Σκαλιμπορ και τριχοπτωση?

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυνατον το σκαλιμπορ να εχει προκαλεσει τριχοπτωση στην πλατη κοντα στο ποδι.
παει το μυαλο μου στο σκαλιμπορ γιατι εχω παει στον γιατρο, εβαλα αλοιφες αλλα το σημειο που επεσαν οι τριχες δεν εχει βγαλει ακομα νεο τριχωμα!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
στο σημειο που αναφερεις δεν νομιζω...συνηθως στο λαιμο "βλεπεις" την αλλεργικη αντιδραση απο το scalibor.

μηπως ακουμπα σε καποιο τραχυ επιπεδο σε εκεινο το σημειο?

την celestoderm του βαζεις?

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
οχι, δεν ακουμπαει σε καποια σκληρη επιφανεια!
ο γιατρος εδωσε surolan κρεμα.
και εγω δεν νομιζω να ειναι το σκαλιμπορ αλλα επειδη ειδα οτι κανει αλλεργιες και ηδη εχει καιρο πανω απο μηνα που επεσαν οι τριχες τελικα σκεφτομαι και αυτο!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο κτηνίατρος τί σου έιπε? Έκανε καλλιέργεια να δει τι έιναι??? Στον Τσούφι παλιά που έιχαμε μία ανάλογη περίπτωση ο γιατρός είχε ξύσει λίγο δέρμα σε εκέινο το σημειο και το έιχε στείλει για καλλιέργεια...για να δει τι ακριβώς ήταν..

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Θα μπορουσε να ειναι το scalibor .
Το boxer μιας φιλης εχανε τριχωμα σε ολη την πλατη με το scalibor.

Σε σκυλι που παρουσιαζει δερματικα προβληματα εγω δεν θα εβαζα ΚΑΝΕΝΑ χημικο πανω του(αμπουλες,κολαρα).

Ισως κανενα βιολογικο σπρευ αλλα κ αυτο με μετρο...

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
θα το βγαλω το σκαλιμπορ ετσι και αλλιως πλεον εχει αρκετο κρυο ωστε να μην εχει σκνιπες!
δεν ειχε εμφανισει αλλο δερματικο προβλημα ποτε.
φανταστηκα οτι θα επρεπε ο γιατρος να μου πει να κανουμε καλλιεργεια (λαθος ,ε?)!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ε προφανως αρχισε με μια κρεμουλα για να δει πως θα τα παει και αν βγουν ξανα οι τριχες και αν οχι τοτε μπορει να προχωρησει σε καλλιεργεια και περεταιρω φαρμακευτικη αγωγη!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.919
5.309
patra
grdane.blogspot.com
kane μου μια χαρη....
αν και από την φωτό το θεωρώ δύσκολο... αλλά κοίταξε τα δαχτυλα του αναμεσα.... σε όλα τα ποδια... μήπως έχει ερεθισμούς και ή σπυρακια - φουσκαλίτσες???

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
μολις τα κοιταξα και δεν εχει τιποτα.
μονο η επιφανεια τους δερματος αο οπου λειπει το τριχωμα εχει κατι σαν μπιμπικακια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.