Σεξουαλική κακοποίηση σκύλου

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ένας άντρας από το Gresham στο Oregon των ΗΠΑ συνελήφθη διότι όχι μόνο κακοποιούσε σεξουαλικά το σκυλί του επί 5 χρονια (ένα 8χρoνο red nose American pit bull), αλλά ανέβαζε και τις φωτογραφίες της κακοποίησης του άτυχου ζώου στο διαδίκτυο! Ο άντρας παραδέχτηκε ότι κακοποίησε το σκυλί του πάνω από 400 φορές μέσα σε 5 χρόνια. Ο σκύλος απομακρύνθηκε για να υποβληθεί σε εξετάσεις και θεραπεία και να αναρρώσει από τις πληγές του.

Λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο.

http://www.portlandtribune.com/news/story.php?story_id=124122727597260700

Ουδέν σχόλιο…

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν πάμε καλά....:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Όχι μόνο με σκύλο αλλά με αρσενικό σκύλο...Όχι ότι με θυληκό θα ήταν ok βέβαια...
Τι ζόρια να τραβάει άρεγε ο πιτσιρικάς...20 χρονών λέει είναι!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι ζόρια να τραβάει άρεγε ο πιτσιρικάς...20 χρονών λέει είναι!
Αυτό θα λέγαμε για έναν παιδεραστή? Όχι ότι κι αυτοί δεν τραβάνε ζόρια αλλά δεν πρέπει και να μας απασχολεί πολύ στην τελική. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτεραιότητα έχουν τα θύματα, που τείνουν να ξεχνιούνται γιατί όλοι ψάχνουν να βρουν γιατί ο εγκληματίας διέπραξε το έγκλημά του και ποια ακριβώς είναι η ψυχασθένειά του...
Κρίμα το σκυλάκι, ελπίζω να μην υπέφερε πολύ... αν και χλωμό :(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Προσωπικά εμένα αυτό θα με απασχολούσε και σε παιδεραστή και σε βιαστή και, και, και...
Το τι θα γίνει με τα θύματα και η υποστηρισκτική προσέγγυση που πρέπει να έχουν είναι ξεκάθαρη,αρκετά μελετημένη και, μετά την σύλληψη του θύτη, έχει πάρει το δρόμο της!
Αντίθετα η μελέτη του προφίλ των θυτών επειδή απλά θεωρούνται τέρατα είναι σε εμβρυικό στάδια αλλά είναι απαραίτητη για την πρόληψη μελλοντικών αντίστοιχων καταστάσεων!
Ότα λέω ζόρια προφανώς και δεν αναφέρομαι στις "ορμές" που μπορεί να είχαν αλλά να μην τους κάθονται οι γυναίκες, αρραβωνιστικές, φιλενάδες κτλ, αλλά στο ψυχολογικό υπόβαθρο που οδήγησε τελικά σε αυτή την συμπεριφορά!;)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
οπως ειπε και η Κατερινα...........
ουδεν σχολιον........

τι να σχολιασεις και τι να πεις?:mad:
απλως σου μενει η αηδια στο στομαχι...........

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ότα λέω ζόρια προφανώς και δεν αναφέρομαι στις "ορμές" που μπορεί να είχαν αλλά να μην τους κάθονται οι γυναίκες, αρραβωνιστικές, φιλενάδες κτλ, αλλά στο ψυχολογικό υπόβαθρο που οδήγησε τελικά σε αυτή την συμπεριφορά!;)
To ξέρω ;)
Αυτό εννοούσα κι εγώ.

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Με στεναχώρησε πολύ το άρθρο, άκου διαστροφή:mad::mad::mad:
Κι ο σκυλάκος δεν του έκοβε κάνα κομμάτι του μ@λ@κ@:mad:...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι ο σκυλάκος δεν του έκοβε κάνα κομμάτι του μ@λ@κ@:mad:...
Κι αν το σκεφτείς ένα, μόνο ένα, κομμάτι, συγκεκριμένο, αν του έκοβε, το μαρτύριο θα λάμβανε τέλος μια για πάντα!;)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
απλως σου μενει η αηδια στο στομαχι...........
Μου ανεβηκε η φασολαδα στο ρουθουνι...:-|:paja1:

Κι αν το σκεφτείς ένα, μόνο ένα, κομμάτι, συγκεκριμένο, αν του έκοβε, το μαρτύριο θα λάμβανε τέλος μια για πάντα!;)
Ελα ντε!:mad:
Αλλα παω στοιχημα πως το σκυλι του τον αγαπουσε και ακομα τον αγαπαει.
Αυτα τα σκυλια ωρες ωρες ειναι...ειναι!:(

Εδω ειχαμε για κατσικες να μου πεις...Πιο χουριο...:maria:

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Αυτό το κομμάτι εννοούσα αλλά με πιάσαν οι :oops::oops::oops: μου και το είπα πιο κομψά!;)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Εγώ ανησυχώ περισσότερο για το ότι ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος.
Και για το ότι δεν είδα καμία αναφορά σε υποχρεωτική παρακολούθηση από ψυχιάτρους...

ΔΕΝ είναι καλά ο νεαρός. Και τώρα που δεν έχει "καβάτζα" το θύμα του πια, ποιός ξέρει που θα βγάλει την ανωμαλία του. Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις, η κακοποίηση ζώου είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. Αν έμενα κοντά του θα είχα αλλάξει πολιτεία όχι απλά γειτονιά. Αν και στην Αμερική, υπάρχει πληθώρα ανώμαλων σε κάθε πολιτεία!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μακράν το πιο άκυρο σχόλιο που διάβασα τελευταία στο φόρουμ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η βλακεία μπορεί να μην έχει όρια, αλλά η υπομονή μου έχει και επειδή δεν διακρίνω ίχνος χαβαλέ στο συγκεκριμενο θεμα που αφορά τη βάναυση κακοποίηση ενός ζώου, θα παρακαλούσα να σταματήσει η πλακίτσα, διότι η επόμενη απάντηση μου δεν θα αρέσει σε κανένα.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ακριβως αυτο υπονοω rottie.
Και εμενα μου φανηκε περιεργο το ποστ.:)

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Investigators also discovered numerous photos posted on the Internet

εγω
φταιω...???

και ειχε και ρεντ νοουζ

αμαννν:(

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Στο νετ πάντως ψάχνοντας βίντεο με σκυλιά έχω πέσει αρκετές φορές σε τσόντες με ροτ, με πιτ κ.λ.π. πέρα από κυνομαχίες δηλαδή κυκλοφορούν και τέτοια

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78