Σημάδια πάνω στα γεννητικά όργανα.

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Έχει δύο μέρες που είχα δει ένα μαύρο σημαδάκι δίπλα στην άρθρα που έμοιαζε για ελιά ή κακαδάκι. Σήμερα όμως δίπλα από εκείνο έχει βγει μια πολύ μικρή φουσκίτσα σαν πύο και στην ουρήθρα πάλι λίγο πύο. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι και επειδή μόνο αυτό δεν φτάνει ενώ πριν ένα μήνα είχε λοιμώδη τραχειοβρογχίτιδα τώρα άρχισε πάλι βήχα..

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Μαύρα κακαδάκια με πύο και λιγάκι αίμα είχε γύρω γύρω από το πουλί του ο δικός μου πρόσφατα, τον πήγα στον λτηνίατρο και μου είπε ότι είναι ορμονικά και να μην ανησυχώ. Μου έδωσε αντιβίωση αλλά μάλλον η αντιβίωση ήταν για την ωτίτηδα γιατί είχε και ωτίτηδα το αγγελούδι μου.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Ουφ και εμένα έχει τέτοια σαν σπυράκια, είναι ερεθισμός μου είπε ο γιατρός. Τα παρακολουθούσαμε, δεν έφυγαν άρχισε και να ξύνεται οπότε ξεκινήσαμε αντιβίωση. Πάνε μια βόλτα στον κτηνίατρο.

Περαστικά σας!

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εγώ θέλω να κάνω βόλτα στον κτηνίατρο αλλά δυστυχώς πρέπει να πληρωθώ πρώτα.. Μέχρι τότε τι κάνω??? Να περιμένω?? Gherubos αυτά τα σημάδια που λες ήταν κοντά στην ουρήθρα?? Έχουν φύγει τώρα?

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Όχι, δεν ήταν πάνω στο πουλί του αλλά γύρω γύρω στην περιοχή. Να πάς στον κτηνίατρο και να του πείς ότι θα τον πληρώσεις μόλις πληρωθείς, δεν είναι ντροπή και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε εξυπηρετήσει, αν δεν σε εξυπηρετήσει να αλλάξεις γιατρό άμεσα καθώς θα είναι κομπογιαννίτης και φαντάζεται τον σκύλο σου σαν ένα μεγάλο σεντούκι θησαυρού.

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όχι, δεν ήταν πάνω στο πουλί του αλλά γύρω γύρω στην περιοχή. Να πάς στον κτηνίατρο και να του πείς ότι θα τον πληρώσεις μόλις πληρωθείς, δεν είναι ντροπή και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε εξυπηρετήσει, αν δεν σε εξυπηρετήσει να αλλάξεις γιατρό άμεσα καθώς θα είναι κομπογιαννίτης και φαντάζεται τον σκύλο σου σαν ένα μεγάλο σεντούκι θησαυρού.[

Δεν θα πει τίποτα αλλά τον προηγούμενο μήνα που επίσης είχα αργήσει να πληρωθώ είχε λοιμ. τραχ. οπότε του τα ξανά χρωστούσα (του τα έδωσα την επομένη) αλλά δεν θέλω να το ξανακάνω σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα γιατί ντρέπομαι..

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τον ενοχλει?

Δεν το πειράζει(το πουλάκι του) πιο πολύ τώρα από ότι πριν.. Το μόνο λίγο διαφορετικό είναι ότι γκρινιάζει πολύ λίγο εδώ και δύο μέρες αλλά δεν νομίζω να είναι από αυτό. Ούτε το κέφι του έχασε ούτε ξύνεται ούτε κάτι παράξενο..

cgri1976

Well-Known Member
μπορει να ειναι απο το γλυψιμο που το κανει το ιδιο το σκυλι..... το προηγουμενο μποξερ μου ειχε βγαλει κανα δυο τετοια και περασαν με την κρεμα φουσιντιν.... δυο φορες την ημερα...αλλα αυτο μου το ειπε ο κτηνιατρος μου μολις την εξετασε...

cgri1976

Well-Known Member
Κανε μερικες πλυσεις με χαμομηλι μεχρι να τον δει ο γιατρος.
η μπορεις με ιωδιο...απο αυτο που ειναι για στοματικες πλυσεις και γενικα για το σωμα των ανθρωπων...οχι αυτο που βαζεις στις πληγες απευθειας...

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Και οι απορίες λύθηκαν.. Πρώτον τα σημαδάκια είναι σταφυλόκοκκος που μάλλον τα προκάλεσε από το γλύψιμο ο ίδιος και θα φύγουν το πολύ σε 5 μέρες με αντισηπτικό σαπούνι 2-3 φόρες την ημέρα και δεύτερον (αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει) ενώ τον προηγούμενο μήνα είχε λοιμώδη τραχειοβρογχίτιδα, τώρα ξανά έχει βήχα. Σήμερα λοιπόν για δοκιμή πήγα σε άλλον γιατρό που μου είπαν καλά λόγια μου είπε ότι χρειάζεται αγωγή για να περάσει εντελώς και όχι μόνο μία φορά φάρμακο όπως μας είχε κάνει την πρώτη φορά ο δικός μου.. Ξέρει κάποιος?