"Σκίσιμο" στον βολβό του ματιού

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Πάω να σκάσω... την ματιάσαν την μικρή... "τι ωραία μάτια", "ματάρες", κλπ κλπ ακούω κάθε μέρα στην βόλτα.

Τρεις μέρες τώρα, το αριστερό της μάτι είναι κόκκινο και ερεθισμένο. Τσιμπλιάζει ελάχιστα και της το καθαρίζω με φυσιολογικό ορό. Μίλησα με τον κτηνίατρο και μου είπε ότι μάλλον είναι καλοκαιρινές αλλεργίες και να την αρχίσω Tobrex αλοιφή, όπως και έκανα.

Σήμερα είχε το να της κάνει ένα εμβόλιο και της εξέτασε και το μάτι. Στο λευκό του ματιού έχει ένα "σκίσιμο". Για το πως προκλήθηκε μόνο εικασίες μπορώ να κάνω. Ο γάτος; Του κόβω τα νύχια συνέχεια και δεν τους αφήνω ποτέ στον ίδιο χώρο χωρίς επίβλεψη.
Κλαδάκι από πάρκο στην βόλτα; Δεν παρατήρησα ποτέ κάποια ενόχληση όταν είμασταν έξω.

Δεν το έχω δει εγώ προσωπικά γιατί δεν έχω πάει ακόμα σπίτι. Μίλησα με την γυναίκα μου στο τηλέφωνο.

Της είπε ότι ήταν πολύ τυχερή και θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, αφού ίριδα και κόρη είναι πιο εκτεθειμένα από το λευκό του ματιού στα σκυλιά.

Τέλος πάντων, θα συνεχίσουμε το Tobrex και θα την ξαναδεί την άλλη εβδομάδα. Ελπίζω να μην έχω χειρότερα...

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Καλησπερα, περαστικα να ναι ευχομαι!
Ε βαλτε της ενα ματακι βρε παιδια! Αφου ειναι κουκλαρα!
Εφοσον την ειδε ο κτηνιατρος ακολουθειστε τις συμβουλες του και αν δειτε οτι δεν περναει με την θεραπεια συμβουλευτειτε καποιον που ειδικευεται σε ματια!
Tωρα απο που προκληθηκε δυσκολο να το βρειτε! Ειδα ενα βιντεακι που επαιζε η μικρη με ενα αλλο σκυλακι! Μπορει πανω στο παιχνιδι να εγινε..μπορει και οχι, ενας θεος ξερει, σημασια εχει να γινει καλα!

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Ευχαριστώ elemaraki, να είσαι καλά.
Το ματάκι που της έχω βάλει είναι το μεγαλύτερο που βρήκα.
Το πως έγινε δεν έχει σημασία τώρα, θα το παρακολουθούμε στενά και θα σας κρατάω ενήμερους.
Βεβαίως θα συμβουλευτώ και ειδικευμένο γιατρό.

Last edited:

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Λοιπόν, έχουμε λήξη συναγερμού.

Το tobrex έκανε την δουλειά του, το μάτι επουλώνεται, οι κοκκινίλες και οι τσίμπλες έφυγαν.
Ο γιατρός ευχαριστημένος με την πορεία του, οπότε όλα καλά.

ΥΓ: Το ματάκι που της είχα βάλει, κατάφερε χθες πάνω στο παιχνίδι να το σπάσει... Πάμε για άλλο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3