Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα samoyed 10 χρόνων που το τελευταίο διάστημα άρχισε να έχει μια περίεργη συμπεριφορά. Άρχισε να έχει εντονη επιθυμία για νερό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει ατυχήματα ουρησης μεσα στο σπίτι. Ενώ είχε τις καθημερινές βόλτες του παρολαυτα τα ατυχήματα στο σπίτι ήταν πολυ συχνά. Παρατήρησα επισης ότι δεν είχε όρεξη για φαγητό πράγμα που με ανησύχησε καθώς την τροφη την έτρωγε πριν προλαβω να την βάλω στο μπολ του. Άρχισε και έχανε κιλα. Μέσα σε λιγότερο από μήνα έχασε 10 κιλα. Μετά από μια σειρά εξετάσεων εδώ και εβδομάδες ο κτηνίατρος με ενημέρωσε ότι οι τιμές τις γλυκοζης είναι πάρα πολύ υψηλές. Όλα έδειχναν για σακχαρωδη διαβητη. Χτες κάναμε μετρήσεις σαγχαρου ανα μια ώρα και οι τιμες ηταν στα ύψη. Επομένως παραγγειλαμε ινσουλινη και αυριο αρχίζουμε ενέσεις ινσουλινης δύο την ημεημ. Ήθελα να μοιραστείτε μαζί μου παρόμοιες εμπειρίες. Τι πρέπει να προσέχω; ο γιατρός μου είπε ότι μετά την πρώτη εγχυση ινσουλινης μπορεί να παθει υπογλυκαιμικο σοκ. Να έχω διαθέσιμο μέλι και να του βάλω μια μικρημποσοτημι στα ουλα. Έχω αγχωθει λίγο με την καινούρια μαμ κατάσταση.