουν λαρδί και λουκάνικα τα σκυλιά τους όταν πεθάνουν....

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Γενικά Viviana μου oπου βλέπεις σουβλατζιδικο που να χει το τυλιχτό 1 ευρω να το αποφευγεις.
Ποτέ δεν έφαγα τέτοιου ειδους σουβλάκι,και εδω στη γειτονιά μς είναι χρόνια κάποια σουβλατζίδικα πολύ γνωστά...

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
οχι καθόλου το έχουν ως παράδοση (απο συγγενικό πρόσωπο ελβετό το έχω ακούσει πρώτη φορά), ως τρόπο να τιμήσουν το κατοικίδιο τους....δεν ξέρω εαν το εφαρμόζουν κιόλας...

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Aδεσποτα εχετε στο Χολαργο?

¨Ενα τσουβάλι! Αλλά μεγαλώσαμε με σουβλάκι κοκοφίνο και δεν κινδυνεύουμε να έχουμε φάει σκύλο!!!

Βέβαια κατι ύποπτα σουβλατζιδικα στο κεντρο όλο και κάποια γάτα θα σερβίρουν.....

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
οχι καθόλου το έχουν ως παράδοση (απο συγγενικό πρόσωπο ελβετό το έχω ακούσει πρώτη φορά), ως τρόπο να τιμήσουν το κατοικίδιο τους....δεν ξέρω εαν το εφαρμόζουν κιόλας...
Με ποιο τροπο δλδ τιμούν το κατοικίδιο τους? Τρώγοντας τα???

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τωρα τελευταια βλεπω περισσοτερα,αλλά εχουμε και μια κοπελα που διατηρει κατι σαν φιλοζωικη οπότε παίρνει οσα μπορει για να τα φιλοξενησει!
Ωστε τωρα τελευταια αναπαραγονται κιολας ε; Viviana μου εδω εχουμε να κανουμε με οργανωμενο κυκλωμα το οποιο "εκτρεφει" αδεσποτα με σκοπο την προωθηση τους ως βρωσιμο προϊον στους καταναλωτες... Κλασικη περιπτωση..

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Με ποιο τροπο δλδ τιμούν το κατοικίδιο τους? Τρώγοντας τα???
Δεν πάει χαμένο....τι ψάχνεις να βρεις.....

Πάντως και στην Κίνα πέτυχα πολλές κονσέρβες κρέας σκύλου, και σκύλο παστό κτλ.....αηδίασα την ζωή μου....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
¨Ενα τσουβάλι! Αλλά μεγαλώσαμε με σουβλάκι κοκοφίνο και δεν κινδυνεύουμε να έχουμε φάει σκύλο!!!

Βέβαια κατι ύποπτα σουβλατζιδικα στο κεντρο όλο και κάποια γάτα θα σερβίρουν.....
Στο κεντρο δεν προλαβαινουν οι σουβλατζηδες. Τους προλαβαινουν οι μεταναστες... (ολιγον τι ρατσιστικο αλλα τι να κανουμε...)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Δεν πάει χαμένο....τι ψάχνεις να βρεις.....

Πάντως και στην Κίνα πέτυχα πολλές κονσέρβες κρέας σκύλου, και σκύλο παστό κτλ.....αηδίασα την ζωή μου....
Αραγε η ξηρα τροφη για σκυλους στην Κινα τι να περιεχει μεσα;;

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Στο κεντρο δεν προλαβαινουν οι σουβλατζηδες. Τους προλαβαινουν οι μεταναστες... (ολιγον τι ρατσιστικο αλλα τι να κανουμε...)
χαχαχαχαχαχα σωστά σωστά!

Κοίτα εγω ''δεν'' είμαι ρατσίστρια αλλά κάθε φορά που βλέπω κινέζο να κοιτάει τον σκύλο μου ενστικτωδώς απομακρύνομαι! :p

δεν εντόπισα τις σκυλοτροφές για να σου πω την αλήθεια....

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
στο άρθρο λέει : Η πρακτική αυτή δυστυχώς είναι νόμιμη εφόσον τα ζώα θανατώνονται με σωστό τρόπο και το κρέας τους δεν πωλείται!! δηλαδή ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα αγοράσει το κρέας.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αλλολι δεν τρώνε χοιρινό άλλοι δεν τρώνε αγελάδες, που το παράξενο;;
Άλλοι τρώνε άλογο, βάτραχο κροκόδειλο κτλ....