Σκουληκάκια και ψώρα, τι άλλο έχει το μενού;;

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Καλησπέρα σε αυτή την υπέροχη παρέα, είμαι νέο μέλος και σας χαιρετώ όλους. Με πρόβλημα θα ξεκινήσω την πρώτη μας επαφή δυστυχώς. Έχω ένα μαλτεζάκι περίπου 2,5 μηνών και αντιμετωπίζω πολλαααααααά προβλήματα που θα επανέρθω όταν έχω χρόνο να σας τα αναλύσω γιατί θέλω την άποψη σας για όλα!!! Η μικρή Λούδα λοιπόν έκανε υπογλυκαιμία 3 μέρες αφού μου την έφερε η φίλη κτηνίατρος από εκτροφέα, διάρροιες και ανορεξία σε λίγες ώρες την έριξαν. Ήρθε και την πήρε την κράτησε 1 εβδομάδα και αφού της έκανε αγωγή με benmith για 3 μέρες. Ercefuril,flagyl και ζαχαρόνερο, την έφερε έτσι και έτσι αλλά συνήλθε και σταμάτησαν οι διάρροιες. Μου είπε να της κάνω πάλι αγωγή με benmith για 3 μέρες. Άρχισαν πάλι οι διάρροιες αλλά σύντομα σταμάτησαν. Πριν λίγες μέρες της έκανε το πρώτο εμβόλιο και μου έδωσε να κάνω σε 15 μέρες το επόμενο που έχει εφαρμογή από τη μύτη. Μου είπε να ξαναδώσω benmith για τρεις μέρες. Πάλι διάρροιες έχω. Το θέμα είναι ότι με δερματολογικό πρόβλημα που έχει το σκυλάκι μου (όπου και το ανακάλυψα μόνη μου, ενώ την εξέτασε και μου είπε ότι είναι από την υπερβολική ποσότητα σαπουνιού και τελικά ήταν ψώρα σευλετίλλωση ) απευθύνθηκα σε άλλο γιατρό και μου είπε ότι δεν μπορούμε να δίνουμε τόσα πολλά φάρμακα σε ένα τόσο μικρό ζώο και ότι την κρέμα benmith τη χορηγούμε για μια μόνο μέρα και αν δεν κάνει κάτι αλλάζουμε αγωγή που θα μου δώσει σε μία εβδομάδα. Εσείς τι γνώμη έχετε; Με το frontline για αγωγή και τις διάρροιες πάλι χάλια είναι.:(:(:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Από που να ξεκινήσει κανείς :(

Ας σου πω πρώτα ένα καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Σευλετιέλλωση;;;;;
Πρώτη φορά αναφέρεται στο φόρουμ. Είσαι σίγουρη ότι αυτή ήταν η διάγνωση;
Αν ναι...είναι η πρώτη απόδειξη ότι το κουτάβι σου...καμμιά σχέση με εκτροφείο. Η πρώτη ένδειξη βέβαια, ήταν που στο έφερε η "φίλη" κτηνίατρος, αλλά ας το αφήσουμε για λίγο αυτό
Η σευλετιέλλωση, είναι εξαιρετικά μεταδοτική ακόμη και στον άνθρωπο. Δεν πρέπει να συζητάς μόνο για την θεραπεία του κακόμοιρου κουταβιού αλλά και για πλήρη απολύμανση του χώρου σας.

Ελπίζω να είσαι Αθήνα.
Πάρε το κουτάβι σου και τρέχα σε άλλον γιατρό.
Τόσες μέρες με διάρροιες και λοιπές ταλαιπωρίες, είναι απορίας άξιο πως έχει αντέξει, το μωρό :(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπό εκτροφείο? και το όνομα αυτού ?

Πήρατε ξέσμα ?

και εγώ θα σου πρότεινα να πας σε άλλον γιατρό και να περιοριστείτε με την "φίλη" σου σε θέματα εκτός επαγγελματικών.

Καλώς ήρθες και από εμένα!

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
Μμμμμ!!!! Πατσας!!!!! Να εύχεσαι να πανε όλα καλα... Βασικά πανε πισω το σκυλι. Δεν είναι απο εκτροφεα. Πολυ κακή αρχη ρε παιδι μου.... Μακάρι να έχεις θετικές εξελίξεις...

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Από που να ξεκινήσει κανείς :(

Ας σου πω πρώτα ένα καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Σευλετιέλλωση;;;;;
Πρώτη φορά αναφέρεται στο φόρουμ. Είσαι σίγουρη ότι αυτή ήταν η διάγνωση;
Αν ναι...είναι η πρώτη απόδειξη ότι το κουτάβι σου...καμμιά σχέση με εκτροφείο. Η πρώτη ένδειξη βέβαια, ήταν που στο έφερε η "φίλη" κτηνίατρος, αλλά ας το αφήσουμε για λίγο αυτό
Η σευλετιέλλωση, είναι εξαιρετικά μεταδοτική ακόμη και στον άνθρωπο. Δεν πρέπει να συζητάς μόνο για την θεραπεία του κακόμοιρου κουταβιού αλλά και για πλήρη απολύμανση του χώρου σας.

Ελπίζω να είσαι Αθήνα.
Πάρε το κουτάβι σου και τρέχα σε άλλον γιατρό.
Τόσες μέρες με διάρροιες και λοιπές ταλαιπωρίες, είναι απορίας άξιο πως έχει αντέξει, το μωρό :(
Καλώς σας βρήκα, αυτή είναι η διάγνωση και την έκανα με μικροσκόπιο σπίτι μου χωρίς ξέσμα καταρχήν και μετά ο δεύτερος κτηνίατρος κανονικά. Έχω Φώτο των ευρημάτων(ο γιατρός δεν το πίστευε ότι μπορεί να φανει χωρις ξέσμα κι όμως το είδα να περπατάει στο πλακάκι και έπαθα πλάκα). Έχω μια κόρη 3 χρονών για να προστατευτούμε αγόρασα σήμερα σκούπα ατμοκαθαριστή και κάνω όλο το σπίτι 1700 εύρο αλλά είναι να παίζω τώρα;. Αν κ οι 2 γιατροί ήταν καθησυχαστικοί εγώ είμαι χάλια και για το θέμα του παιδιού μη κολλήσει από το σκυλάκι τίποτα

Α

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Συμφωνώ.

Πήγαινε πίσω τον σκύλο πριν δεθείς μαζί του.
Αστα έχω ήδη δεθεί, πως λες να άντεξε τόση ταλαιπώρια είμαι κατάπάνω του!Και που ακριβώς να τον πάω, αν φύγει από τα χέρια μου δεν νομίζω να τα καταφέρει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Για το θέμα του παιδιού δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω. Θα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου και να δώσεις πολλά συγχαρητήρια στην "φίλη" σου την κτηνίατρο, που σας έφερε σ'αυτήν την δυσάρεστη θέση.
Να φροντίσεις όμως άμεσα και την υγεία του κουταβιού σου. Διατρέχει κίνδυνο και έχει ήδη ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Μμμμμ!!!! Πατσας!!!!! Να εύχεσαι να πανε όλα καλα... Βασικά πανε πισω το σκυλι. Δεν είναι απο εκτροφεα. Πολυ κακή αρχη ρε παιδι μου.... Μακάρι να έχεις θετικές εξελίξεις...
Ομως έχει χαρτιά και τσιπάκι. Η γνωστή μου γιατρός δενμε έφερε σε επαφη μαζί του όμως. Θα της ζητήσω το τηλέφωνο να δω τι θα μου πει.

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Για το θέμα του παιδιού δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω. Θα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου και να δώσεις πολλά συγχαρητήρια στην "φίλη" σου την κτηνίατρο, που σας έφερε σ'αυτήν την δυσάρεστη θέση.
Να φροντίσεις όμως άμεσα και την υγεία του κουταβιού σου. Διατρέχει κίνδυνο και έχει ήδη ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.
Ειμαι συνέχειααπο πανω της, τι εννοεείς διατρέχει κίνδυνο από τις διάρροιες κ το frontline? ο 2 γιατρός μου είπε οτι είναι πολύ καλη κ δεν φοβάται έτσι που τη βλέπει. Μου ειπε οτι κόλλησε ή από τη μάνα της ή από το ιατρείο οταν νοσηλεύτηκε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εχει βιβλιάριο με τα στοιχεία απο εξωτερικο κ το τσιπ στο λαιμό. Τα σκυλιά απο pet έχουν τσιπ;
Βεβαίως.
Και τα σκυλιά από κανονικό και σωστό εκτροφείο έχουν pedigree που είναι το μόνο "χαρτί" που αποδεικνύει την καθαροαιμία τους. Πες χαιρετίσματα στην φίλη.

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
εσεις όλοι μάλλον δεν ταλαιπωρηθήκατε τόσο στις αρχές ε; και με το παιδ΄΄ι μου από μ#$%^κα γιατρό υποφέραμε πολύ, δεν περίμενα να την πάθω κ με το σκυλί.

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Βεβαίως.
Και τα σκυλιά από κανονικό και σωστό εκτροφείο έχουν pedigree που είναι το μόνο "χαρτί" που αποδεικνύει την καθαροαιμία τους. Πες χαιρετίσματα στην φίλη.
περιμενε πηγα κ είδα, είναι ένα διαβατήριο που έχει κ σφραγίδα γιατρού από Ουγγαρία ότι εξετάστηκε και είναι καλά. Αυτό που λες τι ακριβώς είναι;

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Η φίλη/γνωστή σου είναι μία στυγνή έμπορος ψυχών....
Το θέμα είναι ότι έχει τρομερό πατέρα, γνωστό για τη μεγαλοψυχία του κ τις δεξιότητες του στο να σώζει ανθρώπινες ζωές, εγώ αυτόν ξέρω και κάνω παρέα. την κόρη και κτηνίατρο 2 φορές την έχω δει, αλλά αν βγεις αληθινός ειναι πράγματι ντροπή της.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
περιμενε πηγα κ είδα, είναι ένα διαβατήριο που έχει κ σφραγίδα γιατρού από Ουγγαρία ότι εξετάστηκε και είναι καλά. Αυτό που λες τι ακριβώς είναι;
Καμμία σχέση με αυτό που έχεις εσύ.
Να σου πω την αλήθεια, δεν βρίσκω πλέον την χρησιμότητα του να κολλήσεις στα "χαρτιά" του κουταβιού.
Το κουτάβι σου προέρχεται από puppy mills. Googlαρέ το και θα καταλάβεις γιατί πράγμα σου μιλάω.
Για μένα, μοναδική πλέον σημασία έχει η υγεία του. Αν εμπιστεύεσαι τον δεύτερο γιατρό, ακολούθησε τις συμβουλές του. Αλλιώς πάρε και δεύτερη γνώμη. Μην αφήσετε το σκυλάκι να εξαντληθεί από τις διάρροιες. Θα το χάσετε. Αμαρτία είναι :(

Εμπειρίες από pet shops / bybs
PET- SHOPS - PUPPY MILLS

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Ευτυχώς έπεσε στα χέρια σου... Μακάρι να τα αντέξει όλα αυτα το μικρο...
η θεραπεία με frontline θα κρατήσει 3 εβδομάδες , 2 φορές την εβδομάδα λες να το στείλει;