ΣΟΣ!!! ( αγχος αποχωρισμου )


aggela kara

Active Member
15 Μαρτίου 2011
39
0
35
ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ(ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΜΑΣΤΕ),ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΠΑΛΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΕΚΑΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΩΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ????? ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!!!!! ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΛΛΑ ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ.ΑΥΤΗ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????????????
 




aggela kara

Active Member
15 Μαρτίου 2011
39
0
35
ΚΟΖΑΝΗ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ.ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΦΛΗΣ ΕΙΝΑΙ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..
 


aggela kara

Active Member
15 Μαρτίου 2011
39
0
35
ΚΟΖΑΝΗ
ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΣΚΥΛΙ.ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ¨ΠΗΓΑΙΝΕΙ¨ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΤΟΠ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑ "ΠΑΜΕ" ΞΕΚΙΝΑΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΘΕ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ?????ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΑ?????
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Κατ αρχήν ψυχραιμία Τα πάντα μπορεί να μάθει! Ηρεμία πάνω από όλα,,,,, Προσωπικά δεν κατάλαβα έχεις θέμα άγχους αποχωρισμού ή εκμάθησης????
 


aggela kara

Active Member
15 Μαρτίου 2011
39
0
35
ΚΟΖΑΝΗ
ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΗΣΗ ΕΜΑΘΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΤΟΠ" ΠΑΜΕ" ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΕ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ" ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΑΣ..
 


aggela kara

Active Member
15 Μαρτίου 2011
39
0
35
ΚΟΖΑΝΗ
Σε σημειο που εκνευριζομαι.καθομαι στον καναπε και κοιμαται κατω.και ξαφνικα αρχιζει να κλαιει και ανεβαινει στον καναπε για να ειναι κοντα μου....
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
15
earth
θέμα...

ας πούμε λίγο για την κουταβοηλικία της μπάς και εντοπίσουμε τίποτα...

απο που την πήρες?
 


aggela kara

Active Member
15 Μαρτίου 2011
39
0
35
ΚΟΖΑΝΗ
Η ξαδερφη μου και το αγορι της βρηκαν μια κουταβινα.μετα αυτος την πηρε σπιτι του.ειχε ο πατερας του ομως ακομα ενα σκυλακι επανιελ μπρετον.και οταν μεγαλωσε η θυληκαι,ζευγαρωσαν.και βγηκε η δικια μου και αλλα 4 μικρα.και επειδη ηξερε οτι θελω ενα σκυλακι,με ενημερωσε.την πηρα 2 μηνων.τωρα ειναι αισιως 4.εχει κανει ολα τα εμβολια,αποπαρασιτωση και την εχω μεσα στο σπιτι εννοειται.με τα παιχνιδια της,της βολτες της,τα ολα της.αλλα δεν την παλευω αλλο.μεχρι και στο μπανιο να παω,καθεται απο εξω και με περιμενει...και οπως προειπα,ειναι πανεξυπνη.και ειναι πολυ καλο σκυλακι.ακουει.αλλα σε αυτο το θεμα δεν ξερω τι να κανω.εχω διαβασει για αγχος αποχωρισμου και πως το αντιμετωπιζεις.τιποτα δεν επιασε....δεν ειναι τοσο οτι ακουγεται..αλλα το οτι κλαει ασταματητα..ποναει η καρδια μου..
 


acidblack

Member
21 Απριλίου 2011
11
0
αγχος αποχωρισμου ..ετσι ονομαζεται .....ουσιαστικα ο σκυλςο σου οταν φευγεις νομιζει οτι φευγεις για παντα ....οι σκυλοι επισης δεν εχουν αισθηση του χρονου πεντε λεπτα δεκα λεπτα και δεκα πεντε δεν σημαινου τιποτα για αυτα ....ο σκυλος μου οταν φευγω παθαινει καταθλιψη και δεν τρωει ...οταν γυρισβω απο ταξιδι ολα μια χαρα ....θα σου προτεινα να βρειτε ενα θετικο εκπαιδευτη....
 


George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
το κουτάβι είναι πολύ μικρό για να μένει μόνο του για πολλές ώρες.
πόσες ώρες λείπετε απο το σπίτι όταν φευγετε?
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Ο σκύλος θα σε ακολουθεί πάντα μέσα στο σπίτι!Μόνο όταν συνηθίσει τις κινήσεις σας μέσα στο σπίτι και το πως κινείστε θα ηρεμήσει και δεν θα κάνει τίποτα!Και αυτή η στιγμή θα αργήσει να έρθει!Είναι μόλις 4 μηνών!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.594
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3