Σκουλίκια και κρεμουλες

ArgyRous

Member
6 Νοεμβρίου 2015
5
5
33
Επεξήγηση , το σκυλάκι μου το βρηκα στα σκουπίδια πριν ένα μήνα. Είχε και δύο αδελφακια τα οποία δεν τα κατάφεραν και μας άφησαν με διάφορα μιας ημέρας. Πήγαμε στον γιατρό γιατί φοβήθηκα μη με αφήσει κι εκείνη (μέχρι τώρα καταχρηστικά τα φρόντιζα χωρίς να ξέρω ιδιαίτερα πολλά πράγματα). Το θέμα μου εδώ είναι πως μας έδωσε κρεμουλα για τα σκουλικακια το μόνο που μπορουμε να του δώσουμε αφού είναι τόσο μικρό. Τα σκουλικακια πρέπει να είναι νεκρά όταν βγαίνουν από το σώμα του κουταβιου...? Γιατι στα κακακια του είχε δύο τρία τα οποία ήταν ζωντανά.

• Like
Reactions: Xaroula_Rous

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να πω την αλήθεια ειναι κάτι που ποτέ δεν με έκανε να αναρωτηθώ... αλλά... επειδή έχω πετύχει άλλους που το σκυλί τους είχε σκουλήκια, ή το βρήκαν αδεσποτο και αποπαρασίτωσαν...κουνιούνταν τα σκουλήκια, δεν ήταν ψόφια. Η πάστα τα απέβαλε από τον οργανισμό, δεν τα σκοτωσε.

• Like
Reactions: GRDANE and johnk

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
Και εγω οταν βρηκα την μικρη κ καναμε αποπαρασιτωση εβγαζε στα κακακια της ζωντανα μικρα σκουλικακια...οχι ολα αλλα ηταν αρκετα αυτα που ζαρζαλευαν..(μπλιαχ) καθε τρεις μηνες αν κανεις αποπαρασιτωση προοληπτικα μια χαρα θα ειναι !

ArgyRous

Member
6 Νοεμβρίου 2015
5
5
33
Είναι μεγαλουτσικα τα σκουληκακια της δικής μου...ας συχαθουμε λίγο μαλλιά αγγέλου μου θυμίζουν :ρ...3 ημέρες πήραμε κρεμουλα και εμφανίστηκαν.. Ελπιζω να μην μας δημιουργήσουν άλλο θέμα και να ήταν αποτελεσματική ή θεραπεία. Καμία συγγένεια σχετικά με το τους ;)

• Like
Reactions: Xaroula_Rous