Σημάδι στο κεφάλι και απώλεια τρίχας

eightball

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2011
43
0
Σήμερα μόλις γύρισα από τη δουλειά είδα τη μικρή ότι είχε ένα μικρό σημάδι πάνω στο κεφάλι της ξηρό το σημείο και με απώλεια τρίχας και είναι σαν σπυράκι από κουνούπι για να σας πω να καταλάβαιτε!!!
Τι μπορεί να είναι?
Και σήμερα ο κτηνίατρος είναι κλειστός μέχρι να την πάω αύριο θα τρελαθώ διάβασα και για αυτή την δεμοδήκωση και έχω παλαβώσει τώρα...
Θα στείλω και μία φωτο που έβγαλα μήπως έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι παρόμοιο

eightball

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2011
43
0
IMAG0185..jpg
Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι απο χτύπημα στο κεφάλι?
Γιατί καθώς μεγαλώνει δεν χωράει να μπει κατω απο το τραπεζάκι και χτυπάει το κεφαλι περίπου σε εκείνο το σημείο

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
στην περιοχη απο τα ματια γυρω γυρω υπαρχει απωλεια τριχωματος?Υπαρχει σε αλλο σημειο του σωματος του απωλεια?

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
View attachment 33876
Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι απο χτύπημα στο κεφάλι?
Γιατί καθώς μεγαλώνει δεν χωράει να μπει κατω απο το τραπεζάκι και χτυπάει το κεφαλι περίπου σε εκείνο το σημείο

Χωρις να βλεπω καλα την φωτο ειναι μυκητας η καποιο αλλο δερματικο προβλημα, αν ειναι σαν σπυρακι οπως λες και ειναι σαν να εχει πυον ειναι μυκητας 100% και φευγει η τριχα απλα οταν το καθαριζεις.

Αν δεν ειναι αυτο τοτε ειναι το χτυπημα οπως λες αλλιως καποιο δερματικο προβλημα που οφειλεται σε αλλεργια μην ανησυχεις, στειλε ενημερωση οταν μαθεις..

eightball

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2011
43
0
Εντάξει βρήκα έναν κτηνίατρο και την πήγα και με το που την είδε λέει ότι είναι απλή δερματίτιδα και μου έδωσε μία αλοιφή να βάζω μία φορά τη μέρα.
Όλα καλά...ηρέμησα...

eightball

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2011
43
0
Όχι πουθενά αλλού δεν εχει ευτυχώς μόνο εκεί έχει απώλεια
στην περιοχη απο τα ματια γυρω γυρω υπαρχει απωλεια τριχωματος?Υπαρχει σε αλλο σημειο του σωματος του απωλεια?

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
Εντάξει βρήκα έναν κτηνίατρο και την πήγα και με το που την είδε λέει ότι είναι απλή δερματίτιδα και μου έδωσε μία αλοιφή να βάζω μία φορά τη μέρα.
Όλα καλά...ηρέμησα...
Ποια αλοιφη του δινεις;