Ενδιαφερον μερη για βολτα γυρω στη Θεσσαλονικη; Κοντα στη Περαια, αλλα οχι αναγκαια. Κανενα δασακι ή κατι τετοιο, δεν θα ηθελα να βολταρω σε δρομους.
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
Όπως σε κάθε μέρος, υπάρχουν πανέμορφες τοποθεσίες που δεν είναι γνωστές στους τουρίστες παρά μόνο στους ντόπιους (γλυτώνεις και τα τυχόν απρόοπτα της πολυκοσμίας).Εδεσσα ειχα παει παλια να δω τους καταρραχτες, αλλα οχι με σκυλο. Που ειναι ωραια να παμε;
Αν πάτε τώρα στους Καταρράχτες , μπορείτε να περάσετε κάπως έτσι:Εδεσσα ειχα παει παλια να δω τους καταρραχτες
Pet friendly?Mε τον βαρδάρη που έχει αυτές τις μέρες τα μπάνια στην θάλασσα όντως τα ξεχνάς.
Το Πόζαρ όμως με τα ζεστά νερά είναι ό,τι πρέπει.
Αν έχεις χρόνο να βάλεις και μια διανυκτέρευση στο πρόγραμμά σου, πηγαίνεις Έδεσσα, συνεχίζεις και μένεις 1 βράδυ Πόζαρ και επιστρέφεις από Κιλκίς για να δεις και τους καταρράκτες του Σκρα.
Νταξ γραψε μου και πως να τα βρω καλεΌπως σε κάθε μέρος, υπάρχουν πανέμορφες τοποθεσίες που δεν είναι γνωστές στους τουρίστες παρά μόνο στους ντόπιους (γλυτώνεις και τα τυχόν απρόοπτα της πολυκοσμίας).
Όπως αυτό:
ή αυτό:
και αυτό:
Σε τέτοια μέρη θα πάμε.
ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο (είτε βρέχει είτε χιονίζει είτε ρίχνει καρέκλες) έχουμε 7-8 χιλιόμετρα σε τέτοιες διαδρομές.
Εγινε! Αν ερθουμε Εδεσσα θα σου πω, ευχαριστωΘα χρειαστείς αυτοκίνητο. Στείλε ΠΜ όταν είναι να έρθεις. Θα βρεθούμε και θα σε κατευθύνω.
Όχι Berna, δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, κι εγώ αυθημερόν έχω πάει, δεν έχω μείνει. Έχει όμως τόσα πολλά καταλύματα, που αν τελικά αποφασίσεις να πας, σίγουρα θα βρεις κάποιο που θα δέχεται σκύλους.Pet friendly?
Για τα εστιατόρια υπάρχει νομική "απαγόρευση" γιατί είναι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (δε μπορεί να βρεθεί πχ μια τρίχα σε φαϊ αλλεργικού επειδή τινάχτηκε το σκυλία μας την ώρα που περνούσε ο δίσκος). Δε νομίζω να βρεις κανένα που να επιτρέπει μέσα σκυλιά. Για έξω είναι πολλά που με χαρά θα σας δεχτούνε.γειά σας, μήπως γνωρίζετε αν υπάρχουν εστιατόρια pet friendly στην Θεσσαλονίκη![]()