Σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Ολα τα σεμινάρια αξίζουν, αναλόγως του πόσο άπειρος είσαι.
Ο κος.Μαρτίνης, είναι από τα σπουδαία ονόματα του χώρου.
Ο δεύτερος και τελευταίος μοναδικός άνθρωπος, που μπορεί να χειριστεί, τον Casper...

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ανάλογο στην Αθήνα;

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
@archodea καλημέρα! :)

Χθες δεν αξιώθηκα να καθίσω στον υπολογιστή προκειμένου να στείλω στα παιδιά. Πήρα, ωστόσο, τηλέφωνο τον άνθρωπο που διοργανώνει το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη να μου πει κάποιες περαιτέρω πληροφορίες. Από ότι με ενημέρωσε, είναι στο πλάνο να γίνει ανάλογο σεμινάριο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οπότε θα γίνει σίγουρα και στην Αθήνα κάποια στιγμή. Απλά δεν είναι κάτι προγραμματισμένο προς το παρόν. Θα προσπαθήσουν πάντως να κάνουν 2-3 σεμινάρια το χρόνο.

Για το συγκεκριμένο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης, οι θέσεις είναι 200 και οι προεγγραφές θα σταματήσουν όταν κλείσουν και οι θέσεις. Από ότι μου είπε επίσης, πιθανόν να κλείσουν και κάποια συμφωνία με το ξενοδοχείο στο οποίο θα γίνει η θεωρητική εκπαίδευση, για κάποια καλύτερη τιμή στα δωμάτια εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Εγώ το ψήνω πάντως. :D

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
@Elrandir σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Είναι πολύ καλός ο κος Μαρτίνης κάναμε κάποια μαθηματάκια μ τν Ωρίωνα, όπως κ οι συνεργάτες του.

• Like
Reactions: Elrandir

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Τι λες τώρα;!;!;! Και Κυριακή κιόλας; Έτσι και δεν έχουν ήδη κλείσει οι θέσεις, πήγα! Λόγω δουλειάς, παίζει να είναι το μόνο σεμινάριο από όσα έχουν γίνει, που μπορώ να προγραμματίσω! Δημήτρη, σε χιλιοευχαριστούμε! :)(y)

• Like
Reactions: dimitris-skg