Σάκης Αδεσποτάκης


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
sakis.JPG

Είναι αυτά τα μάτια που σε κάνουν να νιώθεις πως όσο και να αγαπήσεις, τελικά ίσως με μεγάλη προσπάθεια να φτάσεις στο μισό από όσο μπορεί να σε αγαπήσει ένας σκύλος. Πόσο μάλλον ο Σάκης που ξαφνικά ενώ κυκλοφορούσε αβοήθητος και πεινασμένος, βρέθηκε από το παρεάκι του ΟΑΚΑ οι οποίοι τον φρόντισαν και έτσι είχε καθημερινά τροφή, καθαρό νερό και μια ζεστή φωλίτσα για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ενοχλούσε όμως ο Σάκης γιατί στις συναντήσεις με τα φιλαράκια του φοβόταν ότι θα του πάρουν αυτά που μετά από 2 χρόνια απέκτησε και έδιωχνε έντονα όλους τους περαστικούς που απείλησαν με καταγγελίες και φόλα. Φιλοξενείται προσωρινά μέχρι να του βρούμε το παντοτινό του σπιτάκι, εκεί που δεν θα φοβάται και εκεί που θα ξέρουμε πως θα είναι ασφαλής...εκεί που θα τον αγαπήσουν και θα τον κάνουν να ξεχάσει πως τα χάδια δεν χρειάζεται να τα ζητάς, στα δίνει απλόχερα το συντροφάκι σου! Ο Σάκης είναι 4 ετών, περίπου 20 κιλάκια, στειρωμένος, εμβολιασμένος και θα δοθεί σε υπεύθυνο άνθρωπο με συμβόλαιο υιοθεσίας και όσα ορίζει ο νόμος - Για πληροφορίες 6932415711 Κατερίνα & 6978007056 Ορέστης

facebook μοιράστε το, αδέρφια!
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.103
10.055
Athens
Να προσθέσω κι εγώ...
Πολύ τρυφερός και κολλημένος σκύλος με αυτούς που αγαπά. Τον έχω δει να στήνεται στο οακα σε στρατηγική θέση και να περιμένει άγαλμα σε "Platz" το πρωί ελέγχοντας τις 3-4 πιθανές "εισόδους" για να δει από που θα έρθουν οι φίλοι του, αυτοί που τον φροντίζουν, ταίζουν και πάει βόλτα μαζί τους και με τα σκυλιά τους.

Πολύ προστατευτικός με αυτούς που θεωρεί αγέλη του, σκύλους και ανθρώπους. Είναι ο σκύλος που πας μαζί του άνετα στο ATM στις 3 τη νύχτα και κυκλοφορείς με το μάτσο τα χαρτονομίσματα να σου κρέμονται από την τσέπη. Γιατί δεν θα αφήσει κανέναν να σε πλησιάσει "ύπουλα" χωρίς προειδοποίηση.

Ιδανικός για όσους ψάχνουν σκύλο αφοσιωμένο συντροφιάς και ταυτόχρονα φύλακα. Αυτό είναι άλλωστε και το πρόβλημά του στο οακα - "προστατεύει" την "αγέλη του" από "ξένους", σκύλους και ανθρώπους αν πλησιάσουν.

Για μένα, ο ιδανικός σκύλος - αν μπορούσα θα τον έπαιρνα.
 




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.103
10.055
Athens
Ενα BH το'χει λέτε; :barefoot:
Πέρα από την πλάκα, όσο τον έχω δει, διαισθάνομαι ότι με εκπαίδευση με αυτό το σκύλο κάνεις μαζί του ό,τι θέλεις. Agility σίγουρα, ίσως και BH κλπ. ¨Κολλάει" στον άνθρωπό του.
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ειναι ολα αυτα ο Σακης και εχουμε πεσει ολοι σε ομαδικη καταθλιψη που δεν ειναι στα λημερια του. Αλλα δεν γινοταν αλλο να μεινει αδεσποτακης.

Τρομαζε κοσμο και ειχαν γινει καταγγελιες. Αλλα στο λουρι ειναι κυριος. Κανει φους απο μονος του. Ειναι αγκαλιτσας τρελος με αυτους που ξερει και τρομακτικουλης με τους αγνωστους.
Και πολυ εξυπνος!!
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.594
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3