Σθενωση Τραχειας??

Calliopi

Member
18 Νοεμβρίου 2009
17
0
Η Μουσιτσα πνιγεται πολυ συχνα κ βηχει.. σαν να εχει καταπιει κατι κ την ενοχλει..

οταν το ανεφερα στον κτηνιατρο μου ειπε.. οτι τα νευρικα σκυλια επειδη γαυγιζουν πολυ κλεινει η τραχεια τους με αποτελεσμα να μη μπορει η μικρη να αναπνευσει καλα.. αυτο λεει ισωσ αποβει κ κακο εφοσον κλεινει η διοδος στο λαιμουδακι κ δεν περναει αερας...

να της κανω λεει μασαζ οταν το πα8ενει αυτο κ να την ηρεμω..

απλα 8α η8ελα να ξερω αν οντως υφισταται κατι τετοιο κ αν υπαρχει κι κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω για να την βοη8ησω.. εχουν υπαρξει φορες που εχει παθει πολυ μεγαλη κριση.. κ ανυσηχω.. αν εγω δεν ειμαι εκει?? τι γινεται??:confused:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
πολλες φορες ειναι επειδη μαζευονται τριχες σε εκεινο το σημειο και δημιουργουν μικρους κομπους...

οτι σου πει ο κτηνιατρος παντως...αυτο και μονο αυτο θα ακολουθησεις.:)

Calliopi

Member
18 Νοεμβρίου 2009
17
0
Νιε τεο μου αυτο κανω... αλλα φοβαμαι οταν θα ειναι μονη της... αν δεν ειμαι εκει να βοηθησω??:(:shock:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
είσαι σίγουρη πως είναι απ αυτο?η μαλλον είναι σίγουρος ο κτηνίατρος σου?το εξέτασε κλπ ή εκρινε με βάση τα λεγόμενα σου?

εμένα ο δικός μου εκανε ενα περίεργο βήξιμο κ του έκανα ακτηνογραφία θώρακος και τελικά εχει κατασκευαστικό πρόβλημα η τραχειά του σε κάποια σημεία στενεύει αλλα είναι εντάξει!
δεν χρειάζεται να πανικοβάλεσαι τοσο δεν είναι τιποτα μην του διχνεις οτι ειναι κατι σοβαρό οταν το παθαίνει αστον στην ησυχία του μεχρι να τελειώσει!:)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
οταν το ανεφερα στον κτηνιατρο μου ειπε..
Του το ανέφερες μόνο ή την εξέτασε κιόλας? Αν δεν την εξέτασε, καλό θα ήταν να την πας να την δει. Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως, μοιάζει ότι θα μπορούσε να είναι και kennel cough.

Calliopi

Member
18 Νοεμβρίου 2009
17
0
ανεφερα κ την εξετασε επισης.. δλδ επιασε το λαιμουδακι της κ το εψαξε.. δεν τησ μεταφερς το αηος μου ειμαι ηρεμη οταν το παθαινει ευτυχως δλδ.. κ την αφηνω να τελιωσει κ μετα τησ κανω μασαζ.. kennel cough?? δεν το εχω ξανακουσει χωτικουλι μου... ευχαριστω παιδια για τισ απαντησεις.. ;)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το κατασκευαστικο προβλημα είναι το ίδιο με το trachea collapsus;
Μπορεί να διαγνωστει μονο μεσω ακτινογραφίας ή και μέσω ψηλαφησης της περιοχης που βρίσκεται η τραχεία;