Σήκωσε τα αυτάκιααα!!




stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Kαλα. Αν ο Οσκαρινιο ηταν ασπρο με καφε, θα εμοιαζε με τον ΤΑΖ!!!


Tο τερας της ταζμανιας :D τα καναρινακια μου τι να πουν που αν ο οσκαρινιο ειχε και μαυρο θα ηταν σαν τον τομ και τα καναρινια σαν τον τουιτι στο λιγο πιο χαζο του :D μια μερα αφησα στο δωματιο το ενα καναρινι οταν ηταν μικρουλης ο οσκαρ και το χαζο προσγειωθηκε στο κεφαλι του και το δαγνωσε και τη μυτη απο τοτε ο οσκαρ το κραταει μανιατικο :) τα ονειρευεται ψημενα στο φουρνο μαλλον !
View attachment 20903
Να στο συνδέσω με το τόπικ λοιπόν για να είσαι εντός! Ο Οσκαρίνιο λοιπόν απέκτησε το παρατσούκλι διότι κάνει κεφαλιές στη μπάλα, ναι? Όμως παρ'όλες τιε κεφαλές τ'αυτάκια τα σήκωσε!!!!!!!!!!!!
κρητικοπουλα σωστη εισαι χαχαχαχαχα πρεπει να δεις τις κεφαλιες να λιωσεις ειναι σαν να το κανει επιτηδες το βλεπει το μπαλακι και κανει κεφαλια και δινει και υψος στη μπαλα χαχαχαχαχ :D τα αυτακια τα σηκωσε γιατι κανει κολπακι τα τεντωνει σε οριζοντια γραμμη για να πετυχει η κεφαλια χωρις να ακουμπησουν τα αυτια τη μπαλα :D τι παιδι εχω εγω ποδοσφαιριστη!!!!!
κ ο ταζ εχει ορθια αυτια ,οπωτε ειμαστε ον!
σωστη παρατηρηση ! και καπου εδω εμφανιζεται ο admin και λεει ε παιδια κλειδωνει το θεμα γιατι σας βαρεθηκα και μου σπασατε και τα νευρα :p
 




stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
μην ερθει μονο με καμια καφε στολη κ ορθια αυτια κ μας φαει κιολας!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κοιτα δεν ξερω για εσας αλλα αν τα βαλει με τον δικο σου κατω τον βαζει ανετα χαχαχαχαχα
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.926
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95