Σκυλιά και κρύο

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
Τα σκυλιά αραγε κρυώνουν τον χειμώνα; Επειδή εχω σκυλο εκτός σπιτιού του ειχα παει μερικά ζεστα καλύμματα για το κρύο αλλα απο ότι κατάλαβα δεν πρεπει να τα ήθελε γιατι τα εβγαλε απο το κρεβατάκι του!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Φυσικά και κρυώνουν και ξεπαγιάζουν κιόλας.
Μπορεί να τα έβγαλε πάνω στο "σκάψιμο" - δεν τα έβγαλε επειδή δεν τα ήθελε.

• Like
Reactions: Summeroulis

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
Φυσικά και κρυώνουν και ξεπαγιάζουν κιόλας.
Μπορεί να τα έβγαλε πάνω στο "σκάψιμο" - δεν τα έβγαλε επειδή δεν τα ήθελε.
Τον εχω σε ενα σπιτάκι χτισμένο με τούβλο κανονικά και κατω εχω βάλει ξύλο.. Ειδικά με τα καλύμματα νομίζω πως προστατεύεται απο το κρυο δε νομίζεις;

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Εαν δεν έχει άλλα παιχνίδια πιθανώς να έπαιζε μαζί τους και τα μετακίνησε.

Προστατεύουν από το κρύο...σχετικό.... γιατί ειδικά σε μέρες με πολλή υγρασία, μπορεί να απορροφούν και αυτά κάνοντας τη κατάσταση χειρότερη. Το ξύλο ακουμπάει στο χώμα? Μπορείς μέσα στο σπίτι να βάλεις ένα πλαστικό κρεβάτι "φωλιά" και εκεί τα σκεπάσματα για να είναι πιο ασφαλή

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
Εαν δεν έχει άλλα παιχνίδια πιθανώς να έπαιζε μαζί τους και τα μετακίνησε.

Προστατεύουν από το κρύο...σχετικό.... γιατί ειδικά σε μέρες με πολλή υγρασία, μπορεί να απορροφούν και αυτά κάνοντας τη κατάσταση χειρότερη. Το ξύλο ακουμπάει στο χώμα? Μπορείς μέσα στο σπίτι να βάλεις ένα πλαστικό κρεβάτι "φωλιά" και εκεί τα σκεπάσματα για να είναι πιο ασφαλή
Οχι δεν ακουμπάει στο χώμα εχει τσιμέντο κάτω!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
να ξερεις οτι τα πανια μαζευουν υγρασια κ το σκυλι μετα εχει πιασιματα.κανονικα πρεπει να αλλαζουν καθε μερα αυτα.επισης,ειναι σωστα χτισμενο το σπιτακι?απο την σωστη μερια η πορτα κτλ?ο,τι στρωσιδι κ να εχεις κατω,αν μπαινει μεσα συνεχως αερας ,το σκυλι θα παγωνει.παρε κ βαλε κ ενα κομματι ναυλον.να κοβει τον αερα,αλλα να μπορει να μπει κ να βγει κ το ζωο.κ κατι αλλο,κανονικα να ξερεις οτι θα επρεπε να εχει κ βαθος 20 με 30 εκατοστα το μερος που θα ξαπλωνει το ζωο.δεν πρεπει να ειναι ενα με το επιπεδο της γης.

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
να ξερεις οτι τα πανια μαζευουν υγρασια κ το σκυλι μετα εχει πιασιματα.κανονικα πρεπει να αλλαζουν καθε μερα αυτα.επισης,ειναι σωστα χτισμενο το σπιτακι?απο την σωστη μερια η πορτα κτλ?ο,τι στρωσιδι κ να εχεις κατω,αν μπαινει μεσα συνεχως αερας ,το σκυλι θα παγωνει.παρε κ βαλε κ ενα κομματι ναυλον.να κοβει τον αερα,αλλα να μπορει να μπει κ να βγει κ το ζωο.κ κατι αλλο,κανονικα να ξερεις οτι θα επρεπε να εχει κ βαθος 20 με 30 εκατοστα το μερος που θα ξαπλωνει το ζωο.δεν πρεπει να ειναι ενα με το επιπεδο της γης.
Ναι πιστεύω οτι απο τον αερα δεν κινδυνεύει! Γιατι πρεπει να εχει 30 εκατοστά βάθος;