Σε όποιον έλειψαν φωτό του Κούκη...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν έχουμε τρελές φωτό αυτή τη φορά (λόγω δυσπλασίας αγκώνα οι κατσικιές απαγορευμένες για ένα μήνα), αλλά ήθελα να σας δείξω αυτές τις φωτό γιατί

Πρώτον, ξέρω πως σας λείψαμε

και

Δεύτερον, έχω πάρει καινούριο φακό και πήραν τα μυαλά μου αέρα :p

Απολαύστε!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πολύ μα πολύ κούκλος ο Κούκη *agapoylas*........ Οι φωτογραφίες καταπληκτικές, θα μπορούσα να πω επαγγελματικές!!!!

Υ.Γ. το ποδαράκι του είναι ξυρισμένο.....για κάποια εξέταση αίματος φαντάζομαι, όχι για κάποιο άλλο λόγο....να είναι γερός και πάντα ευτυχισμένος!!!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πανέμορφες φωτογραφίες.

Τι φακό πήρες γιατί θα αρχίσω και εγώ σε λίγο να ψάχνομαι για δώρο στην γυναίκα μου.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Υ.Γ. το ποδαράκι του είναι ξυρισμένο.....για κάποια εξέταση αίματος φαντάζομαι, όχι για κάποιο άλλο λόγο....να είναι γερός και πάντα ευτυχισμένος!!!
Ευχαριστώ παιδιά!

Ναι, κάναμε γενική αίματος μιας και πήγαμε στον κτηνίατρο για ακτινογραφίες, και επίσης εξετάσεις για heartworm, anaplasmonis, boreliosis και giardia (προληπτικά, κάθε χρόνο).

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Βerna, προσωπικα δεν χορταινω φωτογραφιες...:cool:
Καινουριο φακο ε??Καλες φωτογραφησεις λοιπον και περαστικα στο μοντελο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.828
8.023
Mας λείψανε όντως!
Χάρμα οφθαλμών ο κούκης όπως πάντα! :D
Ωραίες φωτογραφίες Berna, είσαι σούπερ!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μεγειές κ από εδώ, όντως ο 50άρης είναι πολύ φωτεινός κ ιδανικος για χειμώνα που δεν παίζει άπλετο φυσικό φως πάντα!

Τα χάδια μου στο μικρό!;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αιώνιος κούταβος! Μου δίνει την αίσθηση πως αντί να μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιό νέος! Περαστικά στον Μπισκοτούλη και γρήγορη ανάρρωση, χωρίς πόνο (κάνατε εγχείρηση?)...

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Ωραιος σκυλος σε σωστα χερια...και καλλιτεχνικο αν μη τι αλλο δεν θα μπορουσε να μην ηταν το φωτοαποτελεσμα...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! :)

Νατάσσα, και όχι μόνο για το χειμώνα (και ο παλιός αρκετά καλές φωτό έβγαζε το χειμώνα), αλλά η διαφορά είναι τεράστια!!

Αιώνιος κούταβος! Μου δίνει την αίσθηση πως αντί να μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιό νέος! Περαστικά στον Μπισκοτούλη και γρήγορη ανάρρωση, χωρίς πόνο (κάνατε εγχείρηση?)...
Ο γιατρός είπε πως δεν τίθεται καν θέμα εγχείρησης γιατί είναι σε πολύ ήπια μορφή, οπότε ξεκούραση και γλυκοσαμίνες και ο Θεός βοηθός!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Canon 50mm f/1.4!
Ημουνα σιγουρη :p Κι εγω οταν τον ειχα παρει ειχα τρελαθει...εκτος απο το ποσο καθαρος ειναι ο φακος (αναλογα και με τα ISO βεβαια) με τρελενε το blur που εχει :D

Κουκλος ο μικρος σου :mrgreen: Περαστικα στο ποδαρακι του και ευχομαι να ειναι παντα καλα. Απολαμβανω τις φωτο του καθε φορα!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευχαριστώ :) Θα πω στον Κούκη πως όλοι νομίζετε πως είναι καλό μοντέλο (εγώ πάλι νομίζω πως δεν συνεργάζεται!! :p )

Ωραιες φωτο!!!!!!
Και πολυ καλη επιλογη φακου....ειδικα για το f/1.4!!! :)
Ηθελα φακό με χαμηλό f/ αλλά να μη χρειαστεί να πουλήσω το νεφρό μου γι'αυτόν, οπότε πήρε το μάτι μου το 50mm, η τιμή ήταν οκ, είδα και φωτό τραβηγμένες με αυτόν το φακό και... *agapoylas*